Nieuws-archief (mei t/m jan 2004)

heden t/m september 2007 | september t/m mei 2007 | april 2007 t/m november 2006 | oktober t/m jul 2006 | jun t/m jan 2006 | dec t/m juli 2005 | jun t/m jan 2005 | dec t/m jun 2004 | mei t/m jan 2004 | dec t/m jul 2003 | jun t/m mei 2003

<<<terug>>>

Zaterdag 29 mei 2004

Fit Boys E2 toernooi bij De Weide:  

Zaterdag 22 mei stond het eerste toernooi op het programma van de twee. De eerste toerooi was bij voetbalverenging De Weide. We speelden 4 wedstrijden van een kwartier dit toerooi. We waren ingedeeld in de volgende poule: 

Poule B: De Weide E2; De Weide E3; DZOH E4; Fit Boys E2; Fit Boys E3

Ons eerste wedstrijd was tegen DZOH E4, DZOH was een stugge ploeg waar we geen 1 kans creëerden. Maar DZOH kreeg ook weinig uitgespeelde kansen, dus de eerste wedstrijd bleef op een 0-0 steken. Na een halfuur rust te hebben gehad stonden we tegenover Fit Boys E3. Fit Boys E2 wou bewijzen dat ze beter waren dan onze E3 en dat lukte. Dat lukte redelijk maar niet echt overtuigend, want in een kwartiertje wonnen we met 2-0 van Fit Boys E3. De doelpunten werden gescoord door Andre en zijn eerste goal voor Fit Boys Werner.

Na een kwartiertje hebben genoten van de 2-0 overwinning. Was de conclusie dat we bovenaan stonden samen met De Weide E3 beiden met 4 punten. De volgende wedstrijd was trouwens tegen De Weide E3, dus als we zouden winnen hadden we een goeie kans om het toernooi te winnen.  Het hele team was ervan overtuigt dat we zouden winnen, maar de droom viel helemaal in duigen. Want we verloren kansloos met 2-0 en deze tegenstander was een stukje beter dan ons.

Ons laatste wedstrijd hadden we nog uitzicht op minstens derde te worden, maar dan moest er minimaal een gelijkspel gespeeld worden tegen De Weide E2. Maar dat gebeurde ook niet, want het werd een debacle voor de jongens van E2. Want we werden opnieuw zoek gespeeld en we verloren de wedstrijd met maar liefst 1-4. Het enigste doelpunt deze wedstrijd werd gescoord door Gerald. Maar jongens wij hebben vandaag veel plezier gehad met elkaar, en hopelijk is dat volgende week ook het geval bij het toernooi in Waskemeer.

De eindstand van het toernooi is:            De eindstand van de competitie is:

1. De Weide E3            4-10                 1. SVH                         10-30                91-10

2. DZOH      E4             4-  8                 2. LTC              10-21                58-23   

3. De Weide E2            4-  6                 3. Fit Boys        10-15                44-29

4. Fit Boys   E2            4-  4                 4. Achilles ’94   10-13                33-35

5. Fit Boys   E3            4-  0                 5. Beilen           10-10                33-41

6. LTC              10-  0                 1-122

Groeten jullie leider Remco

 

Fit Boys E2 derde op toernooi in Waskemeer:

 

Zaterdagmorgen 29 mei hadden de jongens van de E’s een toernooi in het Friese Waskemeer.

Omdat we de eerste wedstrijd om 9 uur al moesten spelen, vertrokken we rond kwart voor 8 vanaf het sportpark. Het werkte als volgt deze morgen: we zaten in 1 poule met 6 clubs, we speelden tegen iedere club 1 keer een kwartiertje. Na alle wedstrijden komt daar een eindstand uit en dan spelen de nummers 1 en 2 de finale en de nummers 3 en 4 de kleine finale.

Onze tegenstanders waren deze morgen: Waskemeer E1, Fit Boys E1, Zevenhuizen E1, Zevenhuizen E2 en Grootegast E1.

Nu genoeg inleiding geluld op naar de verslagen van de gespeelde wedstrijden.

Om 9 uur speelden we de eerste wedstrijd tegen Zevenhuizen E1. In het begin van deze wedstrijd konden we nog aardig meekomen, maar echte kansen werden er niet gecreëerd. Opeens kwamen er een paar situaties voor dat een met 4 of 5 man tegen 2 van onze verdedigers kwamen te staan. In die situaties scoorden een 4 keer. Dus de eerste wedstrijd verloren we met 0-4. Maar lang konden we het niet verwerken want, daarna moesten we meteen weer spelen.

De volgende tegenstander was Waskemeer E1 in deze wedstrijd kon je zien dat beide teams al een wedstrijdje van een kwartiert in de benen had. Dus deze wedstrijd was niet om van te smullen maja misschien ook wel begrijpelijk naar zo’n loodzwaar seizoen of niet jongens. Dus deze wedstrijd begon en bleef op 0-0 steken. Maar het eerste puntje was binnen op dit toernooi.

Na 1 ronde vrijaf te zijn geweest was onze volgende tegenstander Grootegast E1. Beide ploegen waren aan elkaar gewacht, maar Fit Boys scoorde deze wedstrijd haar eerste doelpunt van het toernooi en bleef een keer aan de goeie kant van de score. Dus er werd met 1-0 gewonnen door een doelpunt van Nick. Na 3 wedstrijden stonden we op 4 punten, en we waren nog in de race om een prijsje hier mee weg te nemen naar Beilen toe.

Na weer een ronde vrijaf te zijn geweest was onze tegenstander Fit Boys E1. Na vorige week van E3 te hebben gewonnen, verloren we deze wedstrijd met 0-2. Deze wedstrijd liet E1 zien dat ze een maatje te groot waren voor de E2.

De laatste poulewedstrijd was tegen Zevenhuizen E2. We hadden deze wedstrijd maximaal aan 1 puntje genoeg om voor de derde/ vierde plaats te spelen. Deze wedstrijd waren we stukken beter, maar als de kansen niet worden afgemaakt. Maar toch wonnen we met 1-0 door een doelpunt van Nick.

Daardoor werden we derde in de poule en speelden de kleine finale niet opnieuw tegen Zevenhuizen E2 maar tegen Waskemeer E1. Deze krankzinnige wedstrijd wat het werd was een echte kleine finale. Na een kwartier stond er een uitslag van 2-2 op het scorebord door 2 doelpunten van Nick. We kwamen op een 0-1 achterstand maar door een snelle doelpunt direct daarna stond het weer gelijk. Uit een hoekschop kopte Nick de 2-1 binnen, maar meteen vanaf de aftrap liepen 2 spelers van ons elkaar in de weg en werd de 2-2 binnengeschoten. Na het kwartier floot de scheidsrechter af, er werd er beslist wie derde zou worden met het nemen van de penalty’s. Fit Boys was sterker met het nemen van de penalty’s en eindigde dit toernooi als derde.

 

PS Fit Boys E1 + leiders nog gefeliciteerd met jullie eerste plek.

 

Leider Remco.

______________________________________________________________________

Geslaagd Autobedrijf Moes Futsal Toernooi

Zaterdagmiddag om 12:00 uur begonnen de zaalteams van Fit Boys 2 t/m 6, Beilen en Hijker Boys aan het jaarlijkse Autobedrijf Moes Futsal Toernooi.

In de eerste wedstrijden viel met name de 'Zinedine Zidane'-actie van Wout Flokstra op. Hij scoore uit deze actie ook nog en kreeg een terechte publiekswissel.

Na een middag futsallen was er 's avonds op sportpark Noord-West nog een buffet. En het was nog lang gezellig.

Maurits Beuling.

Zaterdag 22 mei 2004

Goet = Foud, geslaagde jeugddisco-avond FIT/Fit Boys-jeugd

De activiteitencommissie van Fit Boys en het bestuur van gymnastiekvereniging FIT hadden de handen weer in één geslagen en een jeugddisco-avond georganiseerd.

Het thema: "Goet = Foud". Behoorlijk foutgeklede Fit Boys-/FIT-leden kwamen naar de Fit Boys-kantine op Sportpark Noord-West.

Door het Hemelvaartweekend viel de opkomst wat tegen, maar DJ Paul wist uiteindelijk toch iedereen op de dansvloer te krijgen en zo werd het toch een gezellige en geslaagde avond.

Met name de lichtgevende smink was erg in trek en onder het black-light gaf dit een prachtig effect.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 1 speelt met moeite gelijk tegen Sleen 1 (4 - 4)

Vandaag speelde Fit Boys 1 een oefenwedstrijd ter voorbereiding op de Midden-Drenthe cup tegen 4e klasser Sleen. Trainer Jan smid begon met de volgende 11 spelers : Doel: 1 Ronald Nijwening, achterin: 8 Erik-Jean, 4 Arjan Schepel, 6 Klaas en 5 Arjan Snippe. Middenveld: 9 Dylyp, 7 Wout 2 Jord. Aanval: 15 Alfons(c) 10 Tristan en 11 Ronald v W. Wissels: Jeroen Boelen en Mark Lubbers. De wedstrijd stond onder leiding van Albert Gerding en aan Fit Boys zijde geassisteerd door Knvb grensrechter Martin Drent. Sleen trapte af en kreeg direct een grote kans even later gaf een Sleen verdediger de bal aan Tristan maar zijn schot werd gepakt door de keeper, de daarop volgende corner werd genomen door Alfons en deze werd snoeihard binnen gekopt door Arjan Schepel (1-0). Sleen scoorde daarna 2x ik zou niet eens meer weten hoe we die tegen kregen dus die details moet ik u onthouden. 2-2 werd het nog voor rust Wout kon een afgeslagen bal nog net op doel schieten maar de keeper faalde hij liet em los en een verdediger van Sleen kopt deze toen in het doel. Jeroen Boelen verving Tristan en zo werd er wat geschoven in het elftal, Erik Jean naar het middenveld en Jord in de spits. Binnen 5 minuten scoorde Sleen 2 doelpunten en werd Fit boys getrakteerd op een 2-4 achterstand. Gelukkig kwam Fit Boys terug in de wedstrijd door weer een eigen doelpunt van Sleen en een super kopbal van Jord. 4-4 het publiek kreeg behoorlijk wat doelpunten te zien. Ze kregen er nog 1 te zien van Sleen maar deze werd terecht afgekeurd op het aangeven van Knvb grens Martin. Mark Lubberts mocht vandaag ook zijn debuut maken. Hij mocht een half uur voor tijd Ronald vervangen. Hij zie hierover: "Toch leuk om op zeventienjarige leeftijd de debuteren in Fit Boys 1". 4 - 4 was de eindstand. Aankomende woensdag is er weer een oefenwedstrijd tegen Vako 1.

Tristan Haurissa.

Donderdag 20 mei 2004

Fit Boys-familie uitgebreid met zoon familie Woltinge

Donderdag is de Fit Boys-familie en de familie Woltinge uitgebreid met een jongen. De naam is mij even ontschoten, maar Papa Harard en Mama Anja hebben een zoon gekregen. Bijna 3 kilo en gezond en wel op de wereld gezet. Van Jeroen Loovers, namens Fit Boys 1 al even op bezoek geweest, hoorde ik dat Papa Harald apetrots is. Vanaf deze plaats van harte gefeliciteerd en heel veel geluk met z'n drieën!

Maurits Beuling.

Maandag 17 mei 2004

Autobedrijf Moes Futsal Toernooi zaterdag 29 mei 2004

Zaterdag 15 mei 2004

Vrijwilligers Fit Boys krijgen feestavond aangeboden door bestuur

De voetbalvereniging cvv Fit Boys kan, net zoals andere verenigingen, niet bestaan zonder haar vrijwilligers. Kantinepersoneel, clubbladvouwers, leiders, enz. enz. Zonder deze Fit Boys-fanaten zou Fit Boys niet bestaan.

Het Fit Boys-bestuur beseft dit terdege en vond het tijd worden om iets terug te doen. Zaterdagavond rond 19:30 uur verzamelden de vrijwilligers zich in de kantine op sportpark Noord-West en de avond begon actief. 

Een heuse Tour de France was in elkaar gezet, met allerlei Franse spelen (jeu de boules, de Franse kaas race, doelschieten, enz.) en veel vragen over Fit Boys (heden en verleden).

Na afloop was er (uiteraard) stokbrood met Franse kaas in de kantine en ook de gewone Hollandse hapjes passeerden de aanwezigen. Onder het genot van een hapje en een drankje werden ook nog de prijswinnaars van de Tour de France en de verkleedwedstrijd bekend gemaakt. Jeroen Loovers, Henk Smit en Gabor Stolp wonnen de Tour de France, zij hadden de meeste vragen goed. Ronny Koeling werd bij de verkleedwedstrijd 3e. Hij liep de hele avond met een stokbrood onder zijn arm door de kantine. Altjo Pot, met frans petje, werd 2e en de winnaars waren Sander Nijwening en zijn vrouw. Zij leken zo weggelopen uit een frans dorpje, alleen de Franse taal waren zijn niet zo machtig.

Al met al was het een zeer gezellige avond, een geweldig initiatief van het bestuur. Want de vrijwilligersgroep is toch de kurk waar Fit Boys op drijft. Overigens valt het bestuur zelf ook onder deze vrijwilligersgroep, dus petje op voor het bestuur!

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys B1 wint met 6 - 0 en is kampioen!

(foto's: Jan Eisen)

Ik ben er net weer uit Zuidlaren, daar werden onze B Junioren Kampioen zij wonnen hun kampioenswedstrijd met maar liefst 6-0! Jongens Gefeliciteerd!0

Tristan Haurissa.

Dinsdag 11 mei 2004

Nacompetitie: Fit Boys 2 moet meerdere erkennen in Buitenpost 2 (0 - 1)

Afgelopen dinsdagavond speelde Fit Boys 2 de returnwedstrijd in de nacompetitie thuis tegen Buitenpost 2. Het moest een 0 - 4 achterstand goedmaken door of 4 keer te scoren voor een verlenging of 5 keer voor de volgende nacompetitieronde. Helaas was ook dit keer op sportpark Noord-West Buitenpost 2 te sterk. De Buitenpostenaren gingen met een 0 - 1 winst terug naar buitenpost en spelen de volgende ronde van de nacompetitie. Voor Fit Boys 2 rest niets anders dan zich te gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Fit Boys 2 heeft onder de nieuwe trainer Bart Ludwig uitstekend gepresteerd en werd achter terechte kampioen en ex-1e klasser HZVV 2 keurig 2e. Doordat zowel de 1e als ook de 2e selectie uitbreiding kende in de vorm van enkele talentvolle A-junioren, waren beide selecties op sterkte. Hierdoor kon er een sterk 2e de competitie in worden gestuurd. We hopen dat dit sterke seizoen volgend jaar een vervolg zal krijgen in een...........

Maurits Beuling.

Zaterdag 8 mei 2004

Geslaagde feestavond aandeelhoudersclub Fit Boys

Sponsoren: DA drogist De Magneet, Britstra, Oostland, EP Snijder, C1000, Moniek Mode, Snuffel, Combi Sport, Hans Anders, Biemold Fietsen.

Zaterdagavond organiseerde het bestuur van de Aandeelhoudersclub van Fit Boys alweer voor de 5e keer de Casinoavond. De club kent inmiddels 136 leden en met de inleg van de aandeelhouders wordt de jeugd van Fit Boys ondersteunt (medailles, voetbalkampen, sinterklaas, ballen, hesjes, etc.).

Het barpersoneel, Klaas, Henk en Reinder, schonk vanaf 20:00 uur koffie en rond de klok van 20:30 uur gingen de diverse speeltafels open. Zo konden de bezoekers Black Jack spelen aan 2 tafels, roulette aan 1 tafel en er was een soort rad van fortuin spel. Aan het einde van de avond ontvingen de beste gokkers waardebonnen aangeboden door de sponsoren. Dirk Jan Wiechers werd de grote winnaar, hij had het meeste geld bij elkaar gegokt.

Na een gezellige avond was het rond de klok van 00:30 uur afgelopen en werd er in het plaatselijke café nog even nageborreld. Onder andere voorzitter Johan Koster en bestuurslid technische zaken Bert Oosterhof waren nog tot in de late uurtjes aanwezig.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Nacompetitie: Fit Boys 2 komt met 4 - 0 verlies uit Buitenpost

Fit Boys 2 is de nacompetitie slecht begonnen in en tegen Buitenpost 2 werd met maar liefst 4 - 0 verloren. De thuiswedstrijd lijkt hiermee een formaliteit, maat misschien kunnen de Alfa-mannen van trainer/leider Bart Ludwig nog één keer de rug rechten en vol voor de 4 - 0 (en misschien 5 - 0) gaan. A.s. dinsdagavond om 19:00 uur op Sportpark Noord-West kunt u wellicht getuige zijn van dit huzarenstukje.

Maurits Beuling.

Op deze mooie zaterdag de 8e van mei was het dan eindelijk zover, we konden nacompetitie spelen. We moesten helemaal naar Buitenpost, eenmaal aangekomen daar konden we nog een korte warming up doen en dan moest het gebeuren. Bart vertelde de opstelling en die was als volgt: Doel: Erik, achterin: Rene S, Wietse, Remco en Martin. Middenveld: Berry. Emiel, Edwin en Maarten. Voorin: Tonny en Tristan. Wissels: Rene B, Arjan, Sander en wisselkeeper Ronald. Het veld van vandaag kreeg de titel: "weiland", een klein veldje met behoorlijk wat gaten en oneffenheden hier en daar. De scheids floot voor het begin en de nacompetitie was begonnen. Al snel bleek dat het een lichamelijke sterke ploeg was, helaas voor ons hadden we daar in het begin geen antwoord op. Zij kregen al snel een behoorlijke kans en even later scoorden zij ook. Het was een klassieke fout tussen laatste man en keeper, wie trapt em weg jij of ik? Geen van tweeën trapte de bal weg en de tegenstander zag er wel wat in dat bleek ook want deze speler ging met de bal aan de haal en scoorde de 1-0. We werden wakker en de laatste 20 minuten van de 1e helft waren voor ons. Kansen kregen we, Tonny vooral maar helaas troffen ze allemaal geen doel. De vrije trappen van Maarten en Edwin verdienden ook een beter lot. Rust, we wisten wat de bedoeling was de 2e helft en we gingen gewoon door waar we gebleven waren er werd gewisseld, Maarten ging eruit en Arjan Snippe verving hem, waardoor Remco doorschoof naar linkshalf en Arjan voorstopper kwam te spelen. We begonnen de 2e helft fel en we waren meer in balbezit echte kansen kwamen er niet. Zij counterden en lustig op los, zo kwamen ze ook op een 2-0 voorsprong. We bleven vechten en voor elke centimeter werd geknokt alleen het geluk was niet aan onze zijde vandaag. De laatste 10 minuten van de wedstrijd scoorden zij nog 2 x en zo staan we er niet al te best voor voor aankomende dinsdag. We zullen zeker alles op alles zetten om deze 4-0 achterstand goed te maken, want door deze tegenstander worden wij niet uit de nacompetitie gezet! Vanaf deze plaats willen wij het meegereisde publiek nog even bedanken, SORRY voor dit resultaat we hopen dat we het dinsdag goed kunnen maken. A.S. Dinsdag 11 Mei Fit Boys 2 - Buitenpost 2 (0-4) sportpark Noord-West 19.00 uur. Entree: Gratis alle hulp kunnen we gebruiken, toeters bellen enz.

Tristan Haurissa.

______________________________________________________________________

Fit Boys 3 verliest van De Sweach 3 (2 - 0)

Bij het derde kwam de reeks gelijke spelen ten einde. In Beesterzwaag werd verloren tegen de plaatselijke vv de Sweach, einduitslag 2 - 0. De eerste helft was gelijk opgaand met misschien iets meer overwicht voor Fit Boys 3. De Sweach wist de tweede helft de 2 kansen ook in doelpunten om te zetten. Fit Boys probeerde het nog wel maar de doelpunten bleven uit.

Berjon Groenink.

Donderdag 6 mei 2004

Fit Boys 2 opent nacompetitie tegen Buitenpost 2

Zaterdag 8 Mei zal Fit Boys 2 in de nacompetitie spelen tegen Buitenpost 2. De 1e wedstrijd zal zijn in Buitenpost om 13.30 uur! De terugwedstrijd zal zijn op dinsdag 11 Mei op Sportpark Noord-West om 19.00 uur (onder voorbehoud).

Tristan Haurissa.

Zondag 2 mei 2004

www.fitboys.nl voorziet duidelijk in behoefte

April was weer een goede maand met een mooi gemiddeld aantal bezoekers, net zoals Maart en Februari. Onderstaand weer enkele kerncijfers. Door op de maanden te klikken (bv. Apr 2003) zie je de detailcijfers van die maand:

Per Maand (2004)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maand

Dagelijks gemiddelde

Maandelijkse totalen

Hits

Files

Pages

Visits

Sites

KBytes

Visits

Pages

Files

Hits

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apr 2004 5412 2455 767 173 2131 842979 5192 23032 73671 162387
Mar 2004 4962 2392 722 174 2531 865595 5394 22393 74162 153847
Feb 2004 5121 2187 636 160 2083 696304 4668 18455 63449 148510
Jan 2004 4254 1908 642 162 1995 630128 5026 19931 59154 131898

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Totalen

3035006

20280

83811

270436

596642

De maand april 2004 had dus enkele uitschieters, te weten: 4 april was de topper met 242 bezoekers (29 januari waren dit er 275), 25 april was met 219 goede tweede (28 januari werd in januari tweede met 253 bezoekers) en 13 april werd 3e met 2217 bezoekers (27 januari werd in januari 3e met 245 bezoekers).

Onderstaand de top 10, waarbij de verenigingen met een site zonder al te veel recente activiteiten (niet bijgehouden dus)  verdwenen zijn. Ook is de site van Smilde verdwenen (geen teller?) en die van Hollandscheveld toegevoegd.

 

vereniging

gem. aantal bezoekers in de maand december

1 (1)

ACV

250 (168)

2 (2)

Achilles'94

222 (167)

3 (3)

Fit Boys

173 (162)

4 (6)

WVV

75 (27)

5 (4)

VKW 4

59 (50)

6 (5)

Wijster

50 (37)

7 (-)

Hollandscheveld

49 (-)

8 (7)

Dwingeloo

37 (20)

9 (9)

SVN'69

29 (12)

10 (10)

Onstwedder Boys

4 (3)

De cijfers zijn het gemiddeld aantal bezoekers van de site in de maand augustus en met bezoekers bedoelen we de visits. Zoals al eerder uitgelegd bij een visit kan iemand op een dag (bv. om 08:00, 12:00 en 20:00 uur) 3 unieke bezoeken brengen maar gaat hij/zij op 08:00 uur via de homepage naar een onderliggende pagina en vervolgens weer terug naar de homepage, telt dit als 1 visit. Bij Hits kan iemand door steeds maar weer de homepage te bezoeken wel 100 Hits maken op een dag. Deze Hits worden dus in bovenstaand schema niet weergegeven!

De cijfers van alle sites zijn die van een gedeelte van de maand januari 2004. Fit Boys is en blijft 3e en de bezoekersaantallen van  zondag-hoofdklasser Alchilles'94 en zaterdag-hoofdklasser ACV zijn flink gestegen. Alle sites zitten in de lift, de een wat meer dan de ander.

Als laatste vermeld ik nog het totaal aantal bezoekers (visits) van de Fit Boys-site te noemen vanaf 8 augustus 2002: 80.961! Totaal aantal bezoekers (visits) vanaf 8 augustus 2002 tot en met 8 augustus 2003 is 39.868 en dit is gemiddeld per dag 109 bezoekers (visits)! Vanaf januari 2003 tot en met december 2003 zijn er totaal 54.238 bezoekers geweest en dit is gemiddeld per dag 149 bezoekers! Van januari 2004 tot en met april 2004 totaal 20.280 bezoekers, en dat is een gemiddelde van 168 bezoekers per dag!

Webmaster.

Zaterdag 1 mei 2004

Fit Boys 1 wint wel van Angelslo (1 - 0) maar niet de 3e periode

Om toch nog in aanmerking te komen voor een kleine prijs (de 3e periode) kon Fit Boys zelf maar één ding doen en dat was winnen. Daarnaast was het noodzakelijk dat concurrent voor de 3e periode, SVN'69, punten liet liggen. Fit Boys won wel, maar helaas SVN'69 ook en daarmee is het seizoen voorbij en rest de Fiat Sanders Midden Drenthe Cup. Het was de wedstrijd van gemiste strapschoppen. Namens Fit Boys mocht Tristan Haurissa na een half uur plaats nemen achter de bal op elf meter. Hij schoot mis maar ook Angelslo wist zo'n buitenkansje in de 60e minuut niet te verzilveren. Direct daarop besliste Tristan Haurissa de wedstrijd toch en scoorde de 1 - 0. Al snel na afloop bleek ook SVN'69 met 1 - 2 gewonnen te hebben van Vitesse. Helaas geen prijs in de vorm van nacompetitie, maar nog wel de titel verdedigen van de 'Cup met de grote oren'.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 2 pakt 2e plaats ten koste van Veendam 1894 2 (1 - 4)

Veendam 1894 2 snakt naar het einde van het seizoen. Tijdens de wedstrijd vielen de keeper en de laatste man uit met een blessure. Veendam 1894 kwam nog wel op een 1 - 0 voorsprong en dit was ook de ruststand. Na de rust kon Fit Boys het heft in handen nemen en was conditioneel beter. Het werd uiteindelijk 1 - 4, waarbij spits Tonny Scholing maarliefst 4 keer scoorde. Hierdoor is Fit Boys Veendam 1894 2 voorbij gegaan op de ranglijst. De nacompetitie is door beide teams gehaald. Fit Boys pakte de 2e periode en Veendam 1894 neemt de periode van kampioen HZVV over.

Met dank aan Veendam 1894-speler Leffert Klok.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 3 ongekroonde koning van de gelijke spelen (2 - 2)

Wederom een gelijkspel voor de mannen van Kleis Lageveen. Dit maal werd er tegen Marum 5 afgesloten met een gelijkspel (2 - 2). Doelpuntenmakers en andere bijzonderheden zijn (nog) niet bekend.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Eindelijk weer overwinning voor Fit Boys 4 (4 - 0)

De 3e overwinning werd door Fit Boys 4 afgelopen zaterdag behaald op Helpman 8 en wel met 4 - 0. Hierdoor is er voor de Benny Wilderboer-mannen nog kans om van de laatste plaats af te komen. De doelpunten werden gescoord door Robert Timmerman, Wilfred van Pijkeren, Roelof van Pijkeren en Elzo Oostland.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 5 krijgt klop van LTC V1 (3 - 0)

Een verliespartij voor de Yin Sin-mannen van Ab Bening. Verder geen details bekend over deze wedstrijd.

Maurits Beuling.

Zaterdag 24 april 2004

Fit Boys 1 walst over Borger 1 heen (0 - 8)

Fit Boys bezorgde degradant Borger een zwarte middag door met maar liefst 0 - 8 te winnen. Bij rust was het nog maar 0 - 1. Jord van der Hoest scoorde vanaf de elfmeter. Na rust liep de score hoog op door doelpunten van Aljon Stahlmecke (3 keer!), Ronald van Waardhuizen, Arjan Schepel en Tristan Haurissa. Een monsterscore derhalve, volgens leider Martin Datema.

Maurits Beuling.

Vandaag op deze mooie stralende zaterdag de 24e van April, moest Fit Boys 1 de uitwedstrijd spelen tegen het al gedegradeerde Borger. Op papier een makkie dus, maar je moet zo`n wedstrijd nog altijd wel zien te winnen. De volgende 11 mochten starten: Doel: Ronald, achterin: Dylyp, Harald, Arjan en Arjan. Middenveld: Wout en Maurits, voorin: Jord, Aljon, Berry en Ronald. Wissels: Tristan, debutant Jeroen Boelen en later nog vanuit Beilen overgekomen Emiel. Geschorst: Klaas en Alfons, geblesseerd: Jeroen, Harold, Mark, Erik - Jan en Joost, een behoorlijke lijst met afwezigen dus. Fit Boys speelde op zich een redelijke 1e helft het kreeg weinig kansen tegen en creeerde zelf een aantal mooie mogelijkheden. De zijkanten werden vandaag goed bezet met aan de linkerkant Ronald en de rechterkant met Jord en af toe Berry die er overheen kwamen. Er werd 1x gescoord uit een strafschop, deze kreeg Fit omdat er hands van gemaakt van een verdediger van Borger. Jord kroop erachter en scoorde beheerst de 0-1. Even later Floot Scheidsrechter boer voor de rust. De 2e helft begon en binnen 10 minuten had Aljon er alweer 2 inliggen en vanaf toen leek de wedstrijd gespeeld, Borger dus op een 0-3 achterstand en bij hun gingen de koppies naar beneden. Fit Boys ging wisselen Maurits maakte plaats voor Tristan even later mocht Jeroen zijn debuut ook maken hij kwam erin voor Berry. Aljon had het inmiddels behoorlijk op zijn heupen gekregen en slalomde er lustig op los, hij kon Ronald in stelling brengen zodat de 0-4 op het mooie scorebord gezet kon worden. Aljon mocht ook zijn 3e maken dus het was inmiddels 0-5 geworden. Toen wou iedereen wel een doelpunt maken, Arjan Schepel was de volgende uit een voorzet van Jeroen Boelen, overstapje van Dylyp kon hij vanaf de rand 16 een schot lossen op het doel van Borger, de keeper was kansloos 0-6. Uit een corner van Ronald kopte Aljon de bal door, de bal bleef in de 5 meter, Tristan kon hem met de rug naar de goal nog net binnen tikken, 0-7. Ronald mocht daarna uitrusten hij werd vervangen door Emiel. Het werd uiteindelijk 0-8, uit een voorzet van wederom Jeroen Boelen kon Tristan de bal vanaf de 11 meter binnen koppen. Aljon was dus belangrijk vandaag met 3 goals en 2 assits, Jeroen Boelen gaf ook 2 assits in zijn debuut voor het 1e, hij had zelfs nog een kleine kans om te scoren maar zijn schot werd knap gepakt door de Borgah goalie. Fit Boys houdt hiermee een kleine kans op na-competie, ze staan nu in de 3e periode 1 punt achter op Svn, dus met een beetje geluk volgende week kan de 3e periode nog binnengehaald worden. Volgende week speelt Fit Boys zijn laatste thuiswedstrijd van de competitie en dat zal gebeuren tegen SC Angelso uit Emmen.

Tristan Haurissa.

______________________________________________________________________

Fit Boys 2 voegt 3 punten aan totaal toe (2 - 1)

Vandaag 24 april moest het tweede elftal van Fit Boys spelen tegen SJS 2 uit Stadskanaal. SJS had geprobeerd de wedstrijd te verzetten ivm het feit, dat het eerste elftal van SJS kampioen kon worden. Daar waren wij wel mee eens, dus begonnen we ipv half 3 om half 1.  Rond half 12 gingen we richting de kleedkamer om ons in het tenue te hijsen. Nadat iedereen was omgekleed, deed Bart eerst de opstelling. De opstelling was als volgt: Doel: Erik , Verdediging van rechts naar links: Sander, Johannes, Raymond en Maarten , Middenveld van rechts naar links: Edwin, Emiel, Remco en Martin , Aanvallers: Rene B en Tonny en de wissels waren Rene S en Thomas. Na de warming-up gingen we terug naar de kleedkamer om nog wat afspraken met elkaar te maken. De bedoeling was dat wij meteen het initiatief zouden proberen te nemen, en om de bal lekker in de ploeg te laten. Om half 1 precies trapte Fit Boys af voor het begin van de wedstrijd. Het liep heel anders dan wij hadden gezegd in de kleedkamer. Want SJS zette ons het eerste kwartier vast , doordat wij knullig balverlies te leden. Maar na dat kwartier begon het bij ons ook redelijk te lopen, en dat resulteerde in een paar goedlopende aanvallen. 1 van deze goedlopende aanvallen werd beloond met een doelpunt van Emiel. Verder werd er niet gescoord in de eerste helft. In de rust werd er afgesproken dat Raymond korter op de spits zou staan (die de eerste helft veel ruimte kreeg), en voor  Remco gold hetzelfde. Na de thee was het een helft dat de ploegen redelijk aan elkaar gewaagd waren. Maar Fit Boys creëerde iets meer kansen in de tweede helft. Er moest een uiteindelijk een eigen doelpunt van SJS te pas komen, dat Fit Boys op een 2-1 voorsprong kwam.  Na de 2-1 probeerde Fit Boys de voorsprong niet meer weg te geven en dat gebeurde met weinig moeite. Na een tijdje floot de scheidsrechter af voor het einde van de wedstrijd. Fit Boys hield dus de 3 punten wederom in Beilen. Volgende week staat de laatste competitiewedstrijd op het wedstrijdaffiche. Dan gaat het tweede elftal naar Veendam toe om daar, de laatste 3 punten te halen van de competitie tegen de plaatselijke Veendam 1984 te voetballen.

Remco Lubberts.

______________________________________________________________________

Fit Boys 3 heeft patent op gelijke spelen (3 - 3)

Fit Boys 3 heeft weer eens gelijk gespeeld, het werd 3 - 3 in en tegen Donkerbroek. Met rust leek er niets aan de hand met een voorsprong van 1 - 3. We hebben het andermaal weer weggegeven. Met nog drie wedstrijden te spelen komt de tweede plaats nog aardig in de verdrukking te staan, met de Sweach op het vinkentouw gaat het nog aardig spannend worden. De doelpuntenmakers van deze middag waren: Bert Doornbos (1 x) en Berjon Groenink (2 x).

Berjon Groenink.

______________________________________________________________________

Fit Boys 4 moet punten laten aan Griffioen 3 (4 - 0)

Dat Griffioen 4 keer scoorde en Fit Boys niet is bekend. Verder zijn er geen bijzonderheden bekend over dit duel.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Ook SJS V1 wint van Fit Boys 5

De mannen van het 5de moesten dit keer zonder Ab Bening op pad. Ab is geblesseerd aan zijn schouder en was niet in staat om de formulieren in te vullen. Jan Götz was de vervanger van Ab, en dan is 1 ding zeker: Jan Götz speelt de hele wedstrijd !! Fit Boys speelde niet echt goed, waardoor SJS beter in het spel kwam. Het was SJS dat 2 keer op voorsprong kwam in de  1ste helft, maar eerst maakte Jan Eising met het hoofd gelijk, en vlak voor rust was het Marcel de Bruyn die de punt van zijn schoen nog tegen de bal kreeg, welke vervolgens het doel in hobbelde. In de rust werden weer de nodige "kneusjes" gewisseld en was het de bedoeling om voor de winst te gaan. Dit liep echter anders, omdat SJS vrij snel in de 2de helft op een 4-2 voorsprong kwam (1 kadootje, en 1 hele mooie goal). Het 5de liep achter de feiten aan, en toen SJS de 5-2 maakte was het helemaal over. Marcel de Bruyn scoorde uit een vrij trap (identiek aan die van vorige week) nog de 5-3, maar daar bleef het bij. De scheidsrechter keurde 2 doelpunten onterecht af, anders had de einduitslag er wel eens anders kunnen uitzien. Geen goed nieuws dus voor Ab Bening, en vanaf deze plek nog van harte beterschap toegewenst, dat geldt ook voor Kees van Hoorn.

Marcel 'KALOU' de Bruijn.

Zaterdag 17 april 2004

Fit Boys 1 te sterk voor titelkandidaat Hollandscheveld (2 - 1)

Fit Boys 1 won zaterdag met 2 - 1 van kampioenskandidaat Hollandscheveld. Doordat SJS wel won, lijkt de titelrace nu al beslist. Door een eigen doelpunt van Hollandscheveld kwam Fit Boys aan de leiding (1 - 0). Na de rust zette Hollandscheveld Fit Boys vast op eigen helft en kreeg het behoorlijk wat mogelijkheden. Een hand vol corners leverde echter geen treffer op. Op een steekpass zette de rechtsvoor van Hollandscheveld goed voor en scoorde de spits beheerst de 1 - 1. Assistent-scheidsrechter Micha van den Dobbelsteen vlagde nog wel voor buitenspel, maar de scheidsrechter ging hier niet op in. Tot aan de 90 minuten bleef de score in evenwicht en leken de beide ploegen genoegen te moeten nemen met 1 punt. Alfons Pot wist in de extra tijd de 3 punten, al dan niet terecht, in eigen huis te houden en schoot Fit Boys naar de winst (2 - 1).

Maurits Beuling.

Fit Boys moest vandaag tegen titelkandidaat Hollandscheveld spelen. Het seizoen is voor Fit Boys al een beetje gespeeld, dus kon er lekker vrij uit worden gevoetbald, tijdens de wedstrijd bespreking kwam 1 ding naar voren geniet van vandaag. Vandaag werd er gekozen voor een 4-2-4 opstelling vrij aanvallend, de volgende mensen moesten dat uitvoeren: Doel:Joost, achterin: Dylyp, Harald, Arjan en Arjan, middenveld: Wout en Maurits, voorin: Ronald, Berry, Aljon en aanvoerder Alfons. Wissels: Erik jan , Tristan en Rene B. Fit Boys begon goed en liet het massaal gekomen publiek genieten van een heerlijk eerste half uurtje, in dat eerste half uur was Fit Boys duidelijk de betere ploeg en kwam daarom ook verdiend op voorsprong door een eigen doelpunt van Holl`veld, dat ging vooraf met een schitterend hakballetje van Alfons op Dylyp, hij liep de 16 in en schoot via een verdediger de 1-0 binnen. Fit Boys verzuimde echter alle kansen af te maken. Holl`veld kreeg ook nog een beste kans maar die werd naast gekopt. Er werd met een 1-0 stand gerust. In de rust kwam Rene Bening de wissels versterken hij had namelijk eerst met het 2e meegespeeld maar door de personele problemen was hij toch nog even nodig bij het 1e. De 2e helft mocht je verwachten dat Holl`veld met een tegen offensief zou komen dat gebeurde ook en Fit Boys moest alle zeilen even bijzetten om deze aanvallen goed te kunnen verdedigen en dat lukt aardig want echte kansen kreeg Holl`veld niet wel een heleboel corners. Toch scoorden ze tegen nadat in 2e instantie werd gevlagd voor buitenspel, kon Rudolf Wielink toch de 1-1 binnen tikken. Vanaf dat moment moest Fit Boys zich echt weer terug knokken in de wedstrijd, met een paar scherpe counters lukte dat ook. 20 minuten voor tijd moest de keeper van Holl`veld er geblesseerd af, bij Fit Boys hebben ze de luxe dat er elke week een wisselkeeper op de bank zit, bij Holl`veld hadden ze dat vandaag niet dus moest er een veld speler op doel. Berry werd gewisseld voor Tristan, Berry stond vandaag diepe spits en moest de hele tijd de verdediging afjagen van Holl`veld mede door dat jagen kon Holl`veld eigenlijk niet normaal een aanval opbouwen. Het laatste kwartier kon Fit Boys alleen nog maar counteren en kreeg het nog best aardige kansen, een vrije bal van Alfons die de keeper los liet, deze werd door Dylyp weer in de 16 gegtrapt alleen toen waren de aanvallers er even niet. Ronald werd nog gepakt in de 16 de scheids wou geen strafschop geven en Tristan schoot nog een volley richting de parkeerplaats. Aan de andere kant kreeg Holl`veld ook nog kansen, vooral toen een aanvaller van Holl`veld oog in oog stond met keeper Joost, de aanvaller werd vanaf de achterlijn behoorlijk getackeld door Joost maar volgens de scheids werd de bal gespeeld. het was inmiddels 16.30 uur en de scheids liet behoorlijk lang doorspelen. Laatste man Harald kon nog een aanval opzetten hij schoot de bal naar de linkerkant van het veld, Tristan ging erheen en opeens leek er een 3  tegen 2 situatie te onstaan, hij gaf de bal aan Aljon en hij gaf en snel door op Alfons, Alfons dacht niet lang en schoot de bal tegen de touwen en het was feest op Noord-West! Fit Boys komt op 2-1 niemand rekende er eigenlijk meer op maar toch gebeurde het. Niet veel later Floot de scheids af en Holl`veld kon na vanmiddag het kampioensschap vergeten dankzij Fit Boys. Fit Boys bewees een grote dienst aan oud trainer Epke Brouwer, de huidige Trainer van Sjs kan hierdoor volgende week kanpioen worden. Hij beloofde 2 kratjes bier als Fit Boys zou winnen van Holl`veld en ik heb gehoord dat deze al onderweg zijn.

Tristan Haurissa.

Drie keepers zwaar geblesseerd

Na het teleurstellende puntverlies van vorige week bij DZOH stond ook deze week een lastige uitwedstrijd op het programma. De reis ging naar Fit Boys in Beilen.

In Beilen hebben we de laatste vijf jaar geen competitieduel gewonnen, dus dat voorspelde niet veel goeds.

De eerste helft was er weinig strijd van onze zijde. Niet iedereen leek te beseffen dat we absoluut moesten winnen. Het was van sommigen wat slap. Met een 1-0 ruststand gingen we de rust in.

In de tweede helft viel Alfred Folkers ook weer uit met een knie-blessure. Ralf Koster nam zijn plaats onder de lat in en deed dat uitstekend. Inmiddels was het 1-1 geworden.

Vlak voor tijd moesten we toch de 2-1 incasseren. Door dit verlies is de titel wel erg ver weg en zullen we ons moeten gaan richten op weer een na-competitie.

bron: www.vvhollandscheveld.nl

______________________________________________________________________

Elim 2 en Fit Boys 2 delen de punten (2 - 2)

Van deze wedstrijd is, behalve de eindstand, niets bekend. Het wachten is op het verslag.

Maurits Beuling.

Fit Boys 2 komt niet verder dan gelijkspel bij Elim

Vandaag was Elim onze tegenstander, na vorige week een knappe zege op de Knickerbockers gingen wij met een goed gevoel naar Elim toe. Maar we wisten dat het moeilijk zou worden daar in Elim. Om 11 uur vertrokken wij richting Elim, daar aangekomen omkleden. Iedereen was omgekleed deden we een goeie warming-up. Na de warming-up maakt Bart de opstelling bekend. De volgende opstelling stond aan het begin van de afrap: Doel: Ronald, verdedeging: Rene S. , Johannes, Raymond en Maarten,  middenveld: Edwin, Emiel, Remco en Martin en voorin Tonny en Rene B. Wissels: Sander en Thomas. Om half 1 stonden dus beide ploegen klaar om te beginnen aan de wedstrijd. Fit Boys begon heel goed het eerste kwartier want de bal ging redelijk tot goed rond in de ploeg. En in dat kwartier scoorde Fit Boys ook een afvallende bal op de 16 meter gebied werd in 1 keer op de slof genomen door Remco, en de bal ging het doel in. Dus Fit Boys had een snelle voorsprong maar kon daarna de voorsprong uitbreiden tot 0-2 of zelfs 0-3. Maar helaas werden de kansen niet benut. Na het eerste kwartier zakte Fit Boys weg. En in die periode begon  Elim te komen en dat resulteerde in een beetje wat “lucky goal” een niet te harde kopbal ging het doel in dus was de stand 1-1. Na die 1-1 ging Fit Boys met het spel van Elim mee dus de lange bal hanteren en dat was niet de bedoeling om dat te doen. Maja dat deden we een half uur lang in de eerste helft. Na 45 minuten was het rust. In de rust concludeerden we dat de eerste kwartier goed was en het halfuurtje daarna met het spel van Elim meegingen. In de tweede helft zouden we dat anders doen het dat gebeurde ook. Fit Boys  nam meteen het initiatief in de tweede helft en dat ging bijna de hele tweede helft zo. Elim kwam er bijna niet meer aan te pas. Op een gegeven moment kreeg Fit Boys een vrije trap vlakbij de 16 meter gebied. Tonny kroop achter de bal en krulde de bal langs de muur en het doel. Dus de stand was weer 1-2 in het voordeel van Fit Boys. Daarna had Fit Boys het allang moeten afmaken maja als de kansen niet worden benut blijft de tegenstander er ook in geloven. In de tweede helft kwam Sander erin voor Raymond een even later kwam Thomas voor Emiel. Ongeveer 5 minuten voor tijd scoorde Elim de 2-2. Een speler kon aan de linkerkant de bal voorgeven en de lange spits kon hem inkoppen. Daarna probeerde Fit Boys het nog wel maar het kwam er niet meer van. Na 90 minuten stond er een 2-2 op de scorebord. En verliest Fit Boys 2 punten om de tweede plaats in de competitie. Want ook de nummer 2 Veendam 1894 verloor op eigen veld met 2-7 van de knickerbockers. Volgende week ook geen makkelijke tegenstander voor het tweede, want dan komt altijd het stugge SJS 2 uit stadskanaal op bezoek.

Remco Lubberts.

______________________________________________________________________

Fit Boys 3 speelt wederom gelijk (2 - 2)

Fit Boys 3 is in de race om het kampioenschap weer achterop geraakt. Nu werd tegen Wilper Boys 2 gelijkgespeeld. Haulerwijkse Boys won wel en heeft nu 7 punten voorsprong met 1 wedstrijd meer.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Amicitia 4 te sterk voor Fit Boys 4  (0 - 2)

Wederom verlies, verder niets bekend van deze wedstrijd (ook geen doelpuntenmakers).

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 5 moet meerdere erkennen in SJS V2 (1 - 3)

SJS V2 was deze middag te sterk. Uiteraard wist clubtopscoorder Marcel de Bruijn het net te vinden en de eretreffer te produceren.

Maurits Beuling.

De wedstrijd van het 5de tegen SJS V2 begon wat later omdat nog niet alle spelers van SJS gearriveerd waren. We hadden te maken met een goed voetballende tegenstander die de wedstrijd aardig onder controle had. Toch was het bij rust maar 0-1. Vlak na rust scoorde Marcel de Bruyn uit een vrije trap de 1-1 en was er weer wat hoop voor de veteranen van Fit Boys. SJS gaf echter wat extra gas en scoorde 2 keer, zodat de wedstrijd gespeeld was. SJS kreeg nog een penalty, maar Jan van Veen keek hem naast het doel. De winst voor SJS was verdiend.

Marcel 'Kalou' de Bruijn.

Woensdag 14 april 2004

Fit Boys 3 laat dure punten liggen in kampioensrace (3 - 3)

Sorry Bongo maar ik denk niet dat er nog een kampioensfeest inzit voor het 3e. Gisteravond hebben we het verkloot en dat hadden we alleen maar aan onszelf te danken. Met in 3-1 voorsprong gingen we de rust in, terwijl het toen al 5 of 6-1 had kunnen (eigenlijk had moeten!)zijn. In de tweede helft lieten we de tegenstander terugkomen tot 3-3. Erg duur puntverlies dus.

Alexander de Jonge.

de doelpuntenmakers van gisteravond waren 1x Anne Wyrdeman en 2x Berjon Groenink. Voor de rest weinig nieuws, we hebben het gisteravond weggegeven.

Berjon Groenink.

Zaterdag 10 april 2004

Fit Boys 1 maakt kansen niet af en verliest (2 - 1)

Fit Boys 1 moest op bezoek bij Vitesse'63 uit Koekange en verloor met 2 - 1. In de openingsfase van het duel kreeg Fit Boys drie opgelegde kansen, maar wist niet te scoren. Daar was in de 17e minuut een toegekende penalty voor nodig en daar wist topscoorder Alfons Pot wel raad mee (0 - 1). In het verloop van de 1e helft keerden de kansen en nog voor rust kwam Vitesse op 1 - 1. Na de rust trok Vitesse uiteindelijk aan het langste eind en won met 2 - 1. Fit Boys dacht nog met weemoed terug aan de eerste 17 minuten. Volgende week ontvangt Fit Boys 1 de nummer 2, Hollandscheveld 1, op sportpark Noord-West.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 2 wint thuis van Knickerbockers 4 (2 - 0)

De ploegen waren aardig aan elkaar gewaagd. Tot aan de rust bleef de brilstand op het scorebord staan. Na de rust was Knickerbockers de ploeg met het meeste balbezit en er kwam zelfs een doelpunt. Een hoge voorzet werd door Ronald Nijwening die optimaal verwerkt en een Knickerbockers-aanvaller kopte de 0 - 1 binnen, dacht hij. De scheidsrechter floot voor een aanvallende fout op de keeper. Nog in dezelfde minuut combineerde Fit Boys goed de zestien in van Knickerbockers en Remco Lubberts ronde beheerst af (1 - 0). Knickerbockers speelde af en toe hard en gemeen en die leverde nogal wat vrije ballen op voor Fit Boys. Op 20 meter rechts van het doel namen Edwin Roijinga en Martin Eising plaats achter de bal. Laatstgenoemde draaide de bal laag om de muur heen de zestien in. De bal leek door iedereen gemist te worden, behalve door een Knickerbockers-verdediger. Hierdoor was de keeper uit positie en eindigde de bal in het doel (2 - 0). Vervolgens lukte het niet echt meer bij de Groningse studenten en als Fit Boys 2 het balbezit wat beter had uitgespeeld, had er nog wel meer ingezeten. Fit Boys was echter te slordig en Knickerbockers had door de 2 - 0 al de genadeklap gekregen. Zo eindigde deze wedstrijd voor Fit Boys 2 (wederom) in winst.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 3 overtuigend tegen Waskemeer (5 - 3)

Vandaag speelden we op t aangename tijdstip van 3 uur. Tijd genoeg dus voor iedereen om de sapjes etc van de vorige dag te verwerken. Waskemeer staat met weinig punten helemaal onderaan, dus gingen we ontspannen en met een goed humeur op weg naar onze zoveelste interland deze competitie. Daar aangekomen bleek de accommodatie van hetzelfde niveau als de plaats op de ranglijst, de kleedkamers, kantine etc waren allemaal doodleuk van(afval)containers. De mensen waren er niet minder vriendelijk om en we werden dan ook hartelijk ontvangen. Het begin van de wedstrijd ging niet vlekkeloos en er werd teveel de lange bal gebruikt en te weinig over de zijkanten opgebouwd. Tot Bert op een gegeven moment zijn lichaam goed gebruikt, de 16 meter indraait en afspeelt op Anne die bij de 2e paal kon afmaken. Hierna ging t snel, na een solo vanaf de middellijn via de zijkant, kwam ik oog in oog met de keeper en met t puntje van me schoen kon ik die nog met wat geluk poorten, 2-0. De 3-0 was een kopie van de 1e, weer een goede voorzet van Bert, nu maakte Berjon t koeltjes af. In de rust was Kleis tevreden en we zouden doorgaan zoals we gestopt waren, helaas begonnen zij met een goal en kwam er weer hoop in hun spel. Kort na de 4-1 kreeg Rene Kamphuis een strakke bal van rechts en maakte die keurig met een halve sliding af. Zo was t verschil weer relaxed. Waskemeer bleef moed houden en scoorde weer 4-2. Een beetje voorspelbaar maakte Fit weer de 5-2. Maar hier zou na de wedstrijd nog veel discussie over zijn. Na een klutsbal viel de bal voor mijn voet en schoot ik hem door de drukke 16 in t doel, Anne schijnt de bal nog even met zijn veter ofzo aangeraakt te hebben dus hij wou hem dolgraag op zijn naam hebben...Hij werd vast ook nog wel door een Waskemeerse boy aangeraakt, dus eigen goal dan maar Anne? De laatste en ook gelijk mooiste goal van de wedstrijd kwam van Waskemeer. De bal viel op zo'n 20 meter van t doel met een stuit voor de voeten van de tegenstander en die geeft de bal zo'n loeier a la Ronnie Koeling strak in t kruis. Iedereen stond te klappen... De 3 punten zijn weer voor ons, hopen dat Haulerwijkse Boys nog es wat laat liggen.

Groeten Bongo (Sebastiaan Scheffers).

______________________________________________________________________

Fit Boys 5 wint éénvoudig van Paddepoel 6 (0 - 4)

Er is weinig bekend over deze wedstrijd, behalve dan dat Jan van Veen niet gepasseerd werd en Marcel de Bruijn 2 doelpunten aan zijn totaal van 27 heeft toegevoegd en nu dus op 29 staat.

Maurits Beuling.

MAKKELIJKE ZEGE FIT BOYS 5

Het 5de had een makkelijke middag in Groningen tegen Paddepoel. De eerste helft werden er veel kansen gemist, waardoor het bij rust nog maar 0-1 stond door een doelpunt van Marcel de Bruyn, na een mooie steekpass van Jan Eising. In de 2de helft scoorde Jan Boelen vrij vlot de 0-2, zodat de wedstrijd gelopen was. Steven Greveling en Marcel de Bruyn maakten nog de 0-3 & 0-4.

KALOU

Zaterdag 3 april 2004

Wel goal (Aljon Stahlmecke) geen punten tegen CSVC (2 - 1)

(Bron (deels): NieuwsTV)

Na een uur spelen zorgde Aljon Stahlmecke er voor dat Fit Boys in de race bleef met CSVC. Hij scoorde de 2 - 1. In de 90e minuut kreeg Klaas Sanders rood (rukte zich iets te enthousiast los en dit leek op een elleboogstoot) en de stand bleef onveranderd.

Voor rust deelde CSVC de lakens uit, na rust bepaalde Fit Boys de wedstrijd. Al met al mag worden gesteld dat Fit Boys te weinig heeft gekregen.

______________________________________________________________________

Fit Boys 2 en WVV 2 delen de punten (0 - 0)

Vandaag was Wvv onze tegenstander, na een kansloze nederlaag vorige week wouden het even weer gaan recht zetten. Dat moest gebeuren in de volgende opstelling: doel: Erik, achterin: Sander, Johannes, Raymond en Martin, middenveld: Rene, Emiel, Edwin en Remco en voorin Tonny en Tristan. Wissels: Maarten, Rene S en Lucas. Raymond was nog een twijfel geval maar na de warming up kon hij toch gewoon spelen. De tactiek bij ons is elke week ook weer anders, ik zal er een klein beetje over vertellen, Remco kreeg vandaag de taak om hun spits uit te schakelen en die was makkelijk te herkennen volgens Bart dus Remco zou hem niet uit het oog kunnen verliezen. Martin zou daarom in het gat gaan duiken wat daar zou ontstaan en af en toe zou Tristan als valse linksbuiten fungeren. Ik wil graag beginnen met het wedstrijd verslag door te zeggen dat we beste wedstrijd ballen hebben die er bestaan, dus de ballen die over en naast gingen door wind waren niet te wijten aan de kwaliteit van de bal, maar aan de kwaliteit van de schoten, sinds een paar weken spelen we samen met het 1e met de Adidas bal die te herkennen is aan de mooie sterren erop. Martin verloor de tos dus kon hij de kant ook niet kiezen, dus moesten we even ruilen van helft. Het eerste kwartier konden we behoorlijk wat druk zetten op hun verdediging en dat resulteerde in een paar mogelijkheden, na een kwartier gespeeld te hebben gebeurde er aan de kant iets heel vervelends, onze grensrechter Bert Bening zakte aan de kant in elkaar en wedstrijd werd even stilgezet, de schrik zat er even behoorlijk in, er werd een ambulance gebeld en die kwam een paar minuten later ook die hebben direct wat testjes gedaan en al gauw leek het weer goed te gaan met Bert, hij is nog wel even ter controle naar het ziekenhuis gegaan, een te hoge bloedruk bleek later de oorzaak geweest te zijn. Goed er werd doorgevoetbald aan zoon lief Rene werd gevraagd gaat het nog? Hij zei: "we gaan er weer voor" dus Bart riep daarna de mannen weer bij elkaar op alles weer op scherp te zetten. Met een ingooi werd de wedstrijd hervat we bleven wel beter in die eerste helft, echt kansen waren er niet. De 2e helft moesten we tegen de wind in voetballen en we kregen het iets lastiger zij werden ook wat gevaarlijker en de verdedigers werden echt even getest maar zij hielden stand Remco bezorgde de makkelijk herkenbare spits echt een rot middag. En Raymond kreeg zelfs de meeste vrij trappen nog mee en eentje tegen toen hij de bal echt niet meer zag en hij is er zo 1 die altijd wel wat raakt(Donker geel). Rene loste Rene af en Sander schoof door naar het middenveld even later moest ook Tristan er geblesseerd af, Maarten kwam erbij. De laatste 20 minuten kregen beide ploegen kansen voor de overwinning Wvv wist in een scrimage net niet te scoren en Tonny Schoot net over na een mooie aanval.De wedstrijd bleef doelpunt loos. Arie Paping wouden wij namens het 2e heel erg bedanken voor het overnemen van de vlag. We hopen ook dat assitent-coach Gerard v/d Mijde (Andy) hoge ogen heeft gegooid tijdens zijn halve marathon in Berlijn. Volgende Week is er weer een thuiswedstrijd dan tegen de Knickebokkers uit Groningen iedereen is natuurlijk van harte welkom volgende week aanvang 14.30 uur veld 2 :S!
 
Namens de spelers en technische staf willen we vanaf deze plaats Bert nog even heel veel beterschap wensen het was even schrikken ook met zo`n ambulance erbij enzo dus, de laatste berichten waren goed dus we hopen dat je gauw weer de oude bent!
 
Namens het 2e, Tristan Haurissa.

______________________________________________________________________

Fit Boys 3 verliest in topper van Haulerwijkse Boys 3 (1 - 3)

De nummers 1 en 2 betraden veld 5 van sportpark Noord-West. Fit Boys 3 speelde vorige week door toedoen van de scheidsrechter gelijk (3 - 3) en hierdoor was het gat voor de wedstrijd 2 punten met een wedstrijd minder. Bij winst zou Fit Boys 3 de koppositie overnemen, maar het zat er deze middag niet in. Haulerwijkse Boys kwam op een comfortabele 0 - 2 voorsprong, voordat Fit Boys 3 iets terug kon doen. Uit een voorzet van Berjon Groenink scoorde Bert/Peter* Doornbos de 1 - 2 (* doorhalen wat niet van toepassing is). Fit Boys 3 probeerde het wel, maar Haulerwijkse Boys bleek net iets uitgekookter en scoorde ook nog de 1 - 3. Het gat is nu 5 punten met 1 wedstrijd minder en het is afwachten of Haulerwijkse Boys nog punten morst. Zelf moet Fit Boys 3 natuurlijk ook blijven winnen.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 4 krijgt door overwinning aansluiting (0 - 1)

Fit Boys 4 won zaterdag laat op de middag (16:30 uur) met 0 - 1 van Knickerbockers 15. Hierdoor is de achterstand op Veenhuizen 3, mits zij verloren hebben, nog maar 1 punt.

Maurits Beuling.

Woensdag 31 maart 2004

Fit Boys > 23 is Hollandscheveld >23 de baas (3 - 2)

Fit begon goed! Voor degenen die niet aanwezig waren, de opstelling: Erik Bos (keeper), Jeroen Boelen, Erik Jan de Jonge, Mark Seubring en Maarten Paping vormden de verdediging. Middenveld: Rene Bening, Emiel Ludwig, Jord van der Hoest en Sander Stegehuis. Spits Tristan Haurissa, schaduwspits Alfons Pot. Maar na een goed begin, verslapte onze aandacht en werden duels verloren. We kwamen op een 1-0 achterstand tien minuten voor de rust. - Rust - Er werd gewisseld: Ribberink, Jeroen erin voor Boelen, Jeroen en Renze Oving voor Alfons Pot. De 2e helft was ik nog niet uit de kleedkamer terug op het veld of we stonden alweer gelijk. Doelpuntenmaker van de avond, Tristan, had het net al gevonden. Een goed begin van de 2e helft dus en dat zouden we voortzetten. Onverhoeds kwam H'veld op een 2-1 voorsprong en moest er weer gelijk gemaakt worden en dat gebeurde. Een aanval uit het boekje, die begon bij jongeling Paping. De linksback speelde linkshalf Oving aan, deze kaatste de bal op de mee opgekomen Seubring. One-touch voetbal werd er gespeeld en de tegenstander werd even in de luren gelegd. Mark kaatste namelijk de bal weer terug naar Oving, deze speelde volgens mij Stegehuis aan, die op zijn beurt de vrijstaande Haurissa door de bal 1 x te raken, aanspeelde. Tristan scoorde beheerst de gelijkmaker. Vanaf de kant zagen we Fit even als heer en meester en zagen mogelijkheden tot mooie dingen. De verwachte voorsprong kwam dus even later ook op het scorebord te staan. Een aanval over rechts, Bening gaf de voorzet, eigenlijk bedoeld voor Ludwig, maar goaltjesdief Haurissa ging er met de treffer vandoor. De laatste minuten van de wedstrijd verslapte Fit echter net als in de eerste helft en gaf het kansen weg. Zo kreeg H'veld nog een penaltie. Bos, meester in de psychologische oorlogsvoering, vroeg aan de penaltiekiller van H'veld hoe zijn naam was. De man in het oranje vroeg hem waarom onze keepert dit wou weten. Wat je naam ook is, je bent vast een echte hollander, sprak het jong keeperstalent. Vervolgens keerde hij hem de rug toe, liep naar z'n doellijn, draaide zich om en met z'n wijsvinger bewoog hij de huid onder zijn oog wat naar beneden. De scheids floot, het schot volgde en Bos viel voor de kijkers naar rechts en pareerde de penaltie. Verder was de redding van Paping op de lijn nog noemenswaardig. De linksback wist op snelheid zijn tegenstander voor te blijven om vervolgens de bal uit te verdedigen. Fit was nog een paar keer gevaarlijk voorin, maar scheidsrechter van de avond, dhr. Gerding vond het welletjes en floot voor het einde.

Een leuke pot voetbal, welke een vervolg verdient.

Groeten Alfons Pot.

Zaterdag 27 maart 2004

Fit Boys krijgt 2e helft Mussel toch op de knieën (2 - 0)

Fit Boys had het erg lastig met degradatiekandidaat Mussel. Zo als zo vaak gaat Fit Boys mee in het spel van de tegenstander. Speelt Fit Boys tegen een voetballende, hooggeklasseerde ploeg dan kan het ook geweldig goed voetballen. Maar speelt het tegen een stugge, verdedigende ploeg dan gaat het rustig in dit spel mee. De eerste helft was daardoor erg matig (heb ik van horen zeggen). Gelukkig kwam ik de tweede helft op sportpark Noord-West en Fit Boys had de doelpunten voor mij bewaard. Zonder de basisspelers Aljon Stahlmecke en Alfons Pot klaarde Fit Boys uiteindelijk toch de klus. De 1 - 0 viel na een ongelukkig moment (voor Mussel dan). Berry van der Giezen kreeg op de rand 16 een kans te schieten en de keeper leek deze bal met stuit makkelijk te kunnen keren. De bal stuiterde echter gevaarlijk op en trof de Mussel-keeper vol op de neus. In de rebound was Jord van der Hoest er als de kippen bij en scoorde de 1 - 0. De keeper bleef liggen, hij baalde waarschijnlijk van deze ongelukkige bal. Hij bleef nog langer liggen en voorzitter Johan Koster, in de dagelijkse praktijk is hij iets in een ziekenhuis, sprong over de hekken het veld in. De keeper van even helemaal van de wereld, maar toen Johan arriveerde kwam hij net weer bij. Met hulp van de Mussel-verzorger en Fit Boys-verzorgster Janneke Eising was hij snel weer op de been. Kort daarop moest Dylyp Dijkema geblesseerd van het veld, zijn vervanger was Erik Jan de Jonge. Het laatste kwartier kwam Arjan Snippe (hé, zijn naam staat ook al elders op de site in één van de verslagen) linkshalf Maurits van der Hoest vervangen. Arjan deed het naar behoren en verstuurde bij één van de Fit Boys-aanvallen een goed diagonaalpass op Wout Flokstra. Helaas voor Wout leek de bal een prooi voor een Mussel-speler te worden, maar deze liet de bal glippen. Wout maakte alleen voor de keeper geen fout en scoorde de 2 - 0. De laatste minuten speelde Fit Boys nog een soort galleryplay, alsof ze de hele wedstrijd niets anders gedaan hadden. Dat was deze middag duidelijk niet het geval, Mussel was gewoon en erg taaie tegenstander. Mussel kreeg ook kansen, maar verzilverde deze niet. Fit Boys doet het al enkele wedstrijden op rij erg goed. Wie weet levert dit nog een periode op.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 2 moet meerdere erkennen in kampioen HZVV 2 (1 - 5)

Daar waar Fit Boys 2 thuis HZVV nog op 1 - 1 wist te houden, was het de uitwedstrijd de 2e helft een gelopen koers. Leider GErard van der Mijde moest in razend tempo nog even op en neer van Hoogeveen naar Beilen en weer om. Edwin Roijinga was de tas met shirts vergeten. Na een 1 - 1 stand (doelpunt Tonny Scholing), wist HZVV 2 de 2 - 1 te scoren. Vervolgens had Fit Boys 2 de kans, in de persoon van Remco Lubbers, om de stand weer gelijk te trekken. Remco kwam alleen voor de HZVV-keeper, maar scoorde niet. Na de rust liep HZVV 2 uit naar 5 - 1 en zullen zij dit seizoen kampioen worden. Deze degradant uit de reserve 1e klasse zou zich ook moeten schamen wanneer zij niet promoveren, zij zijn duidelijk een maatje te groot voor deze klasse. Concurrent Veendam 1894 2 won met 1 - 0 van CSVC 2, zo vernam ik uit betrouwbare bron (de Veendam-kantine). Later meer.

Maurits Beuling.

Vandaag was HZVV 2 onze tegenstander de ploeg waar wij de 2e periode van overnamen en ook de ploeg waar wij de 1e 2 punten vanaf snoepten in het begin van de competitie. We konden maar 13 spelers meenemen i.v.m. blessures. Altijd als wij een uitwedstrijd hebben dan vallen de meeste spelers over de vertrektijd, we moesten naar Hoogeveen das ongeveer 20 minuten rijden, we moesten pas om 12.30 uur te spelen, Bart hield vast aan de 11 uur vertrektijd. Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats van HZVV viel de trainer wat op wat hem ook al opviel toen we nog in Beilen waren...wie heeft de shirtjes?? In Beilen zei iedereen nog dat Remco ze had dus werd dat maar voor lief aangenomen. Iedereen liep rustig door richting het sportveld en niets vermoedend dat de kleding helemaal niet is meegekomen, er werd nog een keer gevraagd "wie heeft de kleding nou"? Toen ging er toch nog een lampje branden bij iemand en wel bij EDWIN dan heb ik ze volgens mij?? Op dat moment kreeg hij 30 boze ogen op zich gericht! Ik zal mijn ouders maar even bellen dan, was zijn reactie...die waren natuurlijk niet thuis...Leider Gerard (Andy) v/d Mijde nam Edwin mee en de kleding werd opgehaald. Bart en Bert gingen maar even de bestuurskamer opzoeken en vertelden daar wat er allemaal aan de hand was en ze kregen het voor elkaar dat de wedstrijd 15 minuten later kon beginnen. Dan de wedstrijd, het was niet de bedoeling dat we vanmiddag als een gek gingen aanvallen, dus werd er voor de volgende opstelling gekozen: Doel: Ronald, verdediging: Rene S, Edwin, Raymond en Martin, middenveld: Rene Emiel, Tristan, Remco en Maarten en voorin Tonny.Wissles: Johannes en Sander. 4-5-1 dus vanmiddag en de nadruk werd gelegd om hun middenveld goed op te pakken. Al in de eerste 5 minuten kregen we al een doelpunt om de oren en we waren gelijk wakker, vanaf dat moment kregen we iets meer controle op de wedstrijd en konden we met wat gevaarlijke counters eruit komen. Een kwartier voor rust kwamen zelfs op 1-1 het doelpunt kwam een beetje uit de lucht vallen uit een ingooi werd Tonny bereikt in de 16 hij wist uit een knappe actie de bal in het dak van het doel te schieten een hele mooie goal maar Tonny had hem zelf niet gezien want zijn lens viel eruit. Kort daarna hadden we zelfs de kans op de 1-2 maar Remco faalde in een 1 tegen 1 duel met de keeper een aanval trouwens die met 1x raken werd opgebouwd. Vlak voor rust vloog de bal er wel in aan de andere kant dus wij gingen met een 2-1 achterstand de rust in. De 2e helft begonnen we weer wat slap en dat werd meteen afgestraft door hun met een doelpunt 3-1 toen was het ook met ons gebeurt, zij scoorden nog 2 x en zo werd de eindstand bepaald op 5-1. De 1e helft konden we nog aardig meekomen maar in de 2e helft zag je het niveau verschil toch heel duidelijk wel jammer, maar goed volgend week wacht er weer een thuis wedstrijd tegen WVV.

Tristan Haurissa.

______________________________________________________________________

Fit Boys 3 speelt door toedoen scheidsrechter gelijk (3 - 3)

Hé Sebas(tiaan Scheffers)! We hadden gisteren toch overleg gehad dat jij een verslag zou schrijven over de wedstrijd in en tegen Jubbega. Over de scheids die de einduitslag heeft bepaald en een tweede helft die wel 54 minuten heeft geduurd, en waarbij de emoties hoog opliepen gedurende de tweede helft. En dat de A-junior Jeroen Ribberink heeft meegedaan en dat Micha van den Dobbelsteen het eerste doelpunt maakte en Anne Wyrdeman de tweede en Berjon vervolgens de derde binnen tikte. En het hoogtepunt het stoppen van de penalty door onze keeper Jan Eisen.
Maar ja, de einduitslag was 3 - 3 door toedoen van de scheids. Het tweede doelpunt van hun was dik buitenspel. Maar ja,  tegen zo'n scheids viel niet te praten het was zo en het moest zo zijn. Wat een thuisfluiter!

De groeten van Berjon (Groenink).

______________________________________________________________________

Fit Boys 4 verliest opnieuw, nu van LTC 5 (1 - 4)

Het 4e elftal verloor hun thuiswedstrijd tegen LTC met 1-4. Het enige FIT Boys doelpunt kwam van de voet van Elzo Oostland.

Johan Koster.

______________________________________________________________________

Fit Boys 5 heeft stijgende lijn te pakken (3 - 1)

Thuis op sportpark Noord-West was ACV V1 te gast. Bij rust leiden de mannen van Ab Bening met 2 - 1 met twee doelpunten van, hoe kan het ook anders, Marcel 'Kalou' de Bruijn. Na de rust drong ACV wel aan, maar (wederom) Marcel 'Kalou' de Bruijn gooide de wedstrijd op slot en scoorde de 3 - 1. Volgens zijn ploeggenoten deed Marcel de Bruijn weinig, maar 3 keer kwam hij succesvol in actie (de 3 doelpunten). Later meer.

Maurits Beuling.

FIT BOYS 5 BLIJFT THUIS ONGESLAGEN

Het 5de blijft thuis ongeslagen door de 3-1 overwinning op ACV. Vrij vlot kwam Fit Boys op een 2-0 voorsprong door 2 doelpunten van Marcel de Bruyn, na 2 goede assists van Steven Greveling. Toch kwam ACV op 2-1 door een mooie kopbal van Hans Leegstra, maar wel richting het verkeerde doel, waar de bal via de onderkant lat in het doel verdween. Na de rust liet Fit Boys de tegenstander komen om via een counter gevaarlijk te zijn. De hardwerkende Ronny Koeling had wel een doelpunt verdiend, gelet op zijn inzet, maar de keeper gooide roet in het eten. ACV werd niet echt gevaarlijk, en  het 5de kwam zelfs vlak voor tijd op 3-1 door een doelpunt van de altijd hard werkende Marcel de Bruyn. Al met al een verdiende overwinning tegen een goed spelende ploeg. Technisch directeur Ab Bening was dan ook zeer tevreden.

Marcel 'Kalou' de Bruijn.

 

Zaterdag 20 maart 2004

(Her)openingswedstrijd lichtinstallatie gaat niet door

De vanavond geplande wedstrijd ter ere van de (her)opening van de lichtinstallatie gaat NIET door. De overvloedige regenval maakt spelen op het hoofdveld helaas onmogelijk.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 2 oefent tegen LTC 2 en verliest (1 - 4)

Op deze regenachtige zaterdag moesten we een oefenwedstrijd spelen tegen Ltc 2 de koploper van de reserve 1e klasse. We begonnen in de volgende opstelling: Doel: Erik, achterin: Sander, Wietse, Johannes en Maarten. Middenveld: Edwin, Emiel, Remco en Martin. In de punt Tristan en dit daar omheen Tonny. Wissels Rene en Rene. Vooraf hadden we afgesproken om terug te zakken op eigen helft dat ging het eerste half uur wel aardig ze kregen wel wat kansen maar ze waren niet echt gevaarlijk. Vandaag waaide het aardig en sommige ballen die gingen ook een kant op waar ze eigenlijk niet bedoeld voor waren, zo ook toen Edwin een lange bal op Tonny gaf, een pass over ik denk wel 60 meter kwam akelig dichtbij de 16 Tonny zag er wel wat in en liep op die bal de keeper kwam uit z`n doel en schatte de bal totaal verkeerd in, de bal vloog over hem heen en Tonny liet hem gaan en zo stond het 1-0 voor ons. Ltc vond het toen mooi geweest en gaf wat extra gas en wij stonden voor rust met 1-2 achter. In de 2e helft gebeurde er eigenlijk niet echt veel zij scoorden nog 2x en Erik Bos wist vanuit een doeltrap nog een corner weg te geven dat was de 2e helft.

Even later in de kantine..

Fit Boys 2 pakt de 2e periode!!

Vandaag maakten we ook nog kans op de 2e periode onze concurrenten moesten nog een inhaalwedstrijd spelen die was nog voor de 2e periode, in die periode stonden wij boven aan alleen wij hadden die periode al afgesloten. Onze aanvoerder Martin was telefonisch druk in de weer met Csvc, even later kwam hij met het bericht dat de uitslag daar goed was voor ons. We hebben de Periode zei Martin. Dus aan het eind van dit seizoen mogen wij na-competitie spelen om promotie naar de 1e klasse af te dwingen. Een mooi resultaat op een regenachtige zaterdagmiddag in Maart!

Tristan Haurissa.

______________________________________________________________________

Ruime overwinning voor Fit Boys 3 (5 - 0)

Vandaag heeft het derde gewonnen van boerakker einduitslag 5 - 0. scoreverloop: 1 - 0 Berjon Groenink, 2 - 0 Sebastiaan Scheffers, 3 - 0 Peter Doornbos en 4 en 5 - 0 Bert Doornbos. Een verslag van de wedstrijd komt morgen.

Berjon Groenink.

______________________________________________________________________

Fit Boys 4 krijgt met ruime cijfers klop (2 - 8)

Fit Boys 4 trad deze middag aan tegen ACV 8. Het werd een ruime overwinning voor de mannen uit Assen. Wie, wat en wanneer gescoord hebben, ik heb geen idee.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 5 pakt door strijd drie punten (3 - 2)

Het 5de moest thuis tegen VAKO 3, en had wat goed te maken, want de uitwedstrijd was met 3-2 verloren. Bij de toss kreeg aanvoerder a.i. Marcel de Bruyn van Henk Smit het verzoek eerst voor "wind mee" te kiezen (Henk speelde alleen de 1ste helft !!). Dat lukte maar niet iedereen was even blij met de hulp van de wind, of wel Hans? Het stond al vrij snel 2-0. Bij de 1-0 ontfutselde Marcel de Bruyn de bal van de laatste man en rondde vervolgens keurig af. De 2-0 was een bekeken vrij trap van diezelfde Marcel de Bruyn. Maar VAKO kwam vrij vlot ook weer terug tot 2-2, zodat we weer aan de bak konden. Vlak voor rust maakte Marcel de Bruyn de 3-2 na een mooie aanval waar de bal via Henk Smit bij Hans Leegstra kwam die goed terug legde op Marcel. De 2de helft wind tegen met als gevolg de tegenstander laten komen en zelf via de counter proberen nog een doelpuntje mee te pikken. Dat lukte Hans & Hein bijna (paal & lat). VAKO kreeg geen kans meer en op basis van strijd werden de 3 punten in de wacht gesleept. Wat Erik Bos bij het 2de gebeurde lukte ook Kees van Hoorn. Vanuit een doeltrap de bal door de wind over de achterlijn zien belanden, en dus corner. Tot slot even de supporters bedanken die ondanks het slechte weer ons bleven steunen

Marcel 'Kalou' de Bruijn.

Vrijdag 19 maart 2004

(Her)openingswedstrijd lichtinstallatie sportpark Noord-West

Afgelopen zomer zijn door vrijwilligers van zowel vv Beilen als ook cvv Fit Boys de lichtmasten op sportpark Noord-West van veld twee naar veld één verplaatst. De reden hiervoor was simpel: veld twee is het minst goede veld van het sportcomplex en daardoor konden er niet genoeg lichtwedstrijden gespeeld worden. Een gedeelte van de onkosten van de verplaatsing is gesponsord door de plaatselijke RABO-bank.

Om de ingebruikname van de lichtmasten een officieel tintje te geven, zullen de eerste elftallen van vv Beilen en cvv Fit Boys zaterdagavond 20 maart 2004 een wedstrijd tegen elkaar spelen op het verlichte hoofdveld op sportpark Noord-West. De entree is gratis, dus een mooie gelegenheid om én de in werking zijnde lichtinstallatie te aanschouwen én de plaatselijke voetbalverenigingen tegen elkaar aan het werk te zien.

Maurits Beuling.

Woensdag 17 maart 2004

Fit Boys wint oefenduel van Zweeloo 1 (5  - 2)

Fit Boys 1 speelde afgelopen woensdagavond een oefenduel tegen Zweeloo 1, welke uitkomt in de vijfde klasse (zaterdag/zondag??). Deze partij begon Fit moeizaam, mede dankzij enige positiewisselingen. Erik Bos keepte, Mark en Wout speelden centraal achterin, Klaas en EJ als backs, rechtshalf Jord, op links Emiel Ludwig, Maurits centraal, Berry rechtsvoor, Ronald linksvoor en ik begon in de spits. Na een half uur wennen en irritatie door het slechte spel hadden we een achterstand van 2 - 0 opgelopen. Toen was het genoeg geweest en hoewel we al eerdere doelpuntrijke kansen hadden gecreëerd, werden ze nu ook afgemaakt. Ronald speelde een goeie pot. Hij kwam er weer eens langs op links, gaf de bal voor en ik hoefde hem alleen maar in te tikken. 1 - 2 en het was rust. Even de 1e helft geanalyseerd om vervolgens na de rust orde op zaken te stellen. Iedereen speelde vanaf dat moment korter op zijn man, liet de bal meer het werk doen en er werden goede aanvallen opgezet. Mark kwam af en toe mee naar voren en zorgde dan ook voor gevaar. We zetten hun onder druk en de achterhoede van Zweeloo kreeg de bal niet weg. Ronald zette goed door toen de bal in de zestien op links kwam en hij scoorde de gelijkmaker. Even later kwam Maurits goed voor zijn man in de zestien waardoor hij een corner van 'van de Waard' kon toucheren. De bal verdween in de verre hoek. We stonden voor. Vervolgens gaf Jord, die zich kapot werkte op het middenveld, een uitstekende dieptepass op de inmiddels ingevallen Tristan. Triez pikte de bal goed op met de borst tussen de laatste man en de aanstormende keeper. Hij raakte de bal welgeteld 2x, de aanname en het schot. Hij zorgde voor een 4 - 2 stand. De laatste aanval kwam over rechts, waar Berry een goeie partij speelde. Hij nam de bal op het middenveld aan. Hield zijn lichaam goed tussen de bal, en wrong zich op inzet tussen twee man door. Hij rende langs de lijn, gaf de bal goed voor op de zestien. Daar stond ik en Ronald stond vrij op de linkerkant. Ik verlengde de bal en Ronald stond 1 tegen 1 met de keeper en scoorde. Eindstand 5 - 2 en het was nog lang gezellig in de kantine.

Morgenavond 20.00 uur Beilen - Fit Boys.

Groeten Alfons Pot.

Zaterdag 13 maart 2004

Fit Boys gelukkige winnaar tegen SCN (2 - 1)

(Bron deels: NieuwsTV)

Bij Fit Boys had niemand het er over na de wedstrijd, bij SCN wel. Fit Boys - SCN eindigde in 2 - 1, maar eigenlijk verdiende deze wedstrijd geen winnaar. Een gelijkspel zou de verhoudingen dus het beste hebben weergegeven. Jord van der Hoest zorgde voor de 1 - 0. Een voorzet van de zijkant werd door Aljon Stahlmecke goed doorgekopt en Jord kopte beheerst raak. Aan het begin van de tweede helft had SCN duidelijk het initiatief en drukte Fit Boys ver terug. Met de voor SCN welbekende lange bal werd het Fit Boys knap lastig gemaakt. Fit Boys had nogal wat overtredingen nodig om de SCN-ers af te stoppen en dit leverde diverse gele kaarten op. In de 65e minuut kreeg SCN aan de rechterkant op de Fit Boys-helft een vrije bal. Klaas Sanders liet zijn man gaan om als muurtje te fungeren. Even was zijn man onbewaakt en dit onbewaakte ogenblik werd hij onmiddellijk aangespeeld. Laatste man Harald Woltinge probeerde met een duw nog te corrigeren, maar door deze duw bracht hij de SCN-speler binnen de beruchte lijnen ten val. De scheidsrechter wees resoluut naar de stip en dit buitenkansje werd goed benut door SCN (1 - 1). Het protesteren van keeper Joost van het Reve was volledig zinloos en dit leverde hem een 'domme' gele kaart op. De wedstrijd leek af te stevenen op 1 - 1 en af en toe was het niveau ver beneden pijl. Toch was het Fit Boys dat erg gelukkig met de 3 punten aan de haal leek te gaan. Een vrije bal van Alfons Pot moest worden overgenomen (te weinig afstand van een SCN-speler, met een gele kaart als gevolg). Alfons nam in 2e instantie de bal lang en deze kwam bij de tweede paal. Ronald van Waardhuizen tikte voorlangs het SCN-doel, waar iedereen stond te slapen behalve  Mark Seubring. Hij tikte van dichtbij de 2 - 1 binnen. SCN ging nog drukken, maar echt uitgespeelde kansen leverde dit niet op. Alfons Pot moest met een lichte blessure het veld nog ruimen en hierbij gaf hij de aanvoerdersband aan Berry "van de Berg" Giezen, zijn eerste keer.  Scheidsrechter Stoetman, die bekend staat om het lang te laten doorspelen, liet ook vanmiddag tot 16:30 uur doorspelen. Een goal voor één van beide partijen leverde dit niet meer op. Clubscheidsrechter Geert Smit merkte op: "De stand stiet mij wel an", en kort daarop floot de scheidsrechter af en bleek deze voor Fit Boys geliefde stand de eindstand. Fit Boys schuift door deze overwinning weer een plaatsje en is inmiddels 4e op de ranglijst. Ook een gelukkige overwinning levert 3 punten op.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 2 overklast Lycurgus 3 (1 - 5)

Vandaag moesten we naar Groningen om daar tegen het altijd lastige Lycurgus te voetballen. Over de heenreis zal ik verder niets zeggen want die ging geweldig! Over de Opstelling kan ik zeggen dat op doel stond: Ronald. Verdediging: Rene S, Wietse, Arjan, Maarten. Middenveld: Rene B, Emiel, Edwin, Martin Voorin Tonny en daar omheen Tristan. Wissels: Johannes, Sander en Remco. De 1e helft was niet best ver onder ons niveau, de 1 - 0 achterstand was daarom ook terecht. De gelijkmaker kwam gelukkig nog in de 1e helft. Edwin gaf in 2 x de bal op Rene Bening hij schoot de 1 - 1 binnen. Op dat moment was dat wel verdiend na een wat zwak 1e half uurtje was het laatste kwartiertje toch wel voor ons. Kansen waren en nog wel om de score uit te bouwen maar deze werden door wind bij het doel weg gehouden. In de rust even alle puntjes weer op de bekende i gezet zodat we de 2e helft zonder problemen konden beginnen. Even in vogelvlucht: Rene Bening maakte de 1 - 2 en 1 - 3 Tonny Scholing. De 1 - 4 kwam weer van de voet van Rene Bening en Edwin Roijinga scoorde de 1 - 5. Emiel kreeg vandaag de doellat mee naar huis want hij presteerde het om er 3x op te schieten. Rene Bening maakte vandaag 3 doelpunten 1 van die doelpunten scoorde hij met zijn hoofd. Hij staat normaal gesproken niet bekend als een goede kopper, als er op training een bal gekopt moet worden dan vangt hij deze liever dan dat hij deze kopt. Vandaag moest hij wel en dus zette hij zijn totaal al op 9 voor dit seizoen. De scheids van vandaag sprak de Treble taal, je kent vast die 3 meiden wel die laatst een nummer 1 hitje hadden met "Rammaganana". Ik dacht dat alleen die meiden die taal spraken maar de scheids die kon er ook wat van. Als hij floot gaf hij even de reden erbij in zijn taal, dat was vaak niet te verstaan maar dat was ook niet nodig want deze man floot heel goed. En dat mag ook wel es gezegd worden! Over 2 weken wacht ons de uitwedstrijd tegen HZVV 2.

Tristan Haurissa.

______________________________________________________________________

Fit Boys 3 stuurt ODV 3 met ruime cijfers naar huis (5 - 1)

Het 3e speelde thuis tegen ODV 3 en won dik. De 1 - 0 kwam van de voet van Sebastiaan Scheffers. De 2 - 0 werd gescoord door de assistent-scheidsrechter van het 1e, Micha van den Dobbelsteen. Na lang blessureleed was hij weer eens te bewonderen op de Nederlandse velden en hij scoorde vanaf de stip. Anne Wyrdeman maakte er 3 - 1 van en het 3e was los. Via een wereldaanval (ongeveer zoals Real Madrid dat vaak doet) kwam de bal uiteindelijk bij Sebastiaan Scheffers die zijn 2e (het 4e zijn 4e) liet aantekenen. Dit bracht de stand op 4 - 1 omdat Lycurgus 3 het tussendoor ook nodig vond te scoren. De laatste goal werd gemaakt door Berjon Groenink, die zo ook weer zijn goaltje meepikte (5 - 1).

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 5 te lief voor Gorecht 5 (4 - 3)

Het 5de heeft onnodig de punten bij Gorecht moeten achterlaten. Vooral de eerste helft werd er veel te lief gevoetbald, waardoor Gorecht de bal lekker rond kon tikken. De 1-0 van Gorecht viel dan ook vrij snel. De gelijkmaker kwam dan ook zo uit de lucht vallen, Jan Boelen nam een bal in de diepte, na de stuit, in 1 keer op de pantoffel, en de bal ging strak over de keeper (wereldgoal). Voor rust kwam Gorecht nog op een 2-1 voorsprong. De 2de helft werd er wat meer gebuffeld, zodat we de controle kregen, maar soms gingen we net iets over het randje. Door een strafschop kwam Gorecht op 3-1. Vervolgens maakte Marcel de Bruyn de 2-3, maar voordat we weer met aanvallen konden beginnen stond het alweer 4-2. Toch maar door blijven gaan resulteerde nog in een paar goede kansen, één daarvan werd door Marcel de Bruyn bij de eerste paal binnengeschoten, na een bekeken vrij trap van Hans Leegstra. Alhoewel er nog een aantal minuten waren te spelen floot de scheids snel voor het einde, wat gelijk een goed beeld geeft van hoe hij de wedstrijd had gefloten (zwak). Volgende week tegen VAKO en dan moeten we echt 90 minuten scherp zijn.

Marcel 'Kalou' de Bruijn.

______________________________________________________________________

Fit Boys F2 behaalt kampioenschap in de zaal

Fit Boys F2 is inmiddels al weer begonnen aan het veldseizoen, maar zij moesten nog gehuldigd worden voor het behaalde kampioenschap in de zaal. Eerst werd er gevoetbald tegen Zuidlaren F3, en helaas verloren (1 - 3). De penalty's na afloop werden goed ingeschoten met vaak goede reddingen van beide keepers.

Bovenstaand krijgen de spelers van F2 een medaille van jeugdbestuurslid Wout Flokstra.

Op de foto staan (in willekeurige volgorde): Karsten vd Laan, David Lageveen, Colin Lomulder, Walter Wiersma, Ruben Zuring, Alwin Wildeboer, Jorn Hamming, Rick Koops, Rolf Oosterhuis en de leiders Emiel Oosting en Maurits vd Hoest.

Maurits Beuling.

Zaterdag 6 maart 2004

Fit Boys dankzij 3 goals Alfons Pot langs DZOH (3 - 0)

(Bron deels: NieuwsTV)

Fit Boys heeft een mooi resultaat neergezet tegen DZOH. De topper uit Emmen werd met 3 - 0 naar huis gestuurd. Alfons Pot liet drie kruisjes achter zijn naam noteren.

Pot scoorde in de 36e, de 52e en de 74e minuut, waarbij de eerste goal van een ongekende schoonheid was. Na een afgeslagen aanval ving Alfons Pot de bal op zo'n 20 meter van het doel op. Met een bekeken schot passeerde hij de DZOH-keeper. Deze stond niet te ver voor zijn goal, maar gewoon goed opgesteld. Toch wist Alfons met grote precisie de bal over de goalie heen te krijgen. Nog voor de rust had Fit Boys het karwei al eenvoudig kunnen afmaken, maar het verzuimde de score uit te bouwen. Voordat de 1- 0 viel werd een zeker doelpunt van Ronald van Waardhuizen niet opgemerkt door assistent- en scheidsrechter. Hij paseerde de keeper en tikte de bal enigszins zacht in. De bal leek de doellijn wel te passeren, maar de DZOH-assistent-scheidsrechter was niet meegelopen en kon de goal dus niet aangeven. Na de 1 - 0 waren er kansen op 2 - 0, maar bij het prijsschieten, waar het af en toe op leek, werd er niet gescoord. De 2e helft bouwde Fit Boys de voorsprong door 2 maal Alfons Pot dus keurig uit. De angst die Fit Boys vooraf had voor DZOH bleek ongegrond. De Emmenaren speelden onherkenbaar.

Maurits Beuling.

Woensdag 3 maart 2004

Oefenzege Fit Boys 2 tegen Ruinen 2 (0 - 2)

Vandaag (woensdag 3 maart 2004) moesten we een oefenwedstrijd spelen tegen Ruinen 2. Tegen 19.00 uur vertrokken we daarheen en Rene Scholing mocht dit keer voorop rijden. Hij bracht ons keurig naar de plaatselijke sporthal. Heelaas hadden we geen zaalwedstrijd maar een veldwedstrijd. Andere Rene maar voorop en we waren aangekomen. De opstelling: Doel: Ronald, achterin: Rene S, Wietse, Johannes, Maarten. Middenveld: Rene B, Emiel, Sander, Martin. Voorin: Tonny en Tristan. Op de wissel: Remco. De 1e helft begonnen we heel slap, duels werden verloren en de bal werd telkens knullig ingeleverd. We konden toch stand houden en we gingen rusten met 0 - 0. De 2e helft ging een stuk beter, wij konden nu het spelletje maken en we kregen ook wat meer grip op het middenveld. Remco had Sander vervangen en dus kwam het aantal linkspoten op drie. Er werd ook gescoord, 2 keer uit een corner van Martin. De 1e werd kort genomen de bal kwam bij de 1e paal waar Tristan nog net kon inkoppen. De 2e was er één om in te lijsten. Martin gaf de bal op de rand 16 waar Emiel klaar stond om uit te halen. Hij deed dit ook en hoe! In één keer uit de lucht strak in het kruis! Zij kregen ook nog wat kleine kansen maar deze werden heel knap gepakt door een sterk keepende Ronald die vandaag niet te passeren was. Al met al een leuke oefenwedstrijd waar we weer wat dingen uit konden halen.

Tristan Haurissa.

Zaterdag 28 februari 2004

Fit Boys 4 verslaat Fit Boys 3 met 3 - 0

Het 3e en 4e elftal voetbalden een oefenwedstrijd op een goed bespeelbaar 2e veld. Dat het 4e elftal zijn draai heeft gevonden bleek nogmaals: het won verrassend met 3-0 door doelpunten van Robert Timmerman en Elzo Oostland (2x). De laatste goal van Elzo was volgens verhalen het gevolg van een versnapering in de rust. Hij scoorde fraai met het hoofdje en passeerde gelegenheidskeeper Sebastiaan. Voor het 3e een belangrijk leermoment. Het is beter nu te verliezen dan in de competitie, nietwaar?

Johan Koster.

______________________________________________________________________

Zaalkampioenen Fit Boys C2 in zonnetje gezet

Zaterdag was er een algehele afgelasting van alle wedstrijden in het amateurvoetbal en toch was er wel iets te doen op sportpark Noord-West. De zaalkampioenen van Fit Boys C2 kregen uit handen van Jeugdbestuurslid Erik Jan de Jonge medailles uitgereikt in verband met het door hen behaalde kampioenschap in de zaal. Samen met sponsor Joop de Jonge van DA drogist De Magneet en hun leiders werden ze op het hoofdveld bij het reclamebord van de sponsor op de foto gezet.

Op de foto staan (in willekeurige volgorde): Ruben Schutten, Kenneth de Vries, Jan-Jaap Drogt, Jos Lomulder,. Henri Oosting, Erik Schutten, Erik Elema, Marcel Wildeboer,  Ruurd Keizer, de leiders            Maarten Paping en Anne Wyrdeman en sponsor Joop de Jonge.

Onderstaand krijgen de spelers van C2 een medaille van jeugdbestuurslid Erik Jan de Jonge.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Dreamteam komt kroamschudd'n bij familie Koster

Een tijdje gelden is het Dreamteam bij de familie Koster op bezoek geweest in verband met kroamschudd`n. Onderstaand is het gezelschap vastgelegd en is deze foto een indicatie voor een volgende papa binnen de Fit Boys-familie?

Met dank aan Johan Koster,

Maurits Beuling.

Zaterdag 21 februari 2004

Fit Boys pakt punt tegen koploper SJS (1 - 1)

(Bron: NieuwsTV)

De doelpunten bij Fit Boys en koploper SJS vielen in de tweede helft kort na elkaar. SJS opende na een uur, Dylyp Dijkema maakte vijf minuten later gelijk.

In de eerste helft was Fit Boys beter, na rust had SJS het heft in handen. Na de gelijkmaker had Fit Boys over geluk niet te klagen, want SJS raakte twee keer de paal.

Na afloop sprak ik met enige toeschouwers, die opmerkten: "Dit was toch geen voetbal". Blijkbaar was er van goed voetbal geen sprake. SJS-trainer Epke Brouwer deelde mij mee dat zijn team de 2e helft toch wel een acceptabele pot voetbal op de mat had gelegd. Epke hield het kort want hij wilde de nieuw-betegelde verzorgingsruimte van Fit Boys even bewonderen. Toch nog een klein beetje Groen-Geel-hart?

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 2 zegeviert in Emmen tegen Drenthina 2 (0 - 5)

Vandaag moesten we afreizen naar Emmen, onze aanvoerder Martin ging voorop want hij wist de weg. Eenmaal in Emmen aangekomen reden we verkeerd en we moesten keren onze 2e aanvoerder Johannes ging toen voorop, hij vond het echter super snel. De opstelling was: Doel: Erik, achterin: Johannes, Arjan, Wietse en Maarten. Middenveld: Edwin, Raymond, Emiel en Martin. Voorin: Rene B en daar omheen Tristan. Wissels: Rick, Tonny, Rene S en Remco. Een paar mensen op een andere plek in tegenstelling tot andere weken, dat was te merken aan de eerste 10 minuten. Drenthina kreeg al gauw een beste kans maar Erik wist deze knap te redden. Na die kans hadden we alles weer op orde en zo konden wij onze kansen creeren, dat gebeurde ook. De 1e kans was bijna al raak toen Edwin een voorzet van de rechterkant gaf toen kopte een verdediger bijna in eigen doel, even later kwam Rene aan de rechterkant er door Edwin kwam voor de goal hij wou de bal er zo graag inkoppen maar volgens mij diezelfde verdediger was hem voor en hij scoorde nu wel in eigen doel, 0-1. Even later was er een ingooi aan de linkerkant Maarten gooide in op Tristan hij nam aan kapte en speler uit ging de 16 in en schoot vervolgens na precies 330 minuten niet gescoorde te hebben zijn 1e goal dit seizoen erin. Niet veel later ging Rene er vandoor aan de rechterkant met een schitterende voorzet op de 1e paal en dan bedoel ik ook echt de 1e paal kwam de bal terug de 16 in en zo kon Tristan maar gelijk z`n 2e maken 0-3. Als of het nog niet genoeg was ging Johannes er ook nog even vandoor aan diezelfde rechterkant hij wou een voorzet geven bij de 2e paal maar dat pakte voor Drenthina even wat anders uit want met de snelheid van de bal en de kracht van de wind vloog de bal heel mooi in het doel via de binnenkant van paal en zo kon de ruststand bepaald worden op 0-4. Tevreden gezichten dus in rust maar we zouden de 2e helft weer beginnen met 0-0 want ook bij 0-4 moet je de kop erbij houden. De scheids had inmiddels ook partij gekozen voor Drenthina dus kregen we het nog wel even lastig, met al die vrije ballen die we tegen kregen. Er werd ook nog gewisseld, Rene en Rick kwamen erin en Maarten en Edwin gingen eruit. Wij bleven ook rustig aanvallen zo ook toen toen we mooi aan het combineren waren in de 16 van hun na een heel mooi driehoekje werd er in geschoten door Tristan maar deze werd om nog zeer duistere redenen afgekeurd, de scheids hield het maar op buitenspel en na de wedstrijd probeerde hij het nog ui te leggen maar wij geloofden het wel hoor!! Gescoord werd er ook. Tonny mocht nog even voor Rene B in het veld komen hij zorgde nog voor de 0-5. Een mooie uitoverwinning dus op een zeer hard veld in Emmen.

Tristan Haurissa.

______________________________________________________________________

Fit Boys 5 geeft LTC V2 gevoelige tik (6 - 0)

Na vorige week tegen de ongeslagen nummer 2 ZFC V1 een goede pot voetbal op de mat te hebben gelegd, zette Fit Boys 5 deze lijn door. Tegen de nummer 3 kwam Fit Boys 5 uiterst gemotiveerd aan de start. Maurits Beuling was ook weer van de partij en ook Carl Drenth kwam het middenveld versterken. Als laatste een verassing in de spits: Sebastiaan Scheffers. Fit Boys 5 speelde tot op het randje (en soms er overheen) en zat erg kort op de tegenstander. LTC V2, dat meer wint dan verliest dit seizoen, was dit duidelijk niet gewend. Ze lieten zich door deze speelwijze provoceren en waren gedurende de 1e helft drukker met praten, dan met voetballen. Fit Boys 5 daarentegen speelde het af en toe erg goed uit en kreeg een paar hele dikke kansen. De keeper van LTC V2 redde een aantal keren bekwam. Daar tegen over zette LTC V2 maar één opgelegde kans, maar de inzet van één van hun middenvelders spatte op de lat uiteen. Het was uiteindelijk, wie anders dan, Marcel de Bruijn die de score opende (1 - 0). Niet meer dan verdiend en Fit Boys 5 bleef hierna erg goed doorgaan. Een vrije bal van Henk Oving schoot door in de zestien en er was er maar één die oplette. Maurits Beuling maakte voor de keeper geen fout en scoorde de 2 - 0. LTC V2 bleef zich maar irriteren aan het harde spel van de Fit Boys-verdedigers en piepte bij het minste of geringste. Het kon na de rust nog wel eens gezellig worden. En dat werd het, maar niet voor LTC. Binnen 5 minuten na de thee besliste Fit Boys 5 de wedstrijd en wederom was het Marcel de Bruijn die scoorde (3 - 0). LTC ging daarna vol op de aanval spelen, maar kreeg nimmer een goede kans. Aan de andere kant sneden de Fit Boys-aanvallers als een mes door de boter door de verdediging heen en Marcel de Bruin kon naar harte lust aan zijn doelsaldo werken. Hij scoorde nog tweemaal (de 4 - 0 en de 5 - 0) en daarmee maakte hij een onvervalste hattrick. Het slotakkoord was voor Sebastiaan 'Bongo' Scheffers. Op aangeven van Marcel de Bruijn mocht hij alleen op de LTC-keeper afgaan en maakte geen fout. Eindstand 6 - 0 en een tevreden leider Ab Bening. 2 minuten voor tijd kreeg de LTC-spits nog rood voor natrappen van scheidsrechter Albert Gerding (bedankt). Volgende week wacht andermaal ZFC V1.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

C1 en E1 3e tijdens Drentse Kampioenschappen, F2 kampioen en leiding D2 toch tevreden

De E's hebben helaas niet gewonnen. Keurige derde plaats, maar er had wat meer in gezeten maar jah.. Als je de kansen er niet in schopt houdt het op nu hopen dat de C's het kampioenschap binnen kunnen halen.

Yobo

In een overvolle Drenthehal moest E1 de finale spelen 3 wedstrijden daar ging het om als je ze alle 3 wint dan ben je kampioen heel simpel dus. Vooraf was ik al blij als we 3e werden omdat ik de weg er naar toe al heel knap vond. Op de woensdag training kon je al zien dat het scoren heel moeizaam ging. Er werd uiteindelijk 1x gescoord en dat leverde hele mooie 3 plek op.

Tristan Haurissa.

Fit Boys F2 kampioen

F2 werd zaterdag futsalkampioen in Smilde. Het team van trainer Emiel Oosting en leiders Maurits v/d Hoest en Robert Dijkema wist zaterdag 2 keer te winnen waardoor de titel werd binnengehaald. Binnenkort worden leiders en spelers van het Schepel-team gehuldigd.

Harold Kamps.

F2 KAMPIOEN! GROTE KLASSE JONGENS!
Zaterdag werden de Schepel Boys kampioen in Smilde door 2 overwinningen. Tegen Smilde ’94 werd in een goede wedstrijd gewonnen met 2-1. Het kampioenschap werd binnengehaald door Stânfries met 3-0 te verslaan. De spelers van trainer Emiel Oosting en leiders Robert Dijkema en Maurits v/d Hoest worden tijdens de 1e thuiswedstrijd gehuldigd door de jeugdcommissie.

F2 Kampioen

Zaterdag was het dan zover, de laatste twee wedstrijden, winnen betekende kampioen worden. De eerste wedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst, Smilde ‘’94 F2. Het was zo snel 2-0 voor onze jongens, dat de ouders deze goals alle twee misten (warme koffie). Door een klein misverstand werd het nog 2-1 maar wel winst. De 2de wedstrijd tegen SVH F1. Deze werd ondanks het gladde zaalveld gemakkelijk gewonnenmet 3-0, dus KAMPIOEN!!!!

Karsten, David, Colin, Walter, Ruben, Alwin,Jorn, Rick en Rolf en natturlijk Maurits en Emiel; “Van Harte!!”

De trotse ouders

C1 EN E1 WORDEN BEIDE 3E TIJDENS DE FINALES

De C1 en E1 speelden afgelopen zaterdag in de Drenthe-Hal de finales van Noord Nederland. Beide teams werden derde hetgeen een keurig resultaat is voor beide teams: derde van Noord Nederland!

De C 1000 wordt bedankt voor het beschikbaar stellen van de bloemen voor E1 en C1

Leiding van D2 toch tevreden

Ondanks het feit dat we net naast de prijzen hebben gegrepen, hebben we toch een leuk zaal seizoen gehad, soms zat het mee, en soms zat het tegen. Heel af en toe waren er overtredingen die niet konden, of er werd slecht geluisterd ( stof in de oren of alleen voor het evenwicht). Zo af en toe waren de wisselspelers nog fanatieker dan de spelers in het veld. Of als ik met hem mag spelen dat gaat het goed. Mogen ze dan het veld in dan blijkt dat ze niet alleen op voetbal zitten, maar ook op de gymnastiek. Ballen met de binnenkant aannemen of buitenkant op hoofd hoogte, voor de uitvoering zou je ze een TIEN geven, maar voor het resultaat direct door sturen naar de douche.

Alwin, Lars, Joeri, Jurjen, Michael, Menno, Marcel, Jeffrey, namens de twee leiders nogmaals bedankt.

Zaterdag 18 februari 2004

Fit Boys 3 verliest oefenwedstrijd van ACV 8 (4 - 8)

Fit-Boys 3 kreeg gisteravond een lesje in doelmatigheid.
Tegen een combinatie van ACV 7 en 8 werd het, na een ruststand van 1-5, uiteindelijk 4-8.
Vooral de eerste helft liep Fit-Boys regelmatig tegen een vlijmscherpe counter aan.
In de tweede helft werd de tactiek iets gewijzigd wat vooral in verdedigend opzicht een verbetering bleek.
Doelpuntenmakers Fit-Boys: Berjon 1x en René Kamphuis 4x, waarvan één e.d.-je.
Zaterdag a.s. kans op revanche thuis tegen Marum, aanvang 12.30 uur.

Alex de Jonge.

Zaterdag 14 februari 2004

Fit Boys 1 verslaat Onstwedder Boys op eigen veld (1 - 3)

(bron: NieuwsTV)

Aljon Stahlmecke had met twee goals een belangrijk aandeel in de 1 - 3 overwinning van Fit Boys op Onstwedder Boys. Hij scoorde voor en na de rust.

De partijen gingen gelijk op. Tussen de goals van Stahlmecke door had Onstwedder Boys kansen om gelijk te maken. Dylyp Dijkema maakte de bevrijdende 1 - 3 uit een hoekschop van Ronald van Waardhuizen.

______________________________________________________________________

Fit Boys 2 verliest thuis van CSVC 2 (0 - 2)

Fit Boys 2 heeft het vanmiddag laten afweten, de 2e periode konden we zo pakken door vandaag te winnen en volgende week. Vandaag lukte het niet dus de periode kunnen we wel vergeten nu. De wedstrijd was eigenlijk wel eentonig Fit Boys in de aanval en zij schoten de bal over de zijlijn en over de achterlijn. Vooraf wisten we dat we het gewoon lastig zouden krijgen. Wij willen altijd graag mooi voetbal spelen en daar heb je ook een goede tegenstander voor nodig, vandaag wou de tegenstander gewoon niet voetballen maar alleen die 3 punten pakken en groot gelijk hebben ze natuurlijk! Kansen waren er vandaag weer genoeg mooie aanvallen ook alleen geen doelpunten! Dat werd genadeloos afgestraft door CSVC die er wel 2 maakten. Een eindstand van 0 - 2 stond op het scorebord, dat er weer niet was natuurlijk.

Tristan Haurissa.

______________________________________________________________________

VMC 4 en Fit Boys 4 delen de punten (3 - 3)

Lucas Ribberink scoorde vanmiddag 2 maal en een speler van VMC schoot de 3 vol. Helaas scoorde ook VMC 3 maal en dus nam Fit Boys 4 1 punt mee naar Beilen.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 5 maakt het ZFC V1 heel lastig (5 - 3)

Vooraf werd ZFC V1 gevreesd. Zij hadden 22 punten uit 8 wedstrijden en dat betekende: 7 keer gewonnen en 1 keer gelijkgespeeld. Ook hun spits was er één om u tegen te zeggen. Hij had er tot vandaag zo'n 28 inliggen in 7 wedstrijden. Gedurende de wedstrijd bleek ZFC V1 helemaal niet zo'n goeie ploeg te zijn, alleen profiteerden hun aanvallers optimaal van foutjes van Fit Boys 5. Ze kwamen zodoende erg gemakkelijk op 3 - 0. Het laatste kwartier van de 1e helft was voor Fit Boys 5. ZFC V1 gaf ruimte weg en nog voor de rust wist topscoorder aan Fit Boys kant Marcel de Bruijn de 3 - 1 te scoren. Na de rust bleef Fit Boys het proberen, maar het was ZFC V1 dat nogmaals scoorde, 4 - 1. De achterstand leek onoverbrugbaar, maar Fit Boys 5 begon toch aan de klus. Na een overtreding net buiten de 16, mocht Fit Boys 5 een vrije bal nemen. Witte Jan Eisen nam plaats achter de bal en van de zijlijn adviseerden Ab Bening en Henk Oving om in één keer te schieten. Jan liet een streep van zijn pantoffel vertrekken laag in de linker beneden hoek. De keeper van ZFC V1 dacht de bal naast te kijken, maar helaas voor hem vloog de bal in het doel (4 - 2). Fit Boys 5 rook kansen en zette aan en dit keer was het (opnieuw) Marcel de Bruijn die de 4 - 3 scoorde. ZFC V1 wankelde en kreeg het erg benauwd. Na een fantastische aanval plaatste Henk Smit de bal op het hoofd van Marcel de Bruijn, maar enigszins gehinderd kon hij net niet raak koppen. Alles en iedereen van Fit Boys 5 ging naar voren en hierdoor kreeg ZFC V1 een aantal goede kansen. Zo ook na balverlies van Fit Boys 5 en de bal viel in niemandsland tussen verdediging en keeper en de spits van ZFC V1 tikte de bal over de uitgekomen Jan van Veen in het lege doel en dit betekende de nekslag (5 - 3). Fit Boys 5 was leeg en de tijd te kort om nog iets te kunnen doen aan de stand. Na de wedstrijd waren de ZFC V1-spelers verbaasd over de lage klassering van Fit Boys 5. Naar Beilen maar weer, voor een afsluitende drankje.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

C1 en E1 naar finale Drentse Kampioenschappen, C2 kampioen zaal

De B-junioren, C-junioren en E-junioren moesten vandaag allemaal aantreden in de halve finales van het Drents Kampioenschap. Voor E1 doet Tristan Haurissa verslag:

"In 4 zinderende wedstrijden is het Fit Boys E1 gelukt de finale te halen van het Drents kampioensschap! 7 punten waren voldoende om de 2e plek in te nemen achter Svz, vooraf hadden we dit gehoopt maar daar was ook alles mee gezegd. De 1e westrijd tegen `t Fean werd met 3-0 gewonnen, de 2e tegen Onr werd met 0-0 gelijk waar winst ook mogelijk was, de 3e werd met 4-0 verloren van Svz die duidelijk een maatje te groot was, dus moest de laatste wedstrijd gewonnen worden van Diever/Wapse en dat gebeurde ook met 3-0. Dus mogen deze jonge heren hun eerste finale spelen en dat ook nog in Beilen! Klasse Jongens!"

C1 gaat dus ook door en ook zij spelen a.s. zaterdag 21 februari in Beilen in de Drenthehal de finale van het Drents kampioenschap.

B1 haalde het helaas niet, maar ook het halen van de halve finales is al een prestatie op zich.

Als laatste werd C2 vandaag kampioen in de zaal. Leider Anne Wyrdeman was apetrots op 'zijn' spelers. In de laatste wedstrijd scoorde Fit Boys C2 nog in de laatste minuut een doelpunt. Dit betekende dat Fit Boys C2 kampioen werd en niet Beilen C2.

Alle teams die de finale gehaald hebben en die kampioen zijn geworden: Van Harte gefeliciteerd!

Maurits Beuling.

Donderdag 12 februari 2004

In Januari komt www.fitboys.nl weer in rustiger vaarwater

Weer een normale maand met een mooi gemiddeld aantal bezoekers. Onderstaand weer enkele kerncijfers. Door op de maanden te klikken (bv. Apr 2003) zie je de detailcijfers van die maand:

Per Maand (2004)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maand

Dagelijks gemiddelde

Maandelijkse totalen

Hits

Files

Pages

Visits

Sites

KBytes

Visits

Pages

Files

Hits

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jan 2004

4254

1908

642

162

1995

630128

5026

19931

59154

131898

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Totalen

630128

5026

19931

59154

131898

De maand januari 2004 had dus enkele uitschieters, te weten: 29 januari was de topper met 275 bezoekers (1 december waren dit er 273), 28 januari was met 253 goede tweede (16 december werd in december tweede met 268 bezoekers) en 27 januari werd 3e met 245 bezoekers (17 december werd in december 3e met 233 bezoekers).

Onderstaand de top 10, waarbij de verenigingen met een site zonder al te veel recente activiteiten (niet bijgehouden dus) en verenigingen die uit de klasses waarin Fit Boys speelt zijn gepromoveerd of gedegradeerd verdwenen zijn. Aan de top 10 zijn sites toegevoegd die er keurig uitzien en waarvan de update regelmatig plaatsvindt.

 

vereniging

gem. aantal bezoekers in de maand december

1 (3)

ACV

168 (116)

2 (2)

Achilles'94

167 (134)

3 (1)

Fit Boys

162 (155)

4 (5)

VKW 4

50 (32)

5 (4)

Wijster

37 (35)

6 (6)

WVV

27 (30)

7 (7)

Dwingeloo

20 (16)

8 (8)

Smilde'94

12 (23)

9 (9)

SVN'69

12 (19)

10 (10)

Onstwedder Boys

3 (4)

De cijfers zijn het gemiddeld aantal bezoekers van de site in de maand augustus en met bezoekers bedoelen we de visits. Zoals al eerder uitgelegd bij een visit kan iemand op een dag (bv. om 08:00, 12:00 en 20:00 uur) 3 unieke bezoeken brengen maar gaat hij/zij op 08:00 uur via de homepage naar een onderliggende pagina en vervolgens weer terug naar de homepage, telt dit als 1 visit. Bij Hits kan iemand door steeds maar weer de homepage te bezoeken wel 100 Hits maken op een dag. Deze Hits worden dus in bovenstaand schema niet weergegeven!

De cijfers van alle sites zijn die van een gedeelte van de maand januari 2004. Fit Boys is gezakt naar de 3e plaats en zondag-hoofdklasser Alchilles'94 en ACV zijn weer respectievelijk 2e en 1e. VKW4 is flink gestegen, maar ook VKW zelf heeft nu een site, die nog in aanbouw is.

Als laatste vermeld ik nog het totaal aantal bezoekers (visits) van de Fit Boys-site te noemen vanaf 8 augustus 2002: 65.707! Totaal aantal bezoekers (visits) vanaf 8 augustus 2002 tot en met 8 augustus 2003 is 39.868 en dit is gemiddeld per dag 109 bezoekers (visits)! Vanaf januari 2003 tot en met december 2003 zijn er totaal 54.238 bezoekers geweest en dit is gemiddeld per dag 149 bezoekers! Januari 2003 totaal dus 5.026 bezoekers, een goed begin.

Webmaster.

Woensdag 11 februari 2004

Fit Boys 1 wint oefenwedstrijd van Ruinen 1 zo (3 - 0)

Het hoofdveld lag er als een biljartlaken bij (volgens lei(j)dert Martin Datema) en dus kon er gevoetvald worden. Onder erg koude omstandigheden, vooral voor de toeschouwers (gevoelstemperatuur -2), moest er door de Britstra-mannen gespeeld worden tegen Ruinen 1 zondag. Hoewel de grensrechter van Ruinen in de rust sprak over een gelijkwaardige wedstrijd, was Fit Boys deze wedstrijd duidelijk de betere. Meer balbezit, vroeg vastzetten van de tegenstander met snel balverlies bij Ruinen als gevolg en geen (weinig) kansen voor Ruinen en meerdere kansen voor Fit Boys. Dat waren ongeveer de ingrediënten van deze wedstrijd. De eerste helft kregen Ronald van Waardhuizen (schot voorlangs), Berry van der Giezen (deze keer geen buitenspel), Aljon Stahlmecke (goede individuele actie de 16 in) en Maurits van der Hoest (kopbal naast) goede kansen, maar dit leverde geen doelpunten op. Fit Boys combineerde bij vlagen erg goed en er werden diverse goede aanvallen opgezet. Maar zoals gezegd bleef een doelpunt uit. De tweede helft al geen ander beeld, Fit Boys dat het spel bepaalde en Ruinen met enkele speldeprikken. De 2e helft vielen er wel doelpunten te begroeten. De eerste viel na ongeveer 15 minuten. Fit Boys kreeg een corner en de afgeslagen bal viel voor de voeten van Aljon Stahlmecke. Met een droog schot scoorde hij de 1 - 0. In de 33e minuut mocht Aljon Stahlmecke binnen de 16 wederom aanleggen en raakte een Ruinen-speler op een gevoelige plaats. In de rebound raakte hij ditmaal het net en dus de 2 - 0. Kort daarop (35e minuut) scoorde Harald 'papa' Kamps de 3 - 0 met een mooie schuiver laag in de linkerbenedenhoek. De wedstrijd leverde daarna geen enerverende momenten op, of het moest al de wissel Klaas Sanders voor Aljon Stahlmecke zijn. Klaas kwam rechtsvoor te spelen en kreeg de handen van de vernikkelde toeschouwers toch nog op elkaar. Zaterdag wacht Onstwedder Boys op ons op sportpark De Boskamp te Onstwedde. Aanvang 14:30 uur.

Maurits Beuling.

Zondag 8 februari 2004

Webmaster keert terug van welverdiende wintersportvakantie

De meeste bezoekers zullen wel gedacht hebben: "Hé, de site wordt helemaal niet meer bijgewerkt". En dat klopte (helaas), want de Webmaster was aan het genieten in La Plagne (Frankrijk). 6 dagen skiën en ook 6 dagen een strak blauwe hemel en alleen maar zon. Het was soms te warm om te skiën. Daarom ook wat sapjes gedronken, wat gedart en met de kleine meid wezen sleeën. Kortom, een heerlijk relaxte vakantie die al weer te snel voorbij was. Vandaag (zondag 8 februari) druk doende om de site weer bij te werken. Een eindelijk kan ik melding maken van een kampioenschap, bij E1 in dit geval (Tristan bedankt voor het verslag en Erik Bos en Janneke Eising bedankt voor de foto's).

Maurits Beuling.