Nieuws-archief (dec t/m jul 2003)

heden t/m september 2007 | september t/m mei 2007 | april 2007 t/m november 2006 | oktober t/m jul 2006 | jun t/m jan 2006 | dec t/m juli 2005 | jun t/m jan 2005 | dec t/m jun 2004 | mei t/m jan 2004 | dec t/m jul 2003 | jun t/m mei 2003

<<<terug>>>

 

Zaterdag 29 november 2003

Fit Boys 1 verliest onverdiend van Angelslo 1 (2 - 0)

(bron: NieuwsTV)

Het duel tussen sc Angelslo en Fit Boys eindigde in 2 - 0 voor de ploeg uit Emmen. De zege was onverdiend. Fit Boys voetbalde een stuk beter, maar verzuimde de kansen af te maken. Jeroen Loovers schoot de bal na een kwartier in eigen doel. Dirk Jan Gossen verdubbelde na een uur spelen de marge.

______________________________________________________________________

Fit Boys 2 vergeet 1e helft kansen te benutten (0 - 4)

Deze zaterdagmidag ging het op sportpark Noord-West echt ergens om. Fit Boys 2, derde op de ranglijst, speelde tegen de nummer twee Veendam 1894 2. Veendam had 2 punten voorsprongen en bij winst kon Fit Boys 2 de tweede plaats overnemen. Het zou een wedstrijd worden met twee gezichten. De eerste helft begin van beide kanten aarzelend, maar al snel trok Fit Boys het initiatief naar zich toe. Fit Boys 2 combineerde goed en wist steeds een vrijstaande man te vinden. Opvallend was het te zien hoe vaak Rene Bening in het hart van de Veendam-verdediging volledig vrij stond. Zo kreeg Fit Boys 2 vele uitstekende kansen, zelfs 1 op 1 alleen voor de keeper, maar de Veendam-keeper gaf geen krimp. De beste kans was voor Rene Bening, die vanaf links in de lange hoek schoot, maar de bal verdween op de paal. Deze terugspringende bal kwam perfect voor de voeten van Emiel Ludwig en daar waar iedereen dacht dat hij direct schoot, nam hij eerst de bal nog aan. De Veendam-verdedigers waren al weer in positie en de inzet werd geblokt. Veendam 2 daarentegen was leper in de aanvallen die zij opzetten. Mede dankzij de snelle en technische linksbuiten van Veendam kwam Veendam op 0 - 1. Fit Boys verdedigde veel te slap en zo kon de 0 - 1 makkelijk worden binnengetikt. Deze stand bleef staan tot aan de rust. Na de rust was er een heel ander wedstrijdbeeld. Bij Fit Boys lukte niets meer en zelfs 100% kansen werden gekeerd door de uitstekend keepende Veendam-goalie. Daarentegen scoorde Veendam wel heel makkelijk, al werden de Veendam-aanvallers ook geen strobreed in de weg gelegd. Zo liep Veendam betrekkelijk eenvoudig uit naar 0 - 4. Fit Boys probeerde het nog wel, voetbalde ook niet slecht en kreeg ook nog wel kansen, maar het leek deze middag wel of de bal er niet in mocht. Een wedstrijd om snel te vergeten en volgende week de draad van de weken hiervoor gewoon weer oppakken.

Maurits Beuling.

Fit Boys 2 voor het eerst thuis onderuit

Een belangrijke wedstrijd stond vandaag op het programma, Veendam 2 was onze tegenstander de huidige nummer 2 van de competitie. De bedoeling vooraf was duidelijk winnen dan sta je bovenaan in de 2e periode en neem je de 2e plek ook over. De volgende 11 mochten het vanaf het begin proberen: Doel Ronald, verdediging: Rene s, Wout, Arjan, Remco. Middenveld: Berry, Emiel, Erik-Jan, Martin. Voorin: Rene en Tristan. Wissels: Tonny, Maarten en Johannes. Na 1 minuut stilte voor de vrijdag overleden Johan Dingemanse, dat overigens keurig om de middencirkel werd gedaan, kon de wedstrijd beginnen. Scheidsrechter van heden middag was de heer Hakvoort uit Beilen, hij floot voor het begin en we begonnen wat zwakjes, dat resulteerde al gauw in een tegentreffer, 0-1. Toen werden we echt wakker en we hadden het laatste half uur het betere van het spel, dat leverde een aantal zeer grote kansen op voor Rene B en Tristan maar deze werden echter niet benut. In de 2e helft gebeurt dan wat de al oude voetbal wet altijd voorspelt: “als jezelf de kansen niet benut dan doet de tegenstander dat wel”! De 2 en 3 nul  werden al gauw gemaakt en daarmee werd een mentale tik uitgedeeld zodat wij niet meer in ons spel konden komen uiteindelijk werd het ook nog 0-4. We hebben hierdoor wel een mooie reeks mee afgesloten door 6 wedstrijden niet te verliezen achter elkaar. Volgende week is er weer een thuis wedstrijd tegen Noordscheschut 3 daar hebben we nog wat tegen goed te maken, of niet mannen?

Tristan Haurissa.

______________________________________________________________________

Vierde van Fit Boys toont vechtlust en veerkracht

(bron: Fit Boys 4-site)

Afgelopen zaterdag was er een zinderende wedstrijd tussen ZFC (uit Zuidlaren) en de dappere mannen van Fit Boys 4. Hoewel de uitslag 4 - 2 was, hadden we zeker kansen op een punt. In de eerste helft werden we op snelheid en techniek overklast, maar in de tweede helft werd er gestreden om elke meter. Soms zelfs letterlijk. Nadat Fitboys op 2 - 0 achter kwam, scoorde stofzuiger Gerrit Snippe met een fantastische lob. Hij verklaarde later dat hij hem niet lekker raakte, maar hij verdween mooi over de verbouwereerde doelverdediger. Helaas werd het nog voor rust 3 - 1. Ook was de vaste aanvoerder gearriveerd en kwam het team in de pauze verstevigen. In de tweede helft scoorde ZFC opnieuw. Onze verdediging was meerdere keren gereorganiseerd en stond nu eindelijk goed. Ons spel over de flanken begon te lopen en dit resulteerde in kansen. Na een aanval door het midden kwam Wilfred van Pijkeren in scoringspositie en werd daarbij helaas gehinderd door de nummer 2 van ZFC. Omdat deze gozer onze steraanvaller al de hele wedstrijd liep te sarren, kon onze nummer 2 zich niet langer beheersen en ontstond er begrijpelijk een lichamelijk duel. De oververhitte ZFC-er werd door zijn coach naar de kleedkamer gestuurd en de arbiter deed of zijn neus bloedde, hield de kaarten op zak  en gaf een (terechte) strafschop. Wilfred van Pijkeren nam hem zelf en scoorde voor de derde keer op rij vanaf de witgekalkte stip. Nu kwam Zuidlaren in de problemen en werden we sterker. Na een mooie aanval over de linkerflank via gelegenheidsspits Herman Timmerman en centrumspits Wilfred van Pijkeren , kreeg 'medetweeling' Roelof van Pijkeren een dot van een kans en schoot direct. Alle opgekropte agressie  van de afgelopen maanden lag in het schot dat bijna de lat doorkliefde... Geen doelpunt dus. Even later probeerde hij het opnieuw, maar zijn vrije trap werd door de keeper over de geteisterde lat getild. Het laatste kwartier zette ZFC nog wel even aan, maar miste de  organisatie en concentratie om er nog wat van te maken. Onze achterste linie verdiend een lintje voor het goede verdedigen. Na de blamerende 9-0 van vorige keer, heeft Fitboys 4 weer de goede lijn te pakken. De komende wedstrijd liggen er zeker kansen op het pakken van punten. Hoewel iedereen redelijk speelde is Gerrit Snippe verkozen tot Man of the Match. Hij staat nu ook in het (ietwat korte) lijstje van topscoorders.

Frederik Timmerman

Zaterdag 22 november 2003

Fit Boys 2 speelt oefenwedstrijd 2 - 2

Op deze vrije zaterdag moest Fit Boys 2 een oefenwedstrijd spelen tegen Zzvv 2. Met 13 man moesten we het doen vandaag en voor het eerst daarbij was ook Erik Jan. Hetzelfde systeem werd gespeeld wat we ook de afgelopen weken hebben gespeeld, dat leverde punten op nu was het nog de vraag of ook de andere spelers met dit systeem konden werken. De opstelling was als volgt, het lijkt trouwens wel heel veel op die van het Nederlands elftal..... : Doel: Ronald v.d Sar, achterin: Johannes Ooier, Wout De Boer, Arjan Stam, Maarten Bouma. Middenveld: Erik Jan v.d Meyde, Emiel Seijder, Martin Davids, Remco Overmars en voorin tsja....: Rene van Nistelrooy en Tristan Kluivert. Over die laatste 2 later nog meer want er was veel te doen over dat spitsen koppel. Op de Wissel Sebastiaan Wiet en Rick Chesterfield. De Sfeer voor de wedstrijd was ontspannen misschien een beetje te ontspannen, met name Wout hij kon de warming up niets eens meer bijhouden na 3 minuten ging hij ook al rekken. We gingen voor de wedstrijd nog even weer naar de kleedkamer en daar gebeurde het, iedereen werd per speler nog even onder handen genomen door Bart. Toen dat ook klaar was konden we gaan beginnen. Gewapend met een nieuwe wedstrijdbal moest het gebeuren en met de Sheidsrechter Albert Colina. De 1e helft probeerden de bal veel rond te laten gaan en van daaruit de spitsen te bereiken, dat leverde een paar kansen op voor Rene van Nisterooy en Tristan Kluivert, deze 2 spitsen hadden veel kritiek gekregen de afgelopen week met name Rene hij zou de training geen donder uitvoeren en Tristan wist het net nog niet te vinden dit seizoen, maar toch koos Bart Advocaat voor deze 2 spitsen. Na ongeveer een half uur spelen kwam Fit Boys op voorsprong het was notabene de jongeling Emiel Seijder die score opende, na een pass van Tristan kon hij de bal op z`n Sneijders binnen knallen. Dit was tevens de ruststand. Echt lekker draaide het niet dus Advocaat kennende zou  het roer wel weer es om kunnen gooien. Dat gebeurde ook hij wisselde Sneijder en van Nistelrooy voor Sebastiaan en Rick. De 2e helft was nog nie amper begonnen en de 2 wissels hadden al effect uit een actie van Rick kon sebastiaan scoren 2-0. Wat er daarna gebeurde....het werd 2-2 en Fit Boys kwam niet meer an voetballen toe. Volgende week moeten we dan maar laten zien hoe het wel moet, dan staat de topper tegen Veendam op het programma.Dat is de huidige nummer 2 uit de competitie en wij staan daar 1 punt op achter dus. Er staat wat op het spel volgende week!!

Tristan Haurissa.

______________________________________________________________________

Fit Boys 4 verliest met 3 - 1 van ODV 3

2e wedstrijd verloren dit seizoen, ere treffer voor Edwin Tillema.

______________________________________________________________________

Fit Boys 5 vergeet 1e helft klus af te maken (3 - 3)

Deze middag speelden de Yin Sin-mannen tegen Gorecht 5. De 1e helft was Fit Boys 5 een klasse beter en kwam het volledig terecht op 1 - 0 via Steven Greveling. Griffioen had de 1e helft één aanval en wist hieruit de 1 - 1 te maken. Fit Boys 5 kreeg legio kansen. Uit een vrije bal van Maurits Beuling van links schoot Marcel de Bruijn bij de 2e paal de bal binnen. De treffer werd afgekeurd wegens vermeend drukken van Henk Smit. Marcel de Bruijn en Steven Greveling verschenen diverse malen gevaarlijk voor de Gorecht-keeper, maar deze haalde diverse zekerlijkende doelpunten er toch nog uit. Uit een voorzet van Marcel de Bruijn kopte Maurits Beuling de bal met een snoekduik op de paal. Tot de rust bleef het toch 1 - 1. De 2e helft waren beide ploegen veel beter aan elkaar gewaagd en kwam Griffioen zelfs brutaal op 1 - 2. Uit een voorzet van Jan Jonink, hij speelde daarvoor de bal door de benen van de tegenstander, scoorde Marcel de Bruijn de 2 - 2. Binnen 2 minuten lag de 2 - 3 ook al weer achter keeper Jan van Veen. Met de moed der wanhoop viel Fit Boys 5 aan en kreeg loon naar werk. Marcel de Bruijn scoorde met het hoofd de 3 - 3. Toch nog een punt, maar gezien de 1e helft 2 punten te weinig.

Maurits Beuling.

Dinsdag 19 november 2003

Fit Boys-familie ziet Nederland zich naar Portugal spelen

Afgelopen woensdag Nederland - Schotland op groot scherm. BEDANKT!

Wederom had FT Plus Automatisering het grote scherm beschikbaar gesteld en na de training ging iedereen er eens goed voor zitten. Wat Oranje liet zien was fenomenaal en de Schotten werden met 6 - 0 opgerold. Uitblinkers waren Wesley Sneijder en Ruud van Nistelrooij. De Fit Boys-familie genoot en liet de wit-gele rakkers goed smaken.

Maurits Beuling.

Zaterdag 15 november 2003

Afgeladen kantine ziet Nederland verliezen van Schotland (1 - 0)

Afgelopen zaterdag Schotland - Nederland op groot scherm. BEDANKT!

De KNVB had alle amateurwedstrijden vervroegd naar 13:30 uur en na de winst van het 1e op Borger 1 speelde om 16:00 uur het Nederlands Elftal tegen de Schotten. Hoewel de Nederlanders een licht overwicht hadden, scoorden de Schotten de 1e helft de 1 - 0. De 2e helft probeerde Nederland het nog wel, maar verder dan schoten op de lat kwamen zij niet. Woensdag 19 november 2003 valt de beslissing. Zal Oranje naar het EK in Portugal gaan?

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 1 in blessuretijd langs Borger 1 (3 - 2)

Fit Boys 1 moest deze zaterdagmiddag aantreden tegen de rode lantaarndrager van de 3e klasse D, Borger. Zoals zo vaak maakte Fit Boys het zich tegen Borger erg lastig. Fit Boys kwam al wel snel op 1 - 0. Na ongeveer 5 minuten gaf Ronald van Waardhuizen de perfecte voorzet die in de 5 meter door Alfons Pot beheerst werd afgerond. Vervolgens zakte Fit Boys weg en rook Borger zijn kans. Vlak voor rust kreeg Borger een vrije bal op een gevaarlijke plek. De inzet was net te hoog en zo was de ruststand 1 - 0. Na de rust zocht Fit Boys naar zijn vorm, maar was Borger niet bij machte iets te forceren. Toen Fit Boys ook nog op 2 - 0 kwam, actie op links van Ronald van Waardhuizen en na zijn voorzet het doelpunt van Alfons Pot, leek de wedstrijd beslist. Binnen 3 minuten kwam Borger op 2 - 1 en geloofde het nog in een beter resultaat. In de 88e minuut scoorde Borger zelfs de 2 - 2, maar ver in de blessuretijd kwamen de 3 punten toch in Beilen terecht. Een schot van buiten de 16 stuiterde op de borst van de Borger-keeper. Jord van der Hoest was er als de kippen bij en na een actie op de achterlijn schoot hij de bal in het dak van het doel (3 - 2). Na de aftrap die hier op volgde floot de scheidsrechter af.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

SJS 2 moet meerdere erkennen in Fit Boys 2 (1 - 2)

Vandaag was SJS 2 onze tegenstander. De wedstrijd begon om 11.30 uur en werd gespeeld in Stadskanaal. Er moest daarom vroeg worden vertrokken, 10 uur was de afspraak en uiteraard werd dat natuurlijk wat later want als je zo vroeg vertrekt moet er natuurlijk wel ff wat mis gaan dat gebeurde en om 10.43 kwamen we aan in Stadskanaal. Door de Schotland - Nederland wedstrijd moesten daar heel veel wedstrijden gespeeld worden dus was het daar heel erg druk in de kleedkamers. Na een korte warming up kwamen we daar nog een oude bekende tegen, Epke Brouwer toen hij ongeveer de helft van het team de hand had geschud(al die jongens die hem de hand schudden zaten vorig jaar nog in het 1e) konden we gaan beginnen met de wedstrijd. Op papier zou het een makkie zijn voor ons maar in de wedstrijd bleek dit wel anders. We begonnen wat rommelig maar desondanks was de eerste kans toch voor ons, uit een corner van Berry van der Giezen kopte Sebastiaan Scheffers de bal op de paal. SJS kwam wat meer in balbezit en kreeg ook wat kansen, deze gingen er nog niet in totdat de spits van hun een lange bal kreeg en richting de 16 ging hij kroop voor Arjan Snippe langs maar de bal was eigenlijk niet meer haalbaar en liet zich opzichtig vallen. Je wilt het dan eigenlijk niet horen maar de scheids floot, vol verbazing keken de Fit Boys spelers elkaar aan en ja hoor de bal ging op de stip. Arjan kreeg hier ook nog geel voor. De strafschop ging erin en we stonden met 1 - 0 achter. We kregen weer wat meer grip op de wedstrijd en de 1 - 1 hing in de lucht. Deze viel ook, vlak voor rust kreeg Berry van der Giezen de bal en gaf em op Tonny Scholing. Toen iedereen al had geroepen dat hij moest gaan schieten deed Tonny dat ook maar vanaf pak em beet 17.5 meter schoot Tonny met zijn linker de 1 - 1 binnen. In de rust werd Sebastiaan Scheffers vervangen door Johannes de Boer en werd de jacht op de overwinning geopend. Na ongeveer 10 minuten was het alweer raak. Berry van der Giezen gaf hoog voor op Tonny Scholing. Hij ging een duel aan met de SJS-keeper. Het duel bleef onbeslist en de bal kwam in 16 terrecht. Rene Bening was er als de kippen bij en zo kon hij de 1 - 2 binnen schieten. De laatste 20 minuten moesten we helaas terug zakken om zo de 1 - 2 te verdedigen. Echt veel kansen leverde dat niet op voor SJS en zo konden we onze 3e overwinning op rij vieren.

Later op de avond was er nog een feestavond gepland, na Schotland - Nederland gingen met het huidige 2e, het 2e van vorig jaar en ook nog aanhang met z`n allen naar Echten. Iedereen moest allemaal nog een kaartje halen voor de trein en trein taxi, toen dat allemaal was gelukt konden we in taxi buseen stappen en gingen we met ruim 30 man een avondje uit. In Echten stond ons een lasergame competitie te wachten en een stampotten buffet. Daar eenmaal aangekomen werd er begonnen met een kopje koffie en/of thee. De avond was enorm gezellig en telkens als er weer een groepje terug kwam van een potje lasergamen was dat groepje ook weer erg bezweet dus iedereen kan zich wel voorstellen denk ik dat het er daar stevig aan toe ging. Wat opviel was dat de Heren Kamps en Flokstra duidelijk niet het niveau konden halen wat de anderen allemaal haalden, met het nodige vals spelen moesten ze overeind blijven tussen al die jonge honden het kwam een beetje overeen met het soort voetbal wat deze 2 heren spelen de laatste weken, uiteraard leverde dat natuurlijk wel punten op, het komt zeker overheen met het motto van het 2e de laatste weken alleen het resultaat telt. Het soort voetbal wat Ronald van Waarhuizen speelt is ook heel goed en leverde afgelopen zaterdag ook 2 doelpunten op, hij speelde het lasergamen precies zoals hij ook voetbal speelt en hij won de competitie. Dus we kwamen er achter dat het lasergamen best wel veel met voetbal overeen komt. Om 0.45 uur werden we weer opgehaald en weer naar het station in Hoogeveen gebracht. Daar kregen we te horen dat de trein 10 minuten vertraging had. Dat gaf Jos onze clubmongool (Josti) van de avond de kans om een hole in one te slaan op het station, dat lukte hem ook maar vraag me niet hoe dat deed, hij kreeg in ieder geval de lachers behoorlijk op zijn hand. Het was een zeer geslaagde avond die overigens prima was georganiseerd door de Heren Nijwening en Eising!

Tristan Haurissa.

______________________________________________________________________

Wederom winst Fit Boys 3 tegen Donkerbroek 2 (3 - 2)

Gemakkelijk ging het niet deze middag, maar na 90 minuten had Fit Boys 3 wel 3 punten. In de 1e helft scoorden Rene Kamphuis voor Fit Boys 3 en Duin voor Donkerbroek 2 en was de stand dus 1 - 1. Na de rust scoorde Edwin Tillema de 2 - 1 uit een penalty. Donkerbroek wist toch de 2 - 2 weer te scoren. Wederom via Edwin Tillema wist Fit Boys 3 toch de 3 - 2 te scoren. Fit Boys 3 blijft het door dit resultaat goed doen.

Maurits Beuling.

Fit Boys 3 pakt op nippertje nog 3 punten

(bron: de Fit Boys 3-site)

Vandaag moest Fit Boys 3 op veld 4 tegen Donkerbroek. Om 1:30 werd er afgetrapt. Donkerbroek begon met 10 man. Dat wat ook wel te zien was. Fit Boys was in het begin veel sterker maar maakte van de kansen nog geen gebruik. Tot na 20 minuten toen Rene Kamphuis via het midden opstoomd en bekeken de bal van afstand in de hoek prikt. Das 1-0 op het scorebord. Daarna kwam er een elfde man bij de tegenstander en dat deed hun goed. wij waren wel sterker maar echte kansen kwamen er niet meer. tot 5 minuten voor rust een aanvaller van de tegenstander een schot op doel lost en de bal wordt nog van richting veranderd en valt via de binnenkant paal precies tegen Jan Eisen aan die de bal precies tegen de voeten aan krijgt en via Jan gaat de bal er in voor de 1-1 dat was ook de stand bij rust. Na rust probeert Fit Boys nog een aantal doelpunten te maken. Maar de tegenstander werd sterker en Fit Boys kwam onder druk te staan. Toch kwam Fit Boys op voorsprong doordat Edwin Tillema in de 16 meter word neergehaald. Een Penalty dus en die werd door dezelfde Edwin ook ingeschoten. De 2-1. Daarna kwam Fit Boys nog meer onder druk te staan en we kwamen bijna niet meer van eigen helft af. Op gegeven moment leken we er weer wat meer uit te komen. Maar juist toen kwam de tegenstander op gelijke hoogte 2-2  en dat een kwartier voor het einde. Na dat doelpunt kwam Fit Boys ook weer aan voetballen toe. We kregen weer kansen maar het lukte nog niet om het doelpunt te maken. Dan toch in de 85ste minuut word de 3-2 ingeprikt. Thomas Scholing pikt een slechte uittrap van de tegenstanders keeper op en geeft de bal aan Edwin die nog was blijven hangen en die prikt de bal er alsnog in. De opluchting was groot. Ook deze mindere wedstrijd hebben we toch nog gewonnen.

Lucas Ribberink.

______________________________________________________________________

Fit Boys 4 verliest (0 - 8) en Fit Boys 5 speelt op valreep gelijk

Fit Boys 4 kon geen potten breken tegen Griffioen 3 en verloor kansloos met 0 - 8.

Fit Boys 5 stond met rust nog achter met 0 - 1 tegen SJS V1, maar na de rust kreeg Fit Boys 5 een penalty. Marcel de Bruijn schoot deze penalty beheerst binnen en zo werd de eindstand 1 - 1.

Maurits Beuling.

Zaterdag 8 november 2003

Fit Boys 1 laat winst schieten tegen Hollandscheveld (3 - 3)

Na een slechte eerste helft, waarin de Britstra-mannen met 2 - 0 achter kwamen, werd de 2e helft een stuk spectaculairder. Allereerst scoorde Edwin Roijinga de 2 - 1. Vervolgens maakte Fit Boys-keeper Ronald Nijwening net buiten de 16 een overtreding en de scheidsrechter ging opzichtig in de fout. Hij kende een strafschop toe aan de thuisploeg. Gelukkig was er gerechtigheid en miste Hollandscheveld dit onterechte cadeautje. Even later was het toch 3 - 1 en was het gat weer 2 doelpunten. Vervolgens liet Harald Woltinge zien dat ook hij over een aardig stukje voetbaltechnische bagage beschikt. In de 79e minuut kwam hij mee op en zag de keeper te ver voor zijn doel zijn. Vanaf dertig meter produceerde hij een geweldige pegel die over de Hollandscheveld-keeper in het doel verdween (3 - 2). In de 83e minuut scoorde hij misschien nog wel een mooier doelpunt (hierover mailde Martin Datema het volgende: "Laat bij het tweede doelpunt in de zin over Harald Woltinge: "scoorde hij misschien nog wel een mooier doelpunt" het woordje misschien maar weg. Het was echt een fantastisch doelpunt! Hij kwam na de wedstrijd de bestuurskamer binnen om de waardevolle spullen op te halen. Hij had een grijns op z'n gezicht dat ook behoorlijk opviel bij alles wat Hollandscheveld heette. Met de opmerking: "Sorry, ik krijg hem er niet af" brak hij de spanning."). Hij nam de bal in één keer op zijn pantoffel en de bal verdween snoeihard in het doel en Fit Boys kwam geheel terecht op 3 - 3. In de 90ste minuut had Fit Boys nog bijna de 3 punten mee naar Beilen genomen, maar Dylyp Dijkema miste deze kans. Leider Martin Datema zei over de kansen die beide ploegen kregen het volgende: "Als alle kansen er in waren gegaan was de eindstand 7 - 9 geweest". Na een 2 - 0 ruststand is 3 - 3 toch mooi, maar gezien de kansen had Fit Boys moeten winnen.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Goede 2e helft brengt Fit Boys 2 winst (4 - 2)

Fit Boys 2 kwam eerst nog wel op 1 - 0 door Rene Bening, maar daarna scoorde Elim 2 twee maal en was de ruststand 1- 2. Na de rust was de stand binnen 15 minuten omgebogen. In de 46e minuut scoorde Tonny Scholing de 2 - 2. Rene Bening maakte de 3 - 2 (55e minuut) en wederom Tonny Scholing, na een goede voorzet van Berry van der Giezen, scoorde de 4 - 2 (60e minuut). Vervolgens drukte Elim 2 nog wel maar kreeg geen echte gevaarlijke kansen. Fit Boys 2 kreeg deze wel. Berry van der Giezen had deze middag zijn vizier niet op scherp staan. Hij kwam 3 keer alleen voor de keeper, maar miste ook 3 maal. Later meer, het wachten is op het verslag van Tristan Haurissa.

Maurits Beuling.

Vandaag kregen we de nummer 3 van de ranglijst op bezoek, Elim. De laatste paar wedstrijden moesten tegen allemaal hooggeklasseerde tegenstanders het mooie van die wedstrijden was dat we ze niet verloren, we konden dus ons 10e punt in 4 wedstrijden halen. Dat moest vandaag weer gebeuren in een 4-4-2 opstelling, zonder Wout want die was geschorst. We begonnen goed en we kregen al gauw de eerste kans om te scoren, we kwamen op 1 - 0 voor uit een voorzet van Berry van der Giezen. Berry gaf de bal voor omdat de corner van hem weer terug bij hem kwam, de bal raakte in de kluts voor het doel van de wat onzekere Elim keeper hij wist niet echt wat hij met die bal aan moest en sloeg de bal daarom maar in het doel 1 - 0. Deze voorsprong duurde niet echt lang want even later stond alweer 1 - 1. Onze keeper Erik Bos kon de bal niet goed klemvast pakken op dit zeer hobbelige veld (is het veld dan nu al vetrapt?) en een Elim speler schoot bal in het doel 1 - 1. Vanaf dat moment werd het voetbal er niet beter op aan de kant van Fit Boys, we kregen nog wel wat kansen maar deze werden niet benut. Elim kreeg ook wat kansen en ze scoorden voor rust nog 1 - 2. Dus Bart Ludwig moest in de rust even weer de jongens op scherp zetten! Dat lukt hem aardig want na 36 seconden was het 2 - 2 door Tonny Scholing na een voorzet van Rene Bening. Toen werd het ook tijd om te wisselen Rene Scholing en Harold Kamps moesten het veld ruimen voor Remco Lubberts en Sebastiaan Scheffers. Toen was het tijd om aan te vallen want Fit Boys rook meer. De mauwen werd opgestroopt. Rene Bening stroopte ze wel heel hoog op want hij nam z`n ploeg op sleep touw en maakt een geweldige goal, hij draaide aan de binnenkant van zijn tegenstander weg en kreeg zo een vrij doortocht naar de Elim keeper hij schoot in de verre hoek en het stond 3 - 2. Vanaf dat moment kwam Elim niet meer in het stuk voor. Berry had inmiddels 3 tegenstanders gehad en geen van hen kon Berry bijhouden, toen Berry er weer langs kwam gaf hij een voorzet op Tonny, hij kopte de bal naast de Elim keeper in het doel 4 - 2. Onze topscoorder Tonny werd even later onder luid applaus gewisseld voor Tristan Haurissa. Berry kreeg nog een aantal kansen om te scoren maar faalde deze dag in de afronding dat wat vorige week wel 2x lukte, lukte vandaag net niet , alleen de acties van Berry waren wel weer geniaal. Inmiddels waren de tenen en vingers al bijna bevroren van onze keeper Erik Bos maar met de hulp van Sebastiaan Scheffers kon er nog een tegengoal worden voorkomen. Fit Boys pakte zijn 10e punt in 4 wedstrijden, volgende week moeten we naar SJS 2, de rode lantaarn drager van onze klasse.

Tristan Haurissa.

______________________________________________________________________

Fit Boys 3 pakt tegen Wilper Boys draad weer op (1 - 4)

Het was vandaag gehaktdag in de Wilp. Even de drie punten opgehaald en mee teruggenomen naar Beilen. Uitslag 1 - 4. Doelpuntenmakers: 0 - 1, 0 - 2 en 1 - 4 Edwin Tillema, 1 - 3 Rene Kamphuis.

Berjon Groenink.

______________________________________________________________________

Fit Boys 5 krijgt zwaar klop van SJS V2 (8 - 0)

Er valt weinig te vertellen nu er geen doelpuntenmakers aan de zijde van Fit Boys 5. Een verslag bleef tot nu toe uit, waarschijnlijk zijn de Yin Sin-mannen nog te zeer aangeslagen.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Indeling Protos Weering-toernooi al bekend

De 1e ronde van het Protos Weering Toernooi zal zaterdag 20 december 2003 om 17:30 uur beginnen. Fit Boys loot plaatsgenoot Beilen en gemeentegenoten Hijker Boys, Wijster en Nieuw Balinge. Onderstaand de indeling en het programma (met dank aan de vv Protos-site).

Poule I - Beilen Wedstrijdschema
Sporthal "De Drenthehal" Wijster - Nw.Balinge
Hijker Boys Beilen - Hijker Boys
Wijster Nw.Balinge - Fit Boys
Nieuw Balinge Wijster - Beilen
vv Beilen Fit Boys - Hijker Boys
cvv Fit Boys Nw.Balinge - Beilen
Fit Boys - Wijster
Hijker Boys - Nw.Balinge
Beilen - Fit Boys
Hijker Boys - Wijster

Maurits Beuling.

Zaterdag 1 november 2003

Fit Boys 1 op valreep gelijk tegen CSVC 1 (1 - 1)

(foto's: Gert Datema)

De eerste helft had Fit Boys het beste van het spel, maar doelpunten leverde dit niet op. In de 79e minuut maakten de gasten de 0 - 1 en leken geheel onverdiend met 3 punten naar Coevorden terug te keren. Volgens NieuwsTV maakte inval-keeper Ronald Nijwening een foutje, die Fit Boys punten leek te kosten. Uiteindelijk kwam de verdiende gelijkmaker er toch. Nadat Ronald van Waardhuizen op links goed was doorgegaan werd er een vlotte combinatie opgezet tot in de 16 van CSVC. Harold Woltinge was het eindstation en schoot beheerst binnen. Over de hele wedstrijd gezien was 1 punt te weinig, maar gezien de late 0 - 1 was iedereen bij Fit Boys achteraf opgelucht. Jeroen Datema nam afscheid van de 1e selectie, omdat hij en zijn vriendin hun geluk gaan beproeven in het westen van het land. Jeroen kreeg bloemen, ging op de schouders van zijn medespelers en kreeg een staande ovatie van het Fit Boys-publiek.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

WVV 2 niet opgewassen tegen dadendrang Fit Boys 2 (0 - 4)

Vandaag moesten we naar Winschoten om tegen WVV te voetballen. Vooraf wisten we dat zij thuis alles nog hadden gewonnen en wij uit alles nog verloren hadden. Het werd dus tijd dat daar iets aan gedaan werd en dat gebeurde ook! Met 15 man gingen we op pad en de volgende 11 mochten starten: Doel: Erik Bos, verdediging: Wietse,Wout,Arjan, Remco. Middenveld: Berry, Emiel, Rene B, Martin Voorin: Harold K, Tristan. Wissels: Tonnie,Maarten, Johannes, Rene S. 4-4-2 werd er dus gespeeld vandaag, na het gelijke spel van vorige week tegen koploper HZVV hadden we gezien dat we heel goed konden verdedigen en de counters die daarop volgden waren ook heel gevaarlijk. Die tactiek werd vandaag ook deels toegepast en dat bleek de goeie te wezen. De wedstrijd begon en we zagen al gauw dat zij de lange bal veelvuldig gebruikten om hun aanvallers in stelling te brengen. Na ongeveer een kwartier spelen kregen een corner die werd genomen door Berry, die dwaalde eigenlijk een beetje af en kwam toevallig voor de voeten van Martin hij dacht niet na en schoot via een verdediger in de verre hoek 0 - 1! Vanaf dat moment ging WVV op jacht naar de gelijkmaker. We werden helemaal op eigen helft terug gedrukt en aanvallen konden we niet veel doen. Wout moest 1 keer ingrijpen door een aanvaller die doorgebroken was even vast te houden en zo kon die doortocht dus niet doorgaan. Wout kreeg geel, maar dat had net zo goed rood kunnen wezen, dat gelukje hadden we dus mee. We konden de bal niet goed meer in bezit houden, echt veel kansen kregen wij niet maar zij ook niet dus het verdedigen ging ons vandaag weer goed af. Vlak voor rust werd Berry nog even op pad gestuurd om even een goaltje te maken, vanaf de middellijn had hij de bal, hij lanceerde zichzelf en kwam 1 tegen 1 tegen de keeper en ronde het knap af, 0 - 2. Geheel tegen verhouding in konden we de voorsprong nog verder uitbouwen. In de rust moesten we zoveel mogelijk proberen de lange bal eruit te halen en geconcentreerd te blijven want die 0 - 2 voor zegt eigenlijk nog niet zoveel. De 2e helft was niet veel anders dan de 1e. WVV was in balbezit en Fit Boys probeerde met scherpe counters eruit te komen. Voor iedereen was het duidelijk, die 3 punten gaan mee naar Beilen en zo werd er ook gevoetbald, iedereen bleef goed opletten en er werden weinig kansen weggegeven. 20 minuten voor tijd gaf Martin de bal een hengst naar voren. Niemand liep op die bal, behalve Berry. Hij nam em mee en ging alleen op de keeper af en met een bekeken balletje zette hij de 0 - 3 op het symbolische scorebord, we zaten dus op rozen. Maarten, Johannes en Tonny mochten ook nog in het veld komen. De 0 - 3 moest verdedigd worden en we gingen verder met 1 spits en een extra middenvelder. WVV moest komen dus kwam er meer ruimte voorin. Rene B kon na een goeie pass van Maarten zo op het doel af lopen en met een prachtig schot met de buitenkant van z`n rechter voet/schoen werd de 0 - 4 gemaakt. Tonny kreeg de kans om de 0 - 5 nog te maken maar dat lukte helaas niet. Een later floot de scheids af en wonnen wij onze eerste uitwedstrijd van dit seizoen! Vandaag was het balbezit percentage ongeveer 80/20 in het voordeel van WVV. Fit Boys kreeg 5 kansen en scoorde daarvan 4 maal dus er werd vandaag geconcentreerd gevoetbald en er werd heel weinig ruimte weggegeven. Volgende week komt Elim op bezoek bij ons, misschien is het sponsor technisch gezien beter dat we op het hoofdveld spelen?

Tristan Haurissa.

______________________________________________________________________

Fit Boys 3 vindt zijn waterloo in Haulerwijk

Vol goede moed werd er gisteren afgereisd naar Friesland voor de eerste uitwedstrijd van dit seizoen.
na een goeie warming-up werd de wedstrijd aangevangen. De eerste helft liepen we achter de feiten aan, en dat resulteerde in een 3 - 0 achterstand bij de rust. Het enige wapenfeit in de eerste helft was een afstandschot van Bert Doornbos dat op de lat belandde. In de rust werden er een aantal wissels op het veld doorgevoerd en dat kwam het spel van ons ten goede. Het spel werd goed opgepakt en dat resulteerde in twee doelpunten voor ons (doelpuntenmakers Berjon Groenink en Jos Jansen), waardoor we de aansluiting konden pakken. De 3 - 3 bleef uit omdat Haulerwijk een penalty toebedeeld kreeg. Michell speelde de bal met een sliding van opzij alleen Eddy kwam er ook nog even voorbij schuiven en als je dan goed toneel kunt spelen wijst de scheids wel naar de stip. Daarna werd alles op alles gespeeld en tikte Haulerwijk de eindstand op 5 - 2. Helaas deze ronde, volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen tegen de Wilper Boys.

Berjon Groenink.

Uit eerste uitwedstrijd haalt Fit Boys 3 geen punten

(bron: Fit Boys 3-site).

Zaterdag was het zo dat Fit Boys 3 goede zaken kon doen met betrekking tot de stand in de competitie. Fit Boys 3 speelde tegen Haulerwijkse Boys 3 op sportpark de Hichte. Om twee uur was de aftrap. vooral in het begin waren de 2 partijen vrij gelijk aan elkaar. Maar de kansen kwamen er voornamelijk voor de Haulerwijkse Boys. Dat resulteerde ook in een doelpunt voor de Haulerwijkse Boys. Er kwam een scherpe pass vanuit het middenveld naar voren en een speler van de Haulerwijkse Boys had een veel grotere schoenmaat dan Rene Kamphuis hij tikte de 1-0 erin. Een 10 minuten later kwam ook de 2-0. De bal werd weer naar zelfde speler gespeeld die de 1-0 maakte. Hij maakt een duwende overtreding tegen verdediger Rene Kamphuis, maar de scheidsrechter floot er niet voor dus kon de speler naar het doel lopen met de bal en het afmaken. Na de 2-0 kreeg Fit Boys nog wel wat kleine kansen maar werden niet benut of goed gered door de keeper. De 3 - 0 kwam uit een corner die knap ingekopt werd door een speler van de Haulerwijk Boys. Uiteindelijk gingen we met 3-0 achter de rust in.

Na rust begon het de eerste 10 minuten nog wat onrustig voor Fit Boys. Na 10 minuten nam Fit Boys steeds meer de touwtjes in handen en begon met mooie aanvallende acties. Dat resulteerde ook in de 3-1 een goede pass vanuit het middenveld op Berjon onze topscoorder die de bal uitstekend met een harde knal achter de keeper van Haulerwijk in het net weet te krijgen. Dat was voor Fit Boys ook een punt dat er nog meer druk op de tegenstander gezet werd. De tegenstander kwam er toen ook niet echt meer uit. De inzet werd beloond met de 3-2. Jos Jansen die vrij gezet werd voor de keeper door een goede pass van Sander Stegehuis. De keeper pakte de bal niet goed en de bal ging in het doel.

Er werd daarna een tijdje niet gescoord en Fit Boys besloot om achterin man op man te gaan spelen. Fit Boys kreeg nog wel wat kansen maar die gingen er niet in. Door het aanvallende voetbal kreeg de tegenstander ook kansen. Zo ook een diepe bal van Haulerwijk die weer naar de zelfde speler van de 1 en de 2-0 gaat die loopt met de bal naar het doel en wordt in het 16 meter gebied neergehaald. Penalty geeft de scheidsrechter aan. De tegenstander maakt er 4-2 van. Dat was eigenlijk een beetje de genade klap. Het werd zelfs nog 5-2 via een diepe bal die Edwin verkeerd op het hoofd raakt. Een aanvaller die scherp stond maakt de 5-2 via een knappe lob over Jan Eisen heen. Bij 5-2 bleef het ook.

Lucas (Ribberink).

______________________________________________________________________

Fit Boys 4 en Knickerbockers 15 delen de punten (3 - 3)

(bron: de Fit Boys 4-site)

Zaterdag 1 november had de dag moeten worden dat het vierde de eerste overwinning van het seizoen zou gaan halen. Tenminste dat werd van te voren gezegd. Fitboys begon de wedstrijd zwak (zoals altijd) wat resulteerde in een mooi afstandsschot van TKB 15 dat de 0 - 1 opleverde. Kort daarna kreeg Remco een dot van een kans maar hij miste. Fitboys ging beter spelen en in ongeveer de 34e minuut maakte Robert een mooi doelpunt van af links.  Ook Elzo maakte in de laatste minuten van de eerste helft een goede actie op links maar de bal werd door een speler van tkb15 teruggespeeld op de keeper wat niet gezien werd door de scheids. In de tweede helft ging het spel op en neer. In ongeveer de 55e minuut scoorde TKB 15 vanuit een goede combinatie. Daarna begon FB4 goed te spelen wat resulteerde in enkele goede kansen een kopbal van Jan O ging millimeters naast. In ongeveer de 70e minuut ging Wilfred goed door wat resulteerde in balbezit, hij gaf de bal voor en een speler van TKB15 raakte de bal met de hand in het eigen strafschopgebied. De penalty die genomen werd door Wilfred werd goed ingeschoten. In ongeveer de 77e minuut scoorde Wilfred opnieuw dmv een mooie combinatie met Robert. Het stond nu 3 - 2 en we hadden de wedstrijd rustig uit moeten spelen. Er lag veel ruimte op links, maar ipv te scoren maakten we een domme fout achterin wat resulteerde in de 3 - 3 in de 89e minuut. TKB15 kreeg nog een dot van een kans in de blessure tijd maar gelukkig bleef het 3 - 3. Conclusie: er had zeker meer in gezeten, maar gezien het aantal kansen over en weer een terechte uitslag!

______________________________________________________________________

Fit Boys 5 heeft geen moeite met LTC V1 (3 - 1)

Fit Boys 5 had wel wat personele problemen, maar toch werden de 3 punten gemakkelijk in Beilen gehouden. Via Henk Smit werd het 1 - 0 en Marcel de Bruijn maakte de 2 - 0. Toen was LTC V1 aan de beurt en scoorden tegen (2 - 1). Het laatste doelpunt kwam op naam van (wederom) topscoorder Marcel de Bruijn.

Maurits Beuling.

Marcel de Bruijn zei er het volgende van:

"Het vijfde heeft een 3-1 overwinning geboekt op LTC V1, door doelpunten van Henk Smit, & Marcel de Bruyn (2x). Voetballend gezien was het een gelijkopgaande wedstrijd, alleen de kansen werden beter benut door Fit Boys. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. Man van de wedstrijd was Auke Oosting die door zijn positieve coaching het vijfde beter laat voetballen.

Nummer 7.

PS. Helaas Maurits heb ik in de wedstrijd tegen ACV vorige week NIET gescoord, Carl Drenth & Henk Smit wel.

______________________________________________________________________

Kleine daling in bezoekersaantallen oktober ten opzichte van september

Het seizoen is weer draaiende en naast Fit Boys B1 hebben ook het 3e en 4e een eigen site. Uiteraard is er een link op de Fit Boys-site. Of het nu komt door deze 3 nieuwe sites, maar de bezoekersaantallen zijn iets gedaald van 194 naar 164. Misschien dat ook de jubileumweek de cijfers van september positief beïnvloed hebben. Onderstaand weer enkele kerncijfers. Door op de maanden te klikken (bv. Apr 2003) zie je de detailcijfers van die maand:

Per Maand
Maand Dagelijks gemiddelde Maandelijkse totalen
Hits Files Pages Visits Sites KBytes Visits Pages Files Hits
Oct 2003 4982 2178 715 180 1893 786044 5091 22168 67548 154443
Sep 2003 6141 3005 913 194 1909 1175269 5828 27404 90158 184256
Aug 2003 5891 2800 831 155 1791 1156501 4825 25791 86822 182635
Jul 2003 3759 1640 566 138 1581 531372 4308 17546 50861 116534
Jun 2003 5800 2856 834 170 1939 1009158 5115 25026 85699 174008
May 2003 4867 2285 701 147 1711 840194 4560 21735 70857 150888
Apr 2003 4055 1798 646 134 1485 638710 4045 19395 53949 121659
Mar 2003 9362 2071 724 134 1573 863268 4183 22465 64210 290230
Feb 2003 9203 1667 629 116 1409 585560 3270 17624 46688 257687
Jan 2003 4446 1569 517 100 1395 530625 3119 16036 48658 137833
Dec 2002 3350 1410 475 98 1276 433565 3045 14747 43728 103851
Nov 2002 3602 1366 488 96 1294 434938 2880 14663 40996 108074
Oct 2002 3127 1378 427 77 1149 409382 2394 13248 42730 96953

Totalen

8985204 50269 244600 750174 1982098

De maand september 2003 had dus enkele uitschieters, te weten: 12 oktober was de topper met 310 bezoekers (17 september waren dit er 319), 10 oktober was met 283 goede tweede (16 september werd in september tweede met 270 bezoekers) en 9 oktober werd 2e met 250 bezoekers (22 september werd in september 3e met eveneens 250 bezoekers).

Onderstaand de top 10, waarbij de verenigingen met een site zonder al te veel recente activiteiten (niet bijgehouden dus) en verenigingen die uit de klasses waarin Fit Boys speelt zijn gepromoveerd of gedegradeerd verdwenen zijn. Aan de top 10 zijn sites toegevoegd die er keurig uitzien en waarvan de update regelmatig plaatsvindt.

vereniging gem. aantal bezoekers in de maand augustus
1 (1) ACV 205 (214)
2 (3) Achilles'94 182 (182)
3 (2) Fit Boys 180 (194)
4 (4) VKW 4 53 (57)
5 (6) Wijster 43 (38)
6 (5) WVV 40 (43)
7 (7) Dwingeloo 31 (24)
8 (8) Smilde'94 20 (21)
9 (9) SVN'69 10 (10)
10 (10) Onstwedder Boys 5 (6)

De cijfers zijn het gemiddeld aantal bezoekers van de site in de maand augustus en met bezoekers bedoelen we de visits. Zoals al eerder uitgelegd bij een visit kan iemand op een dag (bv. om 08:00, 12:00 en 20:00 uur) 3 unieke bezoeken brengen maar gaat hij/zij op 08:00 uur via de homepage naar een onderliggende pagina en vervolgens weer terug naar de homepage, telt dit als 1 visit. Bij Hits kan iemand door steeds maar weer de homepage te bezoeken wel 100 Hits maken op een dag. Deze Hits worden dus in bovenstaand schema niet weergegeven!

De cijfers van Fit Boys zijn die van 1 tot en met 28 oktober 2003. 29 oktober tot en met 3 november 2003 heeft de server van Vevida (de homepageprovider) storing gehad en dit is duidelijk te zien in de bezoekersaantallen (29-10: 26, 30-10: 7 en 31-10: 22). Van deze cijfers heb ik besloten ze buiten de telling te laten. Fit Boys moet nu ook zondag-hoofdklasser Alchilles'94 voor zich dulden. Achilles had in het verleden nog wel eens de site niet up-to-date, maar tegenwoordig ziet het er keurig en verzorgd uit en dat waarderen de (gemiddeld) 182 bezoekers. De top 3 is nu conform de klasses waarin de clubs uitkomen. Verder valt op dat Wijster de site heeft aangepast en dit is een verbetering ten goede (mooie menu-balk bovenin het scherm). Grote kans dat WVV en Onstwedder Boys volgende maand uit de top 10 gehaald worden en CSVC hiervoor terugkomt. De WVV- en Onstwedder-site vertonen weinig activiteiten, de  CSVC-site daarentegen is weer nieuw leven ingeblazen.

Als laatste vermeld ik nog het totaal aantal bezoekers (visits) van de Fit Boys-site te noemen vanaf 8 augustus 2002: 50.269! Totaal aantal bezoekers (visits) vanaf 8 augustus 2002 tot en met 8 augustus 2003 is 39.868 en dit is gemiddeld per dag 109 bezoekers (visits)!

Webmaster.

Zaterdag 25 oktober 2003

Fit Boys 1 wint met 2 - 3 van Mussel 1

(bron: NieuwsTV)

Tegen rodelantaarndrager Mussel kwam Fit Boys niet goed voor de dag. Toch werden de punten over de streep getrokken: 2 - 3.

Arjan Schepel (14e minuut) bracht Fit Boys aan de leiding. De thuisploeg kwam voor de rust terug. Alfons Pot stelde na rust orde op zaken: 1 - 3. De tweede tegengoal viel op slag van het eindsignaal.

De Voetbalnoord-verslaggever van Mussel zei er het volgende van:

"SV verliest opnieuw...

25 oktober 14.30 uur: de 4e thuiswedstrijd voor de SV Mussel, tegen Fit Boys dit keer, een ploeg die bij aanvang op 6 punten staat. 25 oktober 16.20 uur: Fit Boys inmiddels op 9 punten. Niets, maar dan ook echt niets, lijkt Mussel in het zadel te helpen. Een ware blessure golf, domme pech, en toch ook wel te weinig kwaliteit houdt Mussel nog steeds op 2 schaarse punten. Het 5de op een volgende verlies is alweer een feit. De trainer kan niet beschikken over veel vaste basisspelers, en de spelers die in het veld staan, spelen zich leeg, maar niets is goed voor een of meer punten, ook deze middag niet.

Na een klein kwartier is er de achterstand (voor de zoveelste keer dit seizoen). De mee opgekomen voorstopper van Fit Boys kopt op de lat, en via deze lat komt de bal precies weer terug op zijn voet: 0-1. Mussel knokt voor wat het waard is, en na een half uur komt de ploeg wat meer aan voetballen toe. Tot echte kansen leidt dit echter niet. Vlak voor rust is er een ingooi aan de linkerkant van het veld, Tijmen Stuut draait bij zijn directe man weg (het enige goeie wat hij deed deze middag) en lost een schot op de goal, een slechte controle van de keeper zorgt voor de gelijkmaker, want Wouter Strockmeijer reageert zeer allert: 1-1. Tevens de ruststand.

Na de rust komt Fit Boys wat feller uit de startblokken, wat leidt tot slecht voetbal van de SV, desondanks krijgen zij wel de grootste kans op een voorsprong. Met een goeie pass van dezelfde Strockmeijer brengt hij Stuut in stelling, deze laat de bal de keeper passeren, maar een verdediger kan ternauwernood een goal voorkomen. Dit was de aboslute kans op een voorsprong, wat voor het eerst dit seizoen zou zijn.

Na deze kans kwam Edwar Holtjer het veld in. Tijd voor zijn eerste speelminuten van dit seizoen. Een knieblessure hield hem maanden lang van de groene grasmat. Vandaag was zijn langverwachtte rentree. Er was dus ook nog wel wat positiefs deze middag.

Uiteindelijk werd de druk van Fit Boys wel beloond met een tweede en een derde treffer voor de groen gelen uit Beilen. Bij de tweede goal hing wel degelijk een buitenspel luchtje, maar de eigenwijze scheidsrechter, negeerde het vlagsignaal.

5 minuten voor tijd werd Wilbert Wubs ingebracht. Voor deze jongen zijn officiele debuut in een competitiewedstrijd. In deze vijf minuten krijg hij het wel voor elkaar om het net te vinden. Een knappe, goeie en typische Wilbert Wubs goal bracht het scorebord op een 2-3 einduitslag. Opnieuwe legen handen..."

______________________________________________________________________

Fit Boys 2 brengt koploper HZVV 2 eerste verliestpunten toe (1 - 1)

Fit Boys 2, nummer 7 uit de stand, ontving deze middag trotse koploper HZVV 2. HZVV 2 had deze competitie nog niet verloren (18 uit 6 en 25 voor en 2 tegen) en dus kon Fit Boys 2 zijn borst nat maken. HZVV 2 is vorig seizoen gedegradeerd uit de reserve 1e klasse en gezien de status van HZVV 1 (1e klasse/hoofdklasse) is deze reserve 2e klasse te laag voor HZVV 2. De eerste helft was dit ook wel af te zien aan hun veldspel. verzorgd combinatievoetbal en veel balbezit. Echte 100% kansen kreeg HZVV 2 niet, die waren besteed aan het hardwerkende en counterende Fit Boys 2. Bij één zo'n uitval kon Berry "de beste wensen" van der Giezen alleen op de keeper af, maar, zoals zijn pa zei, hij "was aan het land meten" en kwam niet uit met zijn passen. De bal verdween hoog over. Voor het overige beperkte Fit Boys 2 zich de 1e helft meestal tot verdedigen op de eigen helft. Typerend voor de 1e helft was dan ook de wijze waarop het doelpunt van HZVV 2 tot stand kwam. Zoals gezegd, echte uitgespeelde kansen kregen ze niet en dus dacht Fit Boys, dan helpen we een handje. Tonny Scholing verdedigde knullig uit, Ronald Nijwening verliet onnodig zijn doel en de bal werd voorgezet en kon in het lege doel worden geschoven. 42 minuten stand gehouden, maar dan toch de 0 - 1. De 2e helft ging Fit Boys 2 toch iets brutaler spelen en verdedigde het iets verder van het doel. Ondanks het betere veldspel van HZVV 2 ontstond er een boeiende en gelijkopgaande strijd. Fit Boys 2 rook dat er meer in zat en trainer Bart Ludwig bracht in de persoon van Tristan Haurissa een extra spits. Kansen kwamen er ook voor Fit Boys 2, maar zoals wel vaker stond het vizier van de Fit Boys-schutters niet op scherp. Uit een corner was het in de 80e minuut dan wel raak. Martin Eising bracht vanaf rechts de bal goed en hoog in en Tonny Scholing torende hoog boven iedereen uit en kopte snoeihard raak. 1 - 1 en Fit Boys 2 zag meer mogelijkheden en probeerde zelfs brutaal voor 3 punten te gaan. Dit offensief zakte al snel in en de laatste 10 minuten (5 van de reguliere speeltijd en 5 van de extra tijd) drukte HZVV 2 Fit Boys 2 ver terug. Dit leverde nog enkele hachelijke momenten op voor het doel van Ronald Nijwening, maar met enig kunst en vliegwerk wist Fit Boys 2 de stand op 1 - 1 te houden. Dit betekende het eerste puntverlies voor koploper HZVV 2 en wanneer Veendam 1894 2 zijn wedstrijd heeft weten te winnen, zullen zij HZVV 2 tot op 1 punt naderen.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Aan zegereeks Fit Boys 3 komt maar geen einde (3 - 1)

Fit Boys 3, dat voor de wedstrijd op de teamfoto kwam, zet zijn zegereeks langs de noordelijke amateurvelden maar voort. Dit keer werd Jubbega 1 aan de zegekar gebonden met 3 - 1. Peter Doornbos maakte de 1 - 0, Edwin Tillema uit een penalty de 2 - 1 en Rene Kamphuis scoorde de 3 - 1. Peter Doornbos moest met een vervelende enkel blessure van het veld en ging zelfs nog naar het ziekenhuis (beterschap!). Jubbega eindigde de wedstrijd met 10 man na een rode kaart en trapte de laatste kwartier van de wedstrijd behoorlijk op de ledematen van de Fit Boys-spelers. Scheidsrechter Jan Koster floot wijselijk eerder af om de wedstrijd niet uit de hand te laten lopen.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 4 verliest met 5 - 0 van LTC 5

Op dit moment zijn er nog geen details over deze wedstrijd bekend.

______________________________________________________________________

ACV V1 te sterk voor Fit Boys 5 (5 - 2)

Er zijn geen nadere details over deze wedstrijd bekend. Waarschijnlijk heeft Kalou 2 keer gescoord. Later meer.

Zaterdag 18 oktober 2003

Fit Boys 1 wint oefenwedstrijd van ACV 2 met 4 - 0

Inderdaad, gisteravond een oefenpot gespeeld tegen ACV 2, het team van Sjoerd Schepel. De eer van de familie Schepel stond dus op het spel. Aangezien broeder Arjan op de voorstopperspostitie stond opgesteld en Sjoerd laatste man, zag het er niet naar uit dat de beslissing in persoonlijke duels zou vallen. Misschien maar beter ook voor Arjan :) Daarom zou de einduitslag van groot belang zijn. Fit begon goed en zou deze oefenpot benutten om het spel over de zijkanten te zoeken en over de grond. Met een solide verdediging, een technisch, hard werkend middenveld en een eindelijk volledige voorhoede was de bezetting in ieder geval goed. Ronald kwam weer aan zijn acties toe en werkte hard. Dit resulteerde in een voorzet na ongeveer een kwartier spelen. Alfons draaide van zijn tegenstander weg en schoot hem in de korte hoek raak. De 2-0 viel vijf minuten later. Een solo vanaf het middenveld en de keeper deze keer wél verschalkend door de bal in de verre hoek te schieten, scoorde Alfons zijn tweede van de avond. Hoewel ACV goed positiespel op de mat legde en de bal het werk liet doen, kwamen zij in de persoonlijke duels te kort. Fit liet ACV voetballen, maar voorin werden zij nauwelijks gevaarlijk. Opbouwend was het zoeken bij ACV, en Sjoerd werd goed vastgezet door Fit, hij was immers de man met de pass. Maurits won zijn duel op het middenveld, speelde Alfons aan. Deze werd goed gecoachd dat hij tijd had, hij draaide door en Aljon liep goed de diepte in. De bal kwam, Aljon stond in de zestien. De keeper kwam nog uit, maar het mocht niet baten. 3-0 voor Fit. Geert, de goed leidende scheids van de avond (volgens ACV supporters), floot voor de rust. Jord ging in de spits en Erik Jan ging op rechtshalf, Alfons werd gewisseld ivm. zijn liezen. De tweeede helft zat Fit er kort op en zocht het spel. Opvallend was dat ze de bal niet lang in bezit konden houden, maar tegenstander ACV deed er ook niets gevaarlijks mee. Fit ging efficiënt met zijn kansen om en zo scoorde Jord met een kopbal op aangeven van Aljon. Deze werd echter afgekeurd wegens buitenspel. De 4-0 zou nog even uitblijven, maar zo'n tien minuten voor tijd kwam hij er toch. Ik weet het niet helemaal zeker, dus verbeter me maar, waar het nodig is. Aljon kwam weer goed langszij, zette voor en de volledig in de vijf meter box vrijstaande Jord tikte hem in. Geert floot, de eer van de familie Schepel kwam op Arjan zijn conto te staan en ze hebben weer wat gespreksstof voor op de verjaardagen.
Sjoerd succes met je team in de competitie en ik had gehoopt zulke duels dit seizoen met je op de training uit te vechten. Misschien volgend seizoen?!

groeten Alfons (Pot).

______________________________________________________________________

Fit Boys 3 is weer terug op aarde

Op deze inhaal zaterdag kon er mooi een oefenwedstrijd gespeeld worden, Fit Boys 2 koos ervoor om Fit Boys 3 ui te nodigen. Fit Boys 3 zei ja, dus kon er gespeeld worden. Voor de wedstrijd had Trainer Bart 9 afzeggingen! Hij presteerde het toch om 11 man op te stellen, heel knap dus. De beide keepers waren er niet en er werd een beroep gedaan op good old Jos Smit! Jos zag z`n kans schoon om zo de cocurrentie aan te gaan met Erik en Ronald! De opstelling was als volgd: Op doel: Jos, achterin: Rick, Wietse, Arjan, Rene K, Middenveld: Rene B, Emiel, Martin (c) Voorin: Berry, Sander, Remco. Wissels: Geen (goh)! Kleis Lageveen stuurde de volgende mensen voor het 3e het veld in: Doel: Jan Eisen. Achterin: Jos, Erik, Thomas, Lucas. Middenveld: Peter, Edwin, Berjon,Eddy. Voorin: Bert en Anne. Scheidsrechter : Geert Smit Ass. scheidsrechters: Gerard v/d Mijde en 1 van de wissels van het 3e en Mark Smit in de 2e helft. 4e official: Tristan Haurissa 5e official: J. Dingemanse. Goed na al deze zinvolle informatie gaan we over tot de wedstrijd. Het werd 11-0 voor Fitboys 2 en het 3e kwam er niet aan te pas het probeerde wel maar het was te vergeefs, het verschil was iets te groot. Nu weet het 3e ook weer even wat verliezen is omdat ze in de competitie nog geen wedstrijd verloren hebben. Het 2e kan zich nu opmaken voor Hzvv 2 dat volgende week op bezoek komt.  Tip voor jan E: Probeer de volgende x is een Sombrero tegen de zon! (Rene B).

Tristan Haurissa.

Zaterdag 11 oktober 2003

Fit Boys 1 en SCN 1 delen de punten (1 - 1)

(bron: NieuwsTV)

Fit Boys 1 speelde 1 - 1 tegen SCN 1. Beide ploegen verdienden niet om te winnen. Aljon Stahlmecke opende de score vijf minuten na de rust. De gelijkmaker viel een kwartier voor het einde.

Het meeste balbezit was voor Fit Boys, maar kansen leverde dit haast niet op. In de slotfase ontsnapte Fit Boys aan een nederlaag.

______________________________________________________________________

Belangrijke 3 punten voor Fit Boys 2 tegen Lycurgus 3 (4 - 3)

Lycurgus 3 was vanmiddag de tegenstander, een selectie van 14 man uiteindelijk moest ervoor zorgen dat deze tegenstander aan de zegekar gebonden moesten worden! De begin opstelling was: op doel: Ronald achterin : Raymond, Wout, Arjan S, Maarten. Middenveld: Rene B, Emiel, Martin (c), Voorin : Berry,Tonny en Remco. Wissels : Sander, Rick en Wietse. Voor de wedstrijd werden er goede afspraken gemaakt over hoe er deze middag gevoetbald moest worden, dus de wedstrijd kon beginnen. De eerste 20 minuten werd er goed gevoetbald, alleen doelpunten bleven nog uit. Er kwam uiteindelijk wel een goal alleen viel die aan de verkeerde kant, Rene leed balverlies en de verdediging kon niet op tijd dit foutje goed maken en zo scoorde Lycurgus 0-1. Fit Boys raakte niet in paniek en bleef gewoon voetballen zoals was afgesproken. Na een paar goede acties van Berry aan de rechterkant en van Remco aan de linkerkant konden er nog een paar goede kansen worden gecreëerd, Tonny was nog het dichtst bij de 1-1 maar wist toen nog niet het net te vinden. In de laatste minuut voor de rust werd het eindelijk 1-1, de bal werd veroverd door Arjan , hij speelde de bal door naar Emiel , hij kon de bal op Remco kwijt, hij kon zo op het doel aflopen en schoot goed strak in rechter hoek buiten het bereik van de keeper. Zo kon er gerust worden met een stand van 1-1. In de rust werd iedereen nog even weer op scherp gezet, want tevreden was iedereen niet, te veel kansen nodig om te scoren. Het motto van Bart was: "Als je niet op doel schiet kun je ook niet winnen". Met deze spreuk in het hoofd kon de 2e helft beginnen. Deze begon dramatisch al gauw werd het 1-2 uit een corner van Lycurgus, een dekkings fout van hier tot aan Ruinen, het kleinste mannetje (Hobbit, hierover later meer) van het veld kon koppend scoren en zo werden de boys van fit weer op een achterstand getrakteerd. Toen werden de mouwen opgestroopt, rook kwam er uit de neuzen en oorgaten en er werd weer gestreden voor elke bal elk grassprietje werd benut om de bal weer in bezit te krijgen. De wissels werden in gebracht en zo kon de weg naar de overwinning weer vervolgd worden. Zo kreeg Tonny de bal op de 16 meter en kon kappen draaien nog even plassen als hij wou, maar het mooiste wat hij deed was het stiftje over de keeper heen 2-2. Fit Boys rook meer en ging op jacht bewapend met schoten van Emiel, Arjan (met links ;)) alleen het doel werd nog niet gevonden. Maar toen...kreeg keeper Ronald de bal in handen hij zag Tonny rond de middenlijn staan. Ronald staat er niet echt om bekend dat hij de bal zo lekker kan uittrappen ( MAAR DEZE), hij riep Tonny, hij trapte, Tonny ging omhoog voor het kopduel, hij won deze Berry was diep gelopen en kreeg een vrije doortocht naar het doel, Berry faalde niet en haalde verwoestend uit met een stuit 3-2! Na 2x achter te hebben gestaan was hier dan eindelijk de dik verdiende voorsprong. Fit Boys rook de overwinning dat bleek ook na het schot van Emiel, na een paar pogingen van afstand te kunnen scoren was het dan eindelijk raak een fijne trap belandde keurig in het boven hoekje 4-2. Dat leek de genadeslag voor Lycurgus, ze kwamen toen handen en voeten te kort om de Fit Boys te kunnen stoppen. Zo kreeg Emiel een trap van achter de scheids wou het afdoen met een vrije bal en een vermaning maar onze voorstopper Arjan wou meer dan een vermaning alleen met een Duits/Italiaans hand gebaar wou hij de scheids duidelijk maken dat hier ook een andere straf voor stond namelijk: ja iedereen weet het denk ik wel, hij kreeg hem (geel). De laatste 5 minuten dacht Fit Boys het nog even met de wel bekende 2 vingers in neus te kunnen gaan uitspelen, ze vergaten echter 1 ding dat zo de rook niet meer goed na buiten gaan en zo de motor kon gaan haperen. Dat gebeurde ook want een slap moment voorin werd zo afgestraft met een tegengoal 4-3. De scheids had inmiddels tegen Berry gezegd dat het tijd was, Tonny en Berry wouden gaan aftrappen dat ging nog goed, totdat Berry dacht : ik ga die bal er in 1 x schieten vanaf de aftrap, hij vergaat echter 1 ding, de bal moet 5 maal worden rond gespeeld dan mag de scheids affluiten. Dus Berry werd nog even getrakteerd op een paar opmerkingen van zijn verdediging die hier niet blij mee was, "ja antwoordde Berry die pik zei dat het tijd was". Even later floot hij dan toch af en bleven de 3 punten in Beilen! 

Nog even terug komen op het Hobbit verhaal, na afloop wordt er altijd nog even wat nagepraat over de wedstrijd, zo werd de 1-2 achterstand er ook nog even bijgehaald. Rene stond dus te slapen bij die corner en zijn man "Die Hobbit" had nooit mogen koppen volgens Arjan, zo klein en jij laat hem gewoon koppen zei Arjan lachend, op dat moment pakt Rene zijn handdoek liet deze zien aan Arjan en zei daarbij: "of had ik 1 van deze moeten laten koppen" Het mooie was dat op deze handdoek stond een print van "The Lord of the Rings" Volgens Rene had de scorende man "The Ring" om en werd hij door bijzondere krachten bij deze man weggehaald. Tja.

De reactie van De Coach: De 1e helft hebben we goed het initiatief genomen en werden er vel kansen gerecreëerd alleen jammer dat we uit een fout de goal tegen kregen. Er werd door geknokt en voor de rust werd het nog 1-1. Positief punt was dat er voor elkaar werd geknokt iedereen wou werken voor elkaar en zo moet het ook! Jammer was dat we de wedstrijd met 4-3 wonnen en niet met 4-2 de concentratie was weg op het eind en daar moeten we nog even aan werken, maar dat komt allemaal goed lachte de winnende Coach! Die ook zeer tevreden was met het keepen van Ronald. Berry van der Giezen vond ook dat zijn ploeg goed geknokt had en verdiend had gewonnen, ik ben ook blij dat ik de 1e overwinning van dit seizoen vandaag mee mocht maken, want door de verschuivingen van spelers tussen het 1e en 2e en andersom was dat er nog niet van gekomen aldus de rechterspits van Fitboys 2 die vandaag uitblonk met zijn mooie acties aan de rechterkant van het veld en ook nog een prachtige goal maakte.

Tristan Haurissa.

______________________________________________________________________

Internationale wedstrijd Fit Boys 5 eindigt in grote uitslag (9 - 0)

Fit Boys 5 speelde deze middag tegen Hansa Rostock, een team uit Duitsland. Dirk Beugel zijn dochter scharrelt met een Duister en die voetbalt weer bij Rostock en zo zijn de contacten gelegd. Fit Boys 5 wist niet wat het moest verwachten van dit Duitse team. Er deden bij de tegenstander ook nog 3 Nederlanders mee, waaronder en speler van het 1e van Beilen. Onze oosterburen begonnen met 10 man aan de wedstrijd en hierdoor kreeg Fit Boys 5 alle ruimte om te combineren. Marcel de Bruijn wist de eerste 20 minuten 3 keer te scoren en Auke Oosting 1 keer. Hierna kwam Der Elzo (Oostland) bij Rostock binnen de lijnen en zo hebben we weer een Duister binnen onze vereniging. Met 11 tegen 11 kreeg Fit Boys 5 het wel iets moeilijker, maar doordat de Duitsers achterin 1 op 1 speelden,  had Marcel de Bruijn een leuke middag. Hij scoorde de 1e helft nog 2 maal en zodoende was de ruststand 6 - 0. Overigens kregen de Duisters ook nog enkele goede kansen, maar of er was te weinig scherpte voorin of keeper Jan van Veen redde bekwaam. Met Jan hebben we deze middag de Man van de Wedstrijd genoemd. Met fenomenale reddingen en onwaarschijnlijke katachtige reacties wist hij deze middag menig inzet en soms zelfs zekere doelpunten te voorkomen. De tweede helft was er sprake van een gelijkopgaande strijd met voor beide teams kansen. Maar zoals gezegd Jan van Veen was deze middag onpasseerbaar. Ook werd er nog een heuse "Schwalbe" gemaakt door een Hansa Rostock-speler, alleen bleek dit een Nederlander te zijn (1 van de 4). Nederlanders kunnen het dus ook. Laat in de 2e helft pakte Fit Boys 5 het scoren wel weer op en wist Hans Leegsta 2 maal te scoren en bracht Marcel de Bruijn met 1 treffer zijn totaal deze middag op 6 doelpunten. Der Elzo gaf een puntgave voorzet op één van de spitsen en deze kon de bal bij de 2e paal simpel binnentikken. Echter zoals gezegd, Jan van Veen dook katachtig naar de hoek en tikte de bal corner. Ook na een solo van de Beilen 1-speler strandde deze op keeper Jan van Veen. Na de wedstrijd tracteerde Rostock ons op een flesje bier in de kleedkamer en na de wedstrijd werd ook de 3e helft nog gezellig. Via deze Intertoto wedstrijd kan Fit Boys Europa nog in gaan. 

Maurits Beuling.

Donderdag 9 oktober 2003

Bestuursvergadering met benoeming ere-lid, vol emotie en in het teken van bestuurlijke wisselingen

Afgelopen donderdagavond 9 oktober 2003 opende voorzitter Leon Elders de ledenvergadering van de cvv Fit Boys. Het leek een ledenvergadering te worden zoals elk jaar, maar schijn bedriegt. Leon nam het jaar nog eens door en stond bij diverse hoogtepunten stil (Shell Jeugd voetbaldag, familiedag en jubileum Fit Boys 50 Jaar). Ook noemde hij het onverwachte afscheid tijdens de feestavond in de jubileumweek en met welk een verschrikkelijk leeg gevoel hij na de feestweek terug reed naar Brabant. Uit handen van secretaris Johan Koster kreeg hij een beeldje en een uniek bierglas met Fit Boys-logo opdruk. Van dit bierglas waren er 6 en nu (1 is gesneuveld) nog 5. Dit glas is destijds gemaakt ter ere van het 25 jarige jubileum. Toen Sander Nijwening deze glazen opdook, gaf Leon direct te kennen wel 1 te willen hebben. Zijn wens ging dus in vervulling.

Vervolgens ging hij over tot de eerste officiële plichtpleging van de avond. Hij begon zijn rede met de opmerking dat de persoon waarom het draaide helaas vanavond door zijn slechte gezondheid niet aanwezig kon zijn en daarom zou Leon zijn rede iets aanpassen. De persoon in kwestie werd geroemd om zijn Groen-Gele Fit Boys-hart, zijn inbreng binnen de club en het bestuur, zijn uitvoeren van de voorzitters- en ad interim-voorzittersfunctie, zijn humor, zijn tomeloze inzet voor 'onze' club. De man wie bedoeld werd door Leon is natuurlijk Henk Bontsema en Leon benoemde hem tot ere-lid van de cvv Fit Boys. De aanwezige leden gaven Henk een staande ovatie en de oorkonde, gemaakt door ons andere ere-lid Fokko Polman, zou spoedig bij Henk worden afgeleverd.

Bij de financiële punten nam penningmeester Wim Stevens het woord en in heldere en duidelijke bewoording gaf hij tekst en uitleg bij het financiële plaatje van de club. Door de te verwachten teruglopende subsidies van de gemeente en oplopende kosten, kwam Wim met een voorstel de contributie met 12-13% te verhogen per 1 juli 2004. Na enkele vragen hierover, de toelichting dat een verhoging de afgelopen 5 jaar niet meer had plaatsgevonden en de opmerking dat je voor relatief weinig geld (in vergelijking met ons omringende voetbalclubs) een compleet tenue en een sportpark met al zijn mogelijkheden krijgt aangeboden. Werd de verhoging door de 38 aanwezige leden goedgekeurd. Onderaan dit bericht kun je de nieuwe kwartaalbedragen lezen.

Na de koffiepauze kwam de bestuursverkiezing aan bod. Zoals al eerder gemeld heeft het Hoofdbestuur Johan Koster als voorzitter naar voren geschoven. De aanwezige leden werd gevraagd hier bezwaar tegen te maken. Dit gebeurde niet en tegenkandidaten waren er ook niet. Vervolgens overhandigde ex-voorzitter Leon Elders de nieuwe voorzitter Johan Koster de voorzittershamer. De officiële benoeming was een feit en Johan nam direct het woord en nam de leiding over van Leon. De overige benoemingen kwamen aan bod: Bennie Tibbe werd benoemd tot secretaris en Theo de Wit (eigenaar van de C1000) werd benoemd tot bestuurslid sponsor- & PR-zaken. Na de rondvraag (Alfons Pot wilde graag een speeltuin naast de kantine, maar durfde dit niet te vragenen liet Elbert Nederhoed de vraag stellen) sloot Johan Koster de vergadering en werden de diverse benoemde bestuursleden door de aanwezigen gefeliciteerd. Onder het genot van een drankje werd er nog nagepraat en kon er terug gekeken worden op een vlot verlopen ledenvergadering.

Maurits Beuling.

(leeftijds)groep contributie per 01-07-2004 per kwartaal huidig contributiebedrag per kwartaal
6 - 11 jaar € 13,= € 11,58
12 - 15 jaar € 15,= € 12,93
16 - 18 jaar € 17,= € 14,97
senioren veld € 29,= € 25,86
zaal € 23,= € 20,43
veld & zaal € 37,= € 32,67

Zaterdag 4 oktober 2003

Fit Boys 1 en Vitesse'63 1 delen de punten (2 - 2)

Fit Boys 1 wilde de slechte prestaties van de afgelopen weken recht gaan zetten tegen Vitesse'63. Vitesse deed vorige jaar nog lang mee om het kampioenschap, maar acteert dit seizoen slecht. Fit Boys was de eerste minuten van de 1e helft dan ook de betere ploeg, maar echte kansen leverde dit niet op. Vitesse loerde op de counter en gokten op hun levensgevaarlijke spits (nr. 10). Na 15 minuten leverde dit direct gevaar op. Een verre uittrap van de Vitesse-goalie kwam, door een misser van Jeroen Datema, bij de spits. Joost van het Reve kwam niet uit, maar bleef staan op de penaltystip. De spits omspeelde Joost en kwam wat ver na rechts uit, maar schoot toch op doel. De toegesnelde Mark Seubring kreeg de bal nog tegen zich aan, maar deze verdween toch in het doel (0 - 1). Hierna pakte Fit Boys de zaak goed op en binnen een tijdsbestek van 3 minuten (20e en 23e) kwam Alfons Pot alleen voor de keeper. Een inzet verdween naast het doel en een er over. In de 25e minuut ging een schot van Harold Woltinge net naast. Fit Boys bleef het initiatief houden en Vitesse bleef loeren op de counter. Na een half uur spelen kwam er een voorzet van links van Arjan Schepel. Alfons Pot had Marco van Basten tegen Fc Den Bosch eens via een omhaal zien scoren en dacht dan kan ik ook. Zijn omhaal mislukte en trof dus geen doel. Na 37 minuten kreeg Fit Boys dan toch loon na werk, het kreeg daarbij wel hulp van Vitesse. Een voorzet van Arjan Schepel werd door een Vitesse-verdediger in het eigen doel gewerkt (1 - 1). Vier minuten later was het wederom raak. Een voorzet van Jeroen Datema kwam na een stuit op het hoofd van Harald Kamps en hij scoorde de 2 - 1. Vitesse leek rijp voor de sloop en Fit Boys drukte door en wilde nog voor de rust de beslissing forceren. Dit lukte niet en dus gingen beide ploegen rusten met een 2 - 1 stand op het scorebord. Na de rust bleef Fit Boys het betere van het spel houden en zette Vitesse vast op eigen helft. In de 50e minuut ging Dylyp Dijkema, na een goede aanval, de zestien in en werd aangetikt. Hij leek op de been te blijven maar was toch uit balans. Na enkele stappen kwam hij toch te vallen en de scheidsrechter floot alsnog en wees naar de stip. Alles en iedereen uit Koekange was hierover meer dan verbolgen, maar de scheids draaide zijn beslissing uiteraard niet terug. Alfons Pot, na weken stil te hebben gestaan, nam plaats achter de bal en schoot in. De keeper van Vitesse zat in de goede hoek en keerde de inzet. In de nastoot trok Ronald van Waardhuizen hard en laag voor en Alfons kreeg zijn voet tegen de bal. Zijn inzet verdween naast. Hiermee verzuimde Fit Boys de wedstrijd op slot te gooien door de 3 - 1 te maken. Halverwege de 2e helft zet Vitesse een goede aanval op over links. De Vitesse speler kan, met aan zijn zij een Fit Boys-verdediger, de 16 insnijden. Joost van het Reve besluit uit te komen, daar waar hij beter kan blijven staan. De bal wordt mooi met een soort van stift over Joost in het doel gedeponeerd (2 - 2). Na deze gelijkmaker ontstaat er een gelijkopgaande strijd, waarbij beide ploegen nog spelen voor de winst. Hier is Vitesse nog dicht bij. Door balverlies van Dylyp Dijkema, komt Vitesse gevaarlijk opzetten. Een schot van buiten de 16 verdwijnt op de binnenkant paal, maar  gaat vlak voor de doellijn langs weer uit het doel. Ook Fit Boys denkt nog de overwinning te claimen. Uit een aanval over rechts komt de bal via Aljon Stahlmecke bij Alfons Pot. Alfons wil enkele Vitesse-verdedigers passeren, maar slaagt hier niet in. De afgeslagen bal komt voor de voeten van Harold Woltinge en hij haalt uit. Zijn schot wordt echter geblokt. 5 minuten voor tijd zetten Aljon Stahlmecke en Alfons Pot een goede aanval op waarbij laatstgenoemde de 16 in kan snijden en vanaf rechts op doel schiet. Zijn bal passeert wel de keeper maar verdwijnt helaas voor Fit Boys langs de verkeerde kant van de paal. Dit is ook het laatste wapenfeit van de wedstrijd en na het laatste fluitsignaal kunnen beide ploegen met 1 punt het veld verlaten. Fit Boys liet deze zaterdagmiddag na om voor de rust de wedstrijd te beslissen, maar had dit door de penalty na de rust alsnog kunnen doen. Daarom was er voor Fit Boys deze middag duidelijk sprake van puntverlies.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Niet benutten kansen breekt Fit Boys 2 tegen Knickerbockers 4 op (3 - 0)

Daar waar Fit Boys 2, en dan met name spits Tonny Scholing, de kansen liet liggen, benutte Knickerbockers 4 ze wel. Tonny kwam 1 keer alleen voor de keeper en eenmaal mistte hij, na een uitgespeelde aanval, het doel. Knickerbockers scoorde wel, liefst 3 keer. Later meer.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Ongeslagen status Fit Boys 3 blijft intact (3 - 1)

Fit Boys 3 won deze middag met 3 - 0 van De Sweach 3. De 1 - 0 viel na een door Edwin Tillema opgezette aanval. De bal kwam bij Bert Doornbos die goed voorzette op Berjon Groenink. Berjon scoorde beheerst. De 2 - 0 kwam uiterst miraculeus tot stand. De keeper van De Sweach wilde de bal wegschieten, maar schoot tegen de rug van Berjon Groenink. De bal verdween na deze carambole in het doel en dus betekende dit de 2 - 0. De Sweach kwam nog terug in de wedstrijd door een penalty. Keeper Jan Eisen zat er nog met zijn vingertoppen aan, maar de bal ging toch in het doel (2 - 1). Thomas Scholing schoot de wedstrijd op slot. In het laatste kwartier was Fit Boys 3 veel sterker dan de tegenstander en kreeg via enkele goede aanvallen kansen op meer. Uit een van deze aanvallen kwam de bal uit een scrimmage voor de voeten van Thomas, die beheerst inschoot 3 - 1). Met 9 uit 3 en een doelsaldo van 15 voor en 6 tegen blijft Fit Boys 3 leuk bovenin meedoen.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 4 verliest met 3 - 1 van Veenhuizen 3

Fit Boys 4 speelde zaterdag uit tegen Veenhuizen 3, en hoewel Veenhuizen geen hoogvlieger is (ze stonden tot zaterdag nog onder Fit Boys op de 10e plaats), wisten zij wel te winnen. Doelpunt Fit Boys 4: ? Later meer?

Maurits Beuling.

Vrijdag 3 oktober 2003

Competitie weer van start, bezoekersaantallen weer op niveau

Alle jeug-, veld- en zaalelftallen zijn weer begonnen aan de competitie en na een drukke zomerstop lijkt alles weer normaal. Er zijn wat nieuwe rubrieken, o.a. "Triezz in gesprek met", er is zaal- en jeugdnieuws en Fit Boys B1 en Fit Boys 4 hebben hun eigen site. Misschien wel mede hierdoor stegen de bezoekersaantallen van gemiddelden 155 (augustus 2003) naar 194. Onderstaand weer enkele kerncijfers. Door op de maanden te klikken (bv. Apr 2003) zie je de detailcijfers van die maand:

Per Maand
Maand Dagelijks gemiddelde Maandelijkse totalen
Hits Files Pages Visits Sites KBytes Visits Pages Files Hits
Sep 2003 6141 3005 913 194 1909 1175269 5828 27404 90158 184256
Aug 2003 5891 2800 831 155 1791 1156501 4825 25791 86822 182635
Jul 2003 3759 1640 566 138 1581 531372 4308 17546 50861 116534
Jun 2003 5800 2856 834 170 1939 1009158 5115 25026 85699 174008
May 2003 4867 2285 701 147 1711 840194 4560 21735 70857 150888
Apr 2003 4055 1798 646 134 1485 638710 4045 19395 53949 121659
Mar 2003 9362 2071 724 134 1573 863268 4183 22465 64210 290230
Feb 2003 9203 1667 629 116 1409 585560 3270 17624 46688 257687
Jan 2003 4446 1569 517 100 1395 530625 3119 16036 48658 137833
Dec 2002 3350 1410 475 98 1276 433565 3045 14747 43728 103851
Nov 2002 3602 1366 488 96 1294 434938 2880 14663 40996 108074
Oct 2002 3127 1378 427 77 1149 409382 2394 13248 42730 96953

Totalen

8295168 45771 225113 692322 1845216

De maand september 2003 had dus enkele uitschieters, te weten: 17 september was de topper met 319 bezoekers (14 augustus waren dit er 311), 16 september was met 270 goede tweede (11 augustus werd in augustus tweede met 236 bezoekers) en 22 september werd 3e met 250 bezoekers (8 augustus 2003 kwamer er 204 bezoekers).

Onderstaand de nieuwe top 10, waarbij de verenigingen met een site zonder al te veel recente activiteiten (niet bijgehouden dus) en verenigingen die uit de klasses waarin Fit Boys speelt zijn gepromoveerd of gedegradeerd verdwenen zijn. Aan de top 10 zijn sites toegevoegd die er keurig uitzien en waarvan de update regelmatig plaatsvindt.

vereniging gem. aantal bezoekers in de maand augustus
1 (1) ACV 214 (155)
2 (1) Fit Boys 194 (155)
3 (3) Achilles'94 182 (122)
4 (4) VKW 4 57 (47)
5 (6) WVV 43 (23)
6 (5) Wijster 38 (30)
7 (8) Dwingeloo 24 (18)
8 (7) Smilde'94 21 (18)
9 (-) SVN'69 10 (9)
10 (-) Onstwedder Boys 6 (6)

De cijfers zijn het gemiddeld aantal bezoekers van de site in de maand augustus en met bezoekers bedoelen we de visits. Zoals al eerder uitgelegd bij een visit kan iemand op een dag (bv. om 08:00, 12:00 en 20:00 uur) 3 unieke bezoeken brengen maar gaat hij/zij op 08:00 uur via de homepage naar een onderliggende pagina en vervolgens weer terug naar de homepage, telt dit als 1 visit. Bij Hits kan iemand door steeds maar weer de homepage te bezoeken wel 100 Hits maken op een dag. Deze Hits worden dus in bovenstaand schema niet weergegeven!

Fit Boys deelde vorige maand nog de 1e plaats met ACV, maar moet deze zaterdag-hoofdklasser nu voor laten gaan. ACV speelt landelijk en trekt nu eenmaal iets meer (20 om precies te zijn) bezoekers. Niet iets waar we ons voor hoeven te schamen. Achilles had een technisch iets mindere site, maar de site ziet er nu profesioneel en verzorgd uit en dat is terug te zien in de bezoekersaantallen. SVN'69 is niet altijd even up-to-date en merkt dat in de bezoekersaantallen. Voor de rest weinig veranderingen.

Als laatste vermeld ik nog het totaal aantal bezoekers (visits) van de Fit Boys-site te noemen vanaf 8 augustus 2002: 45.771! Totaal aantal bezoekers (visits) vanaf 8 augustus 2002 tot en met 8 augustus 2003 is 39.868 en dit is gemiddeld per dag 109 bezoekers (visits)!

Webmaster.

Zaterdag 27 september 2003

Fit Boys 1 laat kansen liggen, SJS benut ze wel (2 - 0)

Fit Boys 1 moest deze zaterdagmiddag op bezoek bij de koploper, SJS. De tactiek werd toch enigszins aangepast en Fit Boys trok zich aan het begin van de wedstrijd bij balbezit van SJS terug op eigen helft. Hierdoor had SJS de eerste helft het meeste balbezit, maar Fit Boys de beste kansen. Toch was het SJS dat op een 1 - 0 voorsprong kwam. In de 5e minuut werd een goede voorzet door verdediger Klaas Sanders weggekopt. De bal kwam terecht bij een SJS-speler, die op doel schoot. De bal verdween op de paal en uit de rebound scoorde SJS de 1 - 0. In het verloop van de 1e helft kreeg Fit Boys een paar 100% kansen op de gelijkmaker. Edwin Roijinga en Ronald van Waardhuizen kregen de kans op 1 - 1. Tot de rust bleef toch de 1 - 0 op het scorebord. De 2e helft pakte Fit Boys het goed op en kreeg wederom kansen op de 1 - 1. Dylyp Dijkema kwam alleen voor de keeper maar mistte. Jeroen Datema probeerde met een omhaal te scoren, maar ook deze inzet mistte het doel. Door het aanvallende spel van Fit Boys kreeg SJS de ruimte en in de 75e minuut scoorde SJS de 2 - 0 door een mooie goal. Hierna liet trainer Jan Smid Fit Boys zonder laatste man spelen en met een extra spits. Dit leverde wel veel druk op het SJS-doel op, maar het was SJS wat nog kansen kreeg. Tot het eindsignaal bleef de 2 - 0 score staan en dus bleven de 3 punten in Stadskanaal.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 2 moet punten delen met Drenthina (1 - 1)

Vandaag moesten we tegen Drenthina 2, ze hadden nog 0 punten, op papier zou het dus een makkie zijn maar in de wedstrijd bleek dit wel anders. De wedstrijd begon en er waren meteen al felle duels over en weer dat zou dus een harde wedstrijd worden ( en dat werd het ook). Fit Boys begon goed en na 20 minuten kon Aljon de 1 - 0 binnen schieten met een mooie knal vanaf de 16 meter. Na de goal werd er meteen goed druk gezet en moest eigenlijk de 2 en 3 - 0 gemaakt worden, dit gebeurde echter niet. Het meest opvallende van de 1e helft was het zeer zwakke optreden van de scheidsrechter van vanmiddag, hij presteerde het om Berry terug te fluiten, hij was doorgebroken en kon samen met Tonny op het doel aflopen, maar de scheids vond het nodig om een klagende speler van de tegenpartij even vermanend toe te spreken en zo kon Berry de bal weer inleveren bij de scheids, voor een scheidsrechters bal( zoals dat zo mooi heet), hij gooide de bal zo weer naar de verdediging van de tegenpartij toe, die daar ook van op keken, dus trapten zij de bal maar weer terug naar ons. Kortom een zeer verwarrende en onzekere scheids heden middag, helaas werd dat de 2e helft alleen maar erger!

De 2e helft was begonnen er gebeurde niet veel bijzonders, er werd wel iets anders gespeeld, Arjan kwam in de mandekking te spelen, zo werd er ook gewisseld, de eerste die er kwam was Tristan (na 2 maanden blessure) voor Tonny, Rick mocht voor Sander komen en even later kwam Johannes voor de wat licht aangeslagen Aljon. In de opstelling werd wat geschoven en zo probeerden we de 1-0 uit te bouwen. Dit gebeurde echter niet, de 2 - 0 bleef uit en de 1 - 1 viel binnen door een kopbal. We pakten de draad weer op maar het spel werd er niet echt beter door. Een speler van Drenthina kreeg van de scheids een 2e gele kaart dus rood, we kwamen dus met een man meer, er kwamen wat meer kansen, Tristan en Rick hadden zich als invallers onsterfelijk kunnen maken door de ballen er in schieten of koppen, dat gebeurde allemaal niet. De tegenstander kreeg ook nog 2 behoorlijke kansen, maar de vandaag zeer goed keepende Erik kon ons van een nederlaag weerhouden. Erik keepte vandaag 2 wedstrijden achter elkaar eerst met de A junioren toen met ons, klasse Erik! We konden nog heel even druk zetten maar dat werd niet omgezet in doelpunten. Berry speelde vandaag aan de rechterbuitenkant en deed dat uitstekend de gehele 2e helft heeft hij zijn tegenstander bezig gehouden door constant hem eruit te lopen, er kwamen goede voorzetten, alleen ze werden net niet afgemaakt! Het bleef helaas 1 - 1 er had meer ingezeten. Na Afloop werd er nog even goed na gepraat en daar is uitgekomen dat sfeer in ieder geval goed is ( of niet Wietse?)!

Tristan Haurissa.

______________________________________________________________________

Fit Boys 4 verliest met 3 - 2 van koploper ACV 8

(bron: Fit Boys 4-site, foto's: zie het fotoverslag op de Fit Boys 4-site)

Zoals bijna elke wedstrijd begonnen we zeer zwak in de eerste 15 minuten. En dat resulteerde in ongeveer de 10e minuut in een dwarrel bal die over de keeper in het doel terecht kwam. Als we gewoon eerlijk naar het spel kijken werden we de eerste helft overklast door ACV. Al gauw kwam de 2 - 0 en de 3 - 0. In de 40e minuut ging Elzo goed door op de keeper wat resulteerde in een mooie intikker van Robert. De tweede helft begonnen we sterk. Er werd fel gespeeld door Fitboys wat resulteerde in meer kansen. De tweede helft waren we zeker niet de mindere. In ongeveer de 55e minuut kreeg een verdediger van ACV de bal op zijn hand in het strafschopgebied wat resulteerde in een penalty voor Fitboys. Wilfred schoot de bal goed in en zo lag de wedstrijd weer hellemaal open. We gingen na de 3-2 aanvallender spelen wat resulteerde in een paar goede kansen voor ACV, we hadden geluk dat hun voorhoede niet echt trefzeker was. Het is jammer dat we kansen die we kregen niet benutten want een punt had er zeker ingezeten.

Dinsdag 23 september 2003

Het voetbalmanagerspel Hattrick is enorm populair, ook bij de Fit Boys-familie

Enkele maanden geleden heb ik ook al eens aandacht besteed aan Hattrick, een voetbalmanagerspel. Marcel 'Kalou' de Bruyn bracht mij op het idee mee te doen en zodoende heb ik er aandacht aan besteed op de Fit Boys-site. Inmiddels zijn er al diverse Hattrick-managers binnen de Fit Boys-familie. In onderstaand schema vind je details van enkele Fit Boys Hattrick-managers:

Team Fit Boys- familielid Stadion gebruikersnr. klasse + plaats logo website
Poort Veel Marcel 'Kalou' de Bruyn "De Kromme" stadium 68446 IV.30 + 4e
Tobbers Erik Bos Het Marteldome 69013 IV.8 + 2e http://www.tobbers-online.tk/
Fc Fitboys United Marijn Stevens De Kuip 143732 VI.92 + 1e
Fitboysc1 Robert Jan Winters Fitboysc1 Noord West 147778 VII.958 + 4e
Fc Marco Maurits Beuling Stadium of Dreams 68307 V.22 + 5e
Fc Di Luca Lucas Ribberink Di Luca Allstars Arena 207559 VI.672 + 4e
Electrical Boys Emiel Ludwig Electrical Boys Park 143690 VI.87 + 4e

Zoals je kunt zien hebben de logo's een wel erg groen/geel-karakter. De 5 teams komen allemaal uit in Hattrick Nederland, regio Drenthe. Onderstaand zie je een top tien van de beste teams in Drenthe en zoals je kunt zien doet Erik Bos het erg goed (5e), maar ook Marcel de Bruyn doet van zich spreken (8e):

1. MRJ-2002 7e III.4
2. Demonic Force 1e IV.27
3. gunners,the 2e IV.53
4. FC Assen 2e IV.44
5. tobbers 2e IV.8
6. FC Sokoban 3e IV.20
7. realnec 3e IV.27
8. POORT VEEL 4e IV.30
9. Mancunians 5e IV.53
10. Napalm United 5e IV.12

Het is een leuk spel, met veel mogelijkheden. Je kunt op bepaalde onderdelen trainen, je speelt competitiewedstrijden maar kunt ook oefenwedstrijden regelen, je kunt je stadion uitbreiden, je kunt trainers, doktoren, woordvoerders in dienst nemen, je kunt je jeugdopleiding laten opbloeien (voor een goede doorstroom van jeugdspelers) en je kunt je natuurlijk roeren op de transfermarkt door spelers te kopen of eigen spelers te verkopen. Kortom, legio mogelijkheden, maar eigenlijk moet je dat zelf maar eens ontdekken.

Overigens telt een gewaarschuwd mens voor twee: Hattrick kan zeer verslavend werken!

Daag de Fit Boys-familieleden maar eens uit!

Gezien enkele opmerkingen in het Gastenboek nog even de toevoeging dat het niet verplicht is mee te doen en wanneer je denkt dat je er te moe van gaat worden of lichamelijke klachten zou kunnen gaan krijgen is het dokteradvies: NIET meedoen! Het huishouden gaat natuurlijk altijd voor!

Webmaster.

Zaterdag 20 september 2003

Sinterklaas vroeg dit jaar, Fit Boys 1 geeft doelpunten cadeau (0 - 4)

(foto: (c)'2003, Gerrit Boer, Beiler Courant)

Leider Martin Datema vatte het als volgt samen: "Sinterklaas is dit jaar vroeg in het land gekomen en vandaag op sportpark Noord-West een groen-gele mijter aan". Het uit de 2e klasse gedegradeerde Ontwedder Boys aanvaarde de cadeautjes maar wat graag. De eerste goal viel al na 45 seconden en in de 7e minuut was het al 0 - 2. Beide doelpunten ontstonden door niet-opletten en waren dus regelrechte weggevers. Mark Seubring maakte de pakjesmiddag voor Onstwedder Boys compleet. Hij dacht dat Onstwedder Boys nog niet genoeg geholpen was en schoot de bal in eigen doel (0 - 3). Fit Boys probeerde deze negatieve stand nog wel om te buigen, maar Ontwedder Boys profiteerde van de ruimte achterin en scoorde ook nog de 0 - 4. Fit Boys is hiermee na 3 wedstrijden een grijze middenmoter en raakt achterop bij de koplopers.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 2 moet 3 punten in Coevorden laten

Fit Boys speelde de uitwedstrijd tegen CSVC 2. Hoewel nipt werd er verloren (1 - 0). Later meer.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 3 wint opnieuw met ruime cijfers (7 - 2)

Het derde heeft vanmiddag een knappe zege geboekt op Waskemeer 3. Uitslag 7 - 2, scoreverloop: 1 - 0 Remco Lubberts, 2 - 1 Remco Lubberts, 3 - 1 Berjon Groenink, 4 - 1 Bert Doornbos, 5 - 1 Rene Kamphuis, 6 - 1 Remco Lubberts, 7 - 2 Bert Doornbos.

Berjon Groenink

______________________________________________________________________

Fit Boys 4 speelt gelijk (2 - 2), Fit Boys 5 wint dik (6 - 1)

(verslag Fit Boys 4, bron: www.fitboys4.tmfweb.nl)

Fitboys 4 begon de wedstrijd slap, al na vijf minuten kwamen we daarom ook op achterstand. Een fout in onze defensie werd koelbloedig afgerond door de snelle aanvaller van ONR 4. Na de 0-1 achterstand ging fitboys 4 iets beter voetballen dit resulteerde zelfs in een kopbal op de paal van Remco Alkema. Maar ondanks het betere spel van fitboys 4 scoorde ONR4 opnieuw. Er wedt te veel ruimte weggegeven op het middenveld. Na de rust veranderde het spelbeeld echter snel. De sfeer werdt gauw grimmiger toen een speler van ONR4 met een blessure van het veld moest. Fitboys 4 speelde bij vlagen goed voetbal. In ongeveer de 60e minuut resulteerde dit zelfs in een doelpunt. Wilfred werd onderuit gehaald in het strafschop gebied, dit resulteerde in een rode kaart voor de speler van ONR en een strafschop die koelbloedig af werd gemaakt door Robert. In de laatse minuten werd het nog ongekend spannend. Doordat FB4 al drie keer gewisseld had kon er niet meer gewisseld worden na een blessure van een speler van FB4, hierdoor werd het weer 10 tegen 10. Fitboys kreeg in de laatste 5 minuten toch nog wat het verdiende namelijk een punt. Robert schoot vanaf 10 meter de bal netjes in het doel. In de laatste minuut  werd er nog een goeie kans gemist, maar we mogen tevreden zijn met het punt. Nu maar hopen dat we onze stijgende lijn doorzetten zaterdag tegen ACV8.

Roelof van Pijkeren.

Het vijfde heeft ondanks een moeilijk begin met gemak gewonnen van Paddepoel. De ruststand was 3-0 (M. de Bruyn, H. Smit & S. Greveling). Vlak na rust kwam Paddepoel op 3-1 (assist H. Oving). Vervolgens een glaszuivere hattrick van M. de Bruyn, zodat de eindstand van 6-1 op het scorebord stond. Saillant detail: Kees van Hoorn speelde 90 minuten!!!!

Marcel de Bruijn.

Woensdag 17 september 2003

Beste leden,

Na alle festiviteiten 2 weken terug omtrent het jubileum van onze vereniging is de draad weer opgepakt als het gaat om de dagelijkse gang van zaken voor het reilen en zeilen van onze voetbal bezigheden. De verschillende elftallen hebben met wisselend succes de voorbereiding inmiddels achter de rug en hebben de eerste competitie wedstrijd gespeeld. Ook het bestuur heeft inmiddels haar eerste vergadering achter de rug. Naast de vaste agenda punten staat er sinds enige tijd een extra punt ter behandeling op papier. Het gaat hier om de invulling van het hoofdbestuur. Na het mooie en emotionele “afscheid” van onze huidige voorzitter Leon Elders tijdens de slotavond van het jubileumfeest is dit uiteraard een prioriteit geworden voor ons als overige bestuursleden. Door de uitzonderlijke situatie die is ontstaan door het op niet geringe afstand wonen van Leon zijn de taken van voorzitter tot op heden over de verschillende bestuursleden verdeeld. Dit is uiteraard van tijdelijke aard tot een nieuwe voorzitter is gevonden. Wij kunnen u inmiddels melden dat deze is gevonden. Bij een normale gang van zaken wordt deze pas bekend gemaakt op de ledenvergadering. Het bestuur is echter van mening dat door de ontstaande situatie er openheid geboden is als het gaat over de invulling van deze functie. Temeer omdat er in de “wandelgangen” er reeds wordt gespeculeerd over het wie en wanneer. De voorzittershamer zal na het officiële afscheid van Leon tijdens de ledenvergadering worden overgedragen aan onze huidige secretaris Johan Koster. Wij, als overige bestuursleden, zijn er van overtuigd dat Johan deze functie en alle daarbij toebehorende verantwoordelijkheden, zonder de overige kandidaten te kort te doen, als beste kan invullen. Door het aanvaarden van de rol als voorzitter van onze vereniging komt de post secretaris vrij. Deze zal worden ingevuld door Bennie Tibbe die in de huidige samenstelling Sponsor en PR zaken voor zijn rekening neemt. Voor deze functie zijn inmiddels gesprekken gevoerd met enkele geschikte kandidaten. Op wie de uiteindelijke keus valt en wij als bestuur zullen voordragen als voorzitter Sponsor en PR zaken zal op de ledenvergadering bekend worden. Wij hopen jullie als leden van cvv Fit Boys op deze manier voldoende op de hoogte te hebben gebracht en rekenen op een goed bezochte ledenvergadering om met elkaar de toekomst van niet alleen het bestuur maar van onze gehele vereniging van gedachten wisselen.

Het Bestuur.

Zaterdag 13 september 2003

Fit Boys 1 deelt de punten met nieuwkomer DZOH (1 - 1)

Tegen DZOH, vorig seizoen gepromoveerd, kwam Fit Boys niet verder dan een 1 - 1 gelijkspel. Hoewel Fit Boys nog wel de leiding nam door een doelpunt van Mark Seubring, kwam DZOH toch gelijk. Door en, volgens een ooggetuige, discutabele penalty veroorzaakt door Klaas Sanders, kwam DZOH op de 1 - 1. Komende zaterdag wacht Onstwedder Boys op sportpark Noord-West.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 2 trakteert publiek op doelpuntenfestijn (7 - 0)

Eindelijk was daar de eerste overwinning van Fit Boys 2. Na 3 verloren bekerwedstrijden en na het verlies van vorige week was hier dan eindelijk de eerste overwinning voor Fit Boys 2! Na een goede warming up en een goede bespreking kwam Fit Boys 2 het veld op in een samenstelling die op 4 plekken gewijzigd was ten opzichte van vorige week. Dat had alles te maken door de vele afwezigen bij het eerste elftal en daarom was er wat geschoven in de opstelling. Al die veranderingen pakten goed uit want al in de 6e min. was het Maarten Paping die de score kon openen uit een corner van Rene Bening. 10 min. later was het alweer raak. Na een schitterende aanval over de rechterkant was het uiteindelijk Emiel Ludwig die de bal keihard in de kruising schoot weer na een assist van Rene Bening. Diezelfde Rene Bening kon even later zo alleen op de keeper af lopen omdat de laatste man hem zo maar de bal gunde. Rene ronde het coolbloedig af en zo werd de stand na een half uur al 3 - 0. Er kwamen meer kansen voor Fit Boys, maar Tonny Scholing, die na een lange schorsing ook weer mee mocht doen, had het vizier nog niet echt op scherp staan. De 2e helft begon Fit Boys 2 net als de 1e helft scherp en fanatiek. De score kon daarom rustig worden uitgebouwd. Maarten Paping, kon z`n 2e maken daar de bal rustig in het doel te koppen na een voorzet van " Tha king of Assist" Rene Bening! Ook Emiel kon z`n 2e maken en voors(ch)topper Sebastiaan Scheffers kon ook z`n fiets terug krijgen. Hij scoorde ook nog. Invaller Remco Lubberts pikte ook z`n goaltje mee. Zo werd de eindstand 7-0 in het voordeel van Fit Boys 2, het begint nu te lopen bij het 2e, hopelijk komen er meer van deze wedstrijden. Het was een genot om naar te kijken!

Tristan Haurissa.

______________________________________________________________________

Fit Boys 4 en 5 verliezen van Helpman 8 (2 - 1) en LTC V2 (6 - 2)

Volgens de spelers van Fit Boys 4 een onterecht verlies en er had zeker meer in gezeten. Het doelpunt van Fit Boys 4 kwam op naam van Robert Timmerman.

Fit Boys 5 moest zijn meerdere erkennen in LTC V2. "Ze waren gewoon duidelijk een maatje te groot", erkende Hein Hepping eerlijk. Bij rust was het al 3 - 0 voor de mannen uit Assen. Na de rust verkleinde Hein Hepping (hoezo opkomende linksback) de achterstand tot 3 - 1. Fit Boys kreeg zeker kansen op de 3 - 2, maar deze werden niet benut. En zoals zo vaak valt dan het doelpunt aan de andere kant. LLTC scoorde de 4 - 1 en de wedstrijd leek gelopen. Toch wist Henk Smit de stand nog naar 4 - 2 te brengen, maar vervolgens besliste LTC V2 definitief de wedstrijd door de 5 en 6 - 2 te scoren. Bij deze stand mocht Henk Smit nog een penalty nemen, maar zoals een Nederlander betaamt miste hij deze. 

Maurits Beuling.

Dinsdag 9 september 2003

Fit Boys 5 zaal begint seizoen met een 4 - 4 tegen sc Oranje

Een hele sterke wedstrijd konden wij er niet van maken,maar het was dan ook pas de eerste en er ligt nog een heel seizoen voor de boeg. Tegenstander Oranje maakte voortdurend het spel en er was eigenlijk geen doorkomen aan voor de mannen uit Beilen. Maar toch koelbloedig als het 5e is wisten we niet aan Oranje voorbij te komen en eindigde het duel in een 4 - 4 gelijkspel. Iets waar de leiders en spelers het mee moeten en kunnen doen. Handjes dicht knijpen dus en op naar de volgende wedstrijd dinsdag 16 september.

Tot daaaaaaaaaaaaaaan!

Pieter Knol

Zaterdag 6 september 2003

3 punten ondanks pover spel Fit Boys 1 tegen nieuwkomer SVN

Onder de nieuwe trainer Jan Smid trad Fit Boys 1 vanmiddag aan tegen nieuwkomer SVN. SVN'69 is vanuit de 6e klasse via 3 promoties in de 3e klasse terecht gekomen en dat doe je niet zomaar. SVN bleek ook een leuk voetballende ploeg alleen merkte een SVN-supporter (terecht) op dat Fit Boys net even wat langer meeloopt in de 3e klasse. En aan vernuft en geluk ontbrak het SVN, dat ook af en toe te bleu acteerde. Fit Boys daarentegen had op vrijdagavond een bruiloft achter de rug van ploegmaat Aljon Stahlmecke. Hij had het Ja-woord gegeven aan Carlina Boelen (en zij natuurlijk aan hem). Of het nu aan de zeer gezellige bruiloft lag of aan de op sommige plaatsen gewijzigde opstelling, maar Fit Boys kwam zwak uit de startblokken. Het eerste kwartier was Fit Boys duidelijk sterker en legde het ook nog wel een aantal acceptabele aanvallen op de mat. Daarna waren beide ploegen gelijkwaardig en kreeg SVN grote kansen om te scoren. Er verdween een bal op de paal, een schot op de onderkant lat en een inzet verdween miraculeus weer uit het Fit Boys-doel. Na dit slechte kwartier kondigde een goede aanval van Fit Boys weer een betere periode aan. Een juist uit deze aanval scoorde Fit Boys de 1 - 0. Alfons Pot kreeg de bal van achteruit ingespeeld en legde goed diep op Erik Jan de Jonge. Hij leverde een puike voorzet af op Alfons die met de rug naar het doel stond op zo'n 10 meter. Dylyp Dijkema liep goed door en met een prachtige steekpass bereikte Alfons Dylyp ook. Dylyp produceerde een droge schuiver en verschalkte hiermee de SVN-goalie. Op slag van rust scoorde Fit Boys ook nog de bevrijdende 2 - 0. Deze goal kwam op naam van Edwin Roijinga. Na de rust kabbelde de wedstrijd voort en bleef Fit Boys pover spelen. Het was niet zuinig op balbezit en de kansen die er kwamen werden niet goed uitgespeeld. Hierdoor bleef SVN in de wedstrijd en loerden zij op de aansluittreffer en kregen ook wel kleine kansjes. Af en toe moest keeper Joost van het Reeve handelend optreden en bij één uitloopactie ging de SVN-rechtsvoor binnen de 16 gewillig naar de grond. De scheidsrechter zag er geen penalty in en Fit Boys hield stand. De laatste 10 minuten was de kaars uit bij SVN en kreeg Fit Boys nog ruimte om de score uit te bouwen, maar verzuimde dit. Al met al een niet al te beste wedstrijd, maar wel 3 punten en daar gaat het tenslotte om. Met dit spelersmateriaal en de nodige wedstrijden in de benen zal het nog wel gaan lopen, maar vanmiddag, na "the wedding the night before", nog even niet.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Fit Boys 2 verliest wedstrijd in eerste 10 minuten

Fit Boys 2 had in de voorbereiding alles nog verloren en wou dit even recht zetten in de 1e competitiewedstrijd. Dat lukte niet echt want Fit Boys verloor de wedstrijd eigenlijk in de eerste 10 minuten van de wedstrijd. Binnen 10 minuten stonden ze al achter met 3 - 0. Hier had de ploeg van trainer/coach Bart Ludwig lang last van, want in het verdere verloop van wedstrijd kon deze score niet worden omgebogen. De ruststand werd dus 3 - 0. Na de rust kwam er wat meer strijd en meer passie aan te pas maar de vele kansen werden niet benut, behalve het wonderschone stifje van invaller Maarten Paping, die eigenlijk voor 3 doelpunten zou moeten tellen! Noordscheschut scoorde ook nog een keer en zo werd de eindstand 4 - 1. Dit was een wedstrijd met duidelijk 2 helften: 1e helft slecht, 2e helft goed maar net niet goed genoeg.

Tristan Haurissa

______________________________________________________________________

Fit Boys 3 wint onder bezielende leiding van Kleis Lageveen

Kleis Lageveen was weer op het sportveld als leider van Fit Boys 3. Onder zijn bezielende leiding speelde dit vernieuwde team zich naar de winst (5 - 3). Na een 2 - 0 achterstand wist Fit Boys dit om te buigen in de 3 - 2 voorsprong na ongeveer 1 uur spelen. Anne Wyrdeman scoorde de 1 - 2 en Edwin Tillema de 2 - 2. Na de rust werd het door Thomas Scholing, op aangeven van Bert Doornbos, 3 - 2. Via doelpunten van Bert Doornbos en Anne Wyrdeman en Griffioen werd het 5 - 3. De eerste 3 punten zijn binnen.

Maurits Beuling.

Fit Boys 4 verliest en Fit Boys 5 wint van BSVV

Fit Boys 4 speelde deze middag tegen BSVV 4. Dat het team, bestaande uit spelers van Fit Boys 4 aangevuld met onze nieuwe leden uit Hooghalen, nog niet een ingespeeld geheel is, is niet zo verwonderlijk. Maar dat komt nog wel. Af en toe zag het er al zeer acceptabel uit, alleen BSVV 4 speelt al net even wat langer samen. Einduitslag 0 - 4.

Fit Boys 5 speelde een veld ernaast tegen BSVV 5. Topscoorder Marcel 'Kalou' de Bruijn was er, ondanks zijn mededeling vorig seizoen te stoppen in verband met een studie, toch weer bij. En hoe, hij scoorde 3 keer. De andere doelpunten kwamen van Auke Oosting en Steven Greveling en BSVV 5. Eindstand derhalve 5 - 1.

Maurits Beuling.

Vrijdag 5 september 2003

Fit Boys zaal 3 speelt 5 - 5 gelijk tegen Borger 2

De eerste wedstrijd van een nieuw seizoen in een gewijzigde samenstelling. Onbevangen en uitgaande van een goed individuele techniek en groepsgebonden tactisch vernuft van de coach deden we maar wat.

Het scoreverloop op zich was niet zo spannend (eerst wij (onze keeper), toen zij, toen wij, toen zij weer, toen wij weer, toen hunnie 2 keer, deden wij toen ook maar en als laatste hun keeper). Wat alleen wel opviel was dat wij vaker hebben voorgestaan dan Borger en dat wij, op basis daarvan, terecht bovenaan staan. Het voordeel voor mij, als nieuw lid, is dat ik nog niet iedereen heel goed ken en dus mag het mij ook niet worden aangerekend dat ik niet meer weet wie er allemaal gescoord hebben. Nadeel als nieuw lid is, dat ik èn moet wassen èn een verslag moet schrijven, maar gelukkig ben ik daar, door het grote aantal spelers in ons team, tot na de Kerst waarschijnlijk weer vanaf.

 Wat kan ik er nog meer van zeggen…………….

 Oh ja, de instelling van al mijn teamgenoten was voorbeeldig. Geen enkel onvertogen woord is er gevallen, behalve over het feit dat het tenue niet volledig was. Er miste 1 shirt ………………. en die lag nog in Beilen vanwege de reünie.

Al met al een redelijk begin van de competitie.

Voor de lezers die echt willen weten hoe we spelen, verwijs ik naar de eerstvolgende wedstrijd.

Henk Jan Timmerman

______________________________________________________________________

Jubileummaand Augustus is Fit Boys-site goed bezocht

Na de stille vakantiemaand Juli, was de jubileummaand Augustus een stijging te zien in de bezoekersaantallen. Deze stegen van gemiddelden van 138 (juli 2003) naar 155. Onderstaand weer enkele kerncijfers. Door op de maanden te klikken (bv. Apr 2003) zie je de detailcijfers van die maand:

Per Maand
Maand Dagelijks gemiddelde Maandelijkse totalen
Hits Files Pages Visits Sites KBytes Visits Pages Files Hits
Aug 2003 5891 2800 831 155 1791 1156501 4825 25791 86822 182635
Jul 2003 3759 1640 566 138 1581 531372 4308 17546 50861 116534
Jun 2003 5800 2856 834 170 1939 1009158 5115 25026 85699 174008
May 2003 4867 2285 701 147 1711 840194 4560 21735 70857 150888
Apr 2003 4055 1798 646 134 1485 638710 4045 19395 53949 121659
Mar 2003 9362 2071 724 134 1573 863268 4183 22465 64210 290230
Feb 2003 9203 1667 629 116 1409 585560 3270 17624 46688 257687
Jan 2003 4446 1569 517 100 1395 530625 3119 16036 48658 137833
Dec 2002 3350 1410 475 98 1276 433565 3045 14747 43728 103851
Nov 2002 3602 1366 488 96 1294 434938 2880 14663 40996 108074
Oct 2002 3127 1378 427 77 1149 409382 2394 13248 42730 96953

Totalen

7433273 41744 208276 635198 1740352

De maand augustus 2003 had dus enkele uitschieters, te weten: 14 augustus was de topper met 311 bezoekers (18 juli waren dit 223 bezoekers), 11 augustus was met 236 goede tweede (25 juli 2003 werd in juli tweede met 209 bezoekers) en 8 augustus werd 3e met 204 bezoekers (24 juli 2003 kwamen er 190 bezoekers).

Onderstaand de nieuwe top 10, waarbij de verenigingen met een site zonder al te veel recente activiteiten (niet bijgehouden dus) en verenigingen die uit de klasses waarin Fit Boys speelt zijn gepromoveerd of gedegradeerd verdwenen zijn. Aan de top 10 zijn sites toegevoegd die er keurig uitzien en waarvan de update regelmatig plaatsvindt.

vereniging gem. aantal bezoekers in de maand augustus
1 (1) Fit Boys 155 (138)
1 (2) ACV 155 (105)
3 (3) Achilles'94 122 (88)
4 (-) VKW 4 47 (-)
5 (5) Wijster 30 (20)
6 (-) WVV 23 (-)
7 (6) Smilde'94 18 (15)
8 (10) Dwingeloo 18 (??)
9 (-) SVN'69 9 (-)
10 (-) Onstwedder Boys 6 (-)

De cijfers zijn het gemiddeld aantal bezoekers van de site in de maand augustus en met bezoekers bedoelen we de visits. Zoals al eerder uitgelegd bij een visit kan iemand op een dag (bv. om 08:00, 12:00 en 20:00 uur) 3 unieke bezoeken brengen maar gaat hij/zij op 08:00 uur via de homepage naar een onderliggende pagina en vervolgens weer terug naar de homepage, telt dit als 1 visit. Bij Hits kan iemand door steeds maar weer de homepage te bezoeken wel 100 Hits maken op een dag. Deze Hits worden dus in bovenstaand schema niet weergegeven!

Fit Boys heeft mede door de bezoekers die de site over het jubileum (Fit Boys 50 Jaar) hebben bezocht, de 1e plaats gecontinueerd, maar moet deze plaats delen met Hoofdklasser ACV. Achilles stijgt behoorlijk en heeft eindelijk bezoekersaantallen die bij een hoofdklasser horen. Nieuw zijn VKW4 (leuke en up-to-date site), WVV (nieuw in de reserve 2e klasse (Fit Boys 2)), SVN'69 (nieuw in de 3e klasse D (Fit Boys 1)) en Onstwedder Boys (nieuw in de 3e klasse D (Fit Boys 1)).

Als laatste vermeld ik nog het totaal aantal bezoekers (visits) van de Fit Boys-site te noemen vanaf 8 augustus 2002: 38.774! Totaal aantal bezoekers (visits) vanaf 8 augustus 2002 tot en met 8 augustus 2003 is 39.868 en dit is gemiddeld per dag 109 bezoekers (visits)!

Webmaster.

Donderdag 4 september 2003

Fit Boys in de pers: 4 krantenknipsels

Fit Boys was de afgelopen periode regelmatig in de pers i.v.m. het jubileum Fit Boys 50 Jaar maar ook in aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen 2003-2004. Onderstaand de 4 krantenartikelen en door er op te klikken kun je ze lezen.

Zaterdag 30 augustus 2003

Fit Boys 1 en 2 verliezen ook laatste bekerwedstrijd

De laatste wedstrijd in de beker competitie van Fitboys 1 ging eigenlijk nergens meer om, dus kon trainer Jan Smid nog even wat dingen uitproberen tegen Rolder Boys dat ook al 2 wedstrijden had verloren. De 1e helft begon Rolder Boys sterk en kwam al gauw met 2 - 0 voor. Hierna werd Fitboys wakker en kreeg wat meer grip op de wedstrijd, na een paar goede corners van Ronald van Waardhuizen kwamen er kleine kansjes maar toch werd de rust stand 2-0. Na de rust begon Rolder Boys weer sterk en kwam door een strafschop op 3 - 0. Toen kwam er een hevige regenbui en het leek wel of Fitboys toen echt wakker werd. Erik Jan de Jonge kwam in het veld er werd wat geschoven in de opstelling. Fitboys was het laatste half sterker maar kon dit niet omzetten in doelpunten. Wat dan gebeurt is dat de tegenstander ze dan wel maakt en dat gebeurde ook uit een counter en wat glij partijen over en weer kwam Rolder Boys op 4 - 0 en uiteindelijk in de laatste minuut weer uit een strafschap werd het 5 - 0.

De grensrechter van vanmiddag, Tristan Haurissa.

Fit Boys 2 speelde vanmiddag tegen ONR 2 en speelde een zeer povere wedstrijd. De eerste helft had Fit Boys het meeste balbezit maar het was ONR dat met 2 - 1 voorstond.

De eerste 20 minuten van de eerste helft bouwde Fit Boys 2 goed op zonder nu echt gevaarlijk te worden. Bij één van de spaarzame uitvallen kreeg ONR een corner en hieruit scoorden zij de 0 - 1. Na zo'n 30 minuten spelen kreeg Fit Boys 2 behalve meer balbezit ook iets betere kansen. Een schot van Wout Flokstra werd door de keeper van ONR uit de benedenhoek geranseld. Bij een aanval door het hart van de verdediging van ONR gingen Emiel Ludwig en Rene Bening een goede één-twee aan en Emiel ging goed de zestien in. Hij schoot beheerst in en dit betekende de 1 - 1. Lang kon Fit Boys 2 niet genieten van deze treffer.

Nog geen 3 minuten daarna scoorde ONR, na balverlies van Fit Boys en niet opletten achterin, de 1 - 2. De 2e helft probeerde Fit Boys 2 het wel, maar doordat de meeste spelers onder de maat bleven presteren, bleven echte grote kansen uit.

Maurits Beuling.

Vrijdag 29 augustus 2003

Joost van het Reeve

Kun je in het kort wat over jezelf vertellen?

Ik ben Joost, ik ben 33 jaar en geboren en getogen in Enschede.

Hoe is het om lid te zijn van CVV Fitboys? Waarom deze club?

Door verhuizing ben ik hier in Drenthe terecht gekomen, ik voetbalde eerst bij VKW , ik ben door Altjo Pot overgehaald om naar Fitoys te gaan. Het is een hele gezellige club wat ik niet verwacht had!

Favoriete voetbalclub na Fitboys?

F.C. Twente

Welk elftal speel je nu?

Waarschijnlijk in het 1e.

Geef je ook training?

Ja, ik geef keepers training aan de keepers van de C en B junioren.

Wat wil je nog bereiken bij Fitboys?

Een kaartloos seizoen. Ook in nieuw systeem punten pakken voor Fitboys.

Wie vind je de beste voetballer bij Fitboys? En waarom.

Jurjen Boer. Veel potentie, ik zie in hem veel dingen van mezelf terug.

Wie vind je beste Nederlandse profvoetballer?

Roel van Duynhoven, hij heeft de smaak weer goed te pakken ondanks zijn leeftijd (35 jaar).

Als je niet meer zou kunnen voetballen door een blessure of door iets anders , zou je dan wat anders willen doen in de voetballerij?

Eventueel keeperstrainer

Bezoek je de site www.fitboys.nl wel eens? Zo ja wat vind je van de site?

nee

Wat zou je tegen alle vrijwilligers willen zeggen binnen Fitboys?

Daar hoef ik niets tegen te zeggen, zij hebben het hart al op de goede plek!!!

 Fitboys is momenteel de grootse voetbalvereniging in Beilen, hoe zou dat komen?

Eronisch genoeg moet ik dit nu zeggen, want Fitboys trekt geen spelers van buitenaf aan. Fitboys geeft de jeugd een kans!

Tot slot, wil je nog ergens op terug komen?

nee

Tristan Haurissa

Dinsdag 26 augustus 2003

Fit Boys 1 en 2 verliezen ook 2e bekerwedstrijd

Fit Boys 1 trad (wederom) aan tegen VKW 1. In de finale om de Fiat Sanders Midden-Drenthe Cup was Fit Boys nog veel te sterk, deze avond was hier geen sprake van. De eerste helft waren de ploegen nog aardig aan elkaar gewaagd. Hoewel VKW meer balbezit had, was Fit Boys gevaarlijker in de tegenstoten. Het was dan ook Fit Boys dat op 1 - 0 kwam. Arjan Schepel zette in een duel goed door en wist met een sliding de bal bij Alfons Pot te krijgen. Met een bekeken stiftje wist hij de bal over/langs de VKW-keeper in de verre hoek te krijgen. In het vervolg van de 1e helft nam VKW het initiatief duidelijk in handen en wist de gelijkmaker ook te produceren. Bij Fit Boys op rechts kon VKW veel te gemakkelijk doorbreken en uit een voorzet scoorde VKW keurig de 1 - 1. Na de rust was het VKW dat de beter ploeg was en 10 minuten voor tijd leverde dit de 1 - 2 op. Fit Boys ging nog wel 1-op-1 spelen en probeerde druk te zetten. Berry van der Giezen kwam nog oog in oog met de VKW-keeper, maar zijn inzet verdween op de benen van de keeper. Na enige minuten blessuretijd floot de scheidsrechter af en had VKW eindelijk eens gewonnen van Fit Boys. In de score over 3 wedstrijden slaat de balans nog steeds in het voordeel uit van Fit Boys:  10 - 5 (2 - 1, 7 - 2 en 1 - 2). In de andere wedstrijd won HZVV met 4 - 2 van Rolder Boys. Rolder Boys had eerder al verloren van VKW met 4 - 1.

Fit Boys 2 speelde de uitwedstrijd thuis op sportpark Noordwest tegen LTC 2. LTC 2 was jarenlang klassegenoot in de reserve 2e klasse, maar promoveerde enkele seizoenen geleden naar de reserve 1e klasse. LTC 2 was deze avond een maatje te groot. Volgens keeper Ronald Nijwening, in de rust vervangen door Erik Bos, hield Fit Boys 2 met enig kunst en vliegwerk de achterstand op 0 - 1. Ook de 2e helft was het LTC 2 dat het betere van het spel had, hoewel Fit Boys 2 ook af en toe gevaarlijk voor het doel van LTC 2 kwam. Zo had Lucas Ribberink nog een opgelegde kans alleen voor de keeper, maar hij schoot voorlangs. In het vervolg van de 2e helft scoorde LTC 2 ook nog de 0 - 2.

Maurits Beuling.

Zaterdag 23 augustus 2003

Fit Boys 1 en 2 starten met nederlaag in bekertoernooi

Fit Boys 1 moest zaterdag op bezoek bij HZVV (1e klasser en ex-hoofdklasser). Het is vaak zo dat Fit Boys tegen sterkere tegenstanders beter speelt en dat was deze middag ook weer zo. HZVV nam nog wel, aan haar stand verplicht, een 2 - 0 voorsprong, maar Fit Boys wist knap terug te komen tot 2 - 2. Na een 3 - 2 achterstand trok Fit Boys nog voor de rust de stand weer recht. Na de rust ging het conditieverschil de doorslag geven en verloor Fit Boys uiteindelijk met 8 - 3. Al met al een nuttige oefen-/bekerwedstrijd.

Fit Boys 2 speelde tegen BSVV 2, een voor het 2e altijd lastige tegenstander. Met de rust stond het nog 2 - 1 voor Fit Boys 2. Na de rust werd er uiteindelijk verloren met 3 - 4.

Maurits Beuling.

Dinsdag 19 augustus 2003

Fit Boys verliest oefenwedstrijd tegen Gruno (3 - 0)

Fit Boys oefende dinsdagavond tegen zondag 4e klasser Gruno. De eerste helft speelde Gruno sterk en kon Fit Boys hier weinig tegenover zetten. Fit Boys speelde de 1e helft 3-4-3. Jeroen Datema, Klaas Sanders en Erik Jan de Jonge achterin, Wout Flokstra en Edwin Roijinga centraal op het middenveld en Alfons Pot rechts en Harold Kamps links en voorin (v.r.n.l.) Berry van der Giezen, Arjan Schepel en Ronald van Waardhuizen. Gruno kwam via een penalty, toegekend door scheidsrechter Geert Smit, op 0 - 1. Bij Fit Boys liep het spel niet echt en of dit nu lag aan de opstelling of dat 2 spelers hun krachten al hadden verspeeld bij het opzetten van de feesttent (Fit Boys 50 Jaar). De 2e helft bouwde Gruno de score nog uit naar 0 - 3.

Zaterdag 16 augustus 2003

Al 139 (oud-)leden hebben zich opgegeven voor de reünie

Aan het begin van dit jubileumjaar liep het nog niet erg hard met de aanmeldingen voor de reünie en de jubileumwedstrijd. Nu krijg ik haast elke dag wel 1 aanmelding, totaal nu dus 138.

Er hebben zich ook al 54 (oud-)leden opgegeven voor de wedstrijd, maar voor vele (oud-)leden zal een ruime selectie niet een overbodige luxe zijn. Albert Gerding heeft geweldig werk geleverd door 14 (oud-)leden van het oude 3e te benaderen en te vragen voor zowel de reünie als ook voor een wedstrijd tegen een team samen te stellen uit de (oud-)leden. Marry Nederhoed heeft de namen van 35 dames van Fit Girls en enkele leiders doorgegeven. Zij zullen onderling ook een wedstrijd gaan spelen. Onderstaand het wedstrijdschema van de 3 wedstrijden die elk 45 minuten duren zonder rust:

18:00 - 18:45 uur: oud-Fit Girlsspeelsters - oud-Fit Girlsspeelsters

18:50 - 19:35 uur: oud-3e elftal - oud-Fit Boysspelers

19:40 - 20:25 uur: oud-Fit Boysspelers - oud-Fit Boysspelers

De kleedkamers zijn om 17:30 uur open. Wanneer je, als aangemeld (oud-)lid nog in het bezit bent van een (oud) Fit Boys-tenue, neem deze dan mee, wellicht kunnen we de (oud-)leden met (oud) Fit Boys-tenue in één team stoppen.  

Over 4 dagen begint de feestweek rond het 50 jarige jubileum van de cvv Fit Boys en tot de daadwerkelijke dag (24 augustus 2003) is het nog 8 dagen.

Kortom, het is bijna zo ver. Als het goed is zijn de meeste Fit Boys-familieleden nu net terug van vakantie of gaan in september, zodat iedereen er in de feestweek zeker bij zal zijn. De commissie Fit Boys 50 Jaar is nog druk doende om de laatste puntjes op de i te zetten. De grote lijnen zijn al bekend en de details zijn allemaal zo goed als ingevuld.

Om nog even alles weer op een rijtje te hebben volgt onderstaand het programma nogmaals met de diverse verwijzingen naar de jubileumpagina's op deze site voor opgave Reünie, inschrijflijst Schijt je Rijk, etc.

woensdag 20 augustus 2003:

18:30 uur: Opening

19:00 uur: 6-kamp (senioren- en A-juniorenactiviteit)

22:00 – 00:00 uur: napraten in de feesttent

donderdag 21 augustus 2003:

20:00 – 22.00 uur: Receptie voor genodigden

vrijdag 22 augustus 2003:

Jubileumwedstrijden en Reünie:

18:00 - 18:45 uur: oude-Fit Girlsspeelsters - oude-Fit Girlsspeelsters (zie opgave Reünie)

18:50 - 19:35 uur: oud-3e elftal - oud-Fit Boysspelers (zie opgave Reünie)

19:40 - 20:25 uur: oud-Fit Boysspelers - oud-Fit Boysspelers (zie opgave Reünie)

20:30 - 23:00 uur: Reünie in de feesttent ((zie opgave Reünie)

zaterdag 23 augustus 2003:

13:00 uur: KNVB voetbaltruck (voor F-pupillen t/m B-junioren)

en diverse nevenactiviteiten zoals een springkussen, sminken, etc.

17:00 uur: Schijt je Rijk (klik voor uitleg)

20:00 – 00:00 uur: Spetterende feestavond in de feesttent

met om 21:00 uur: uitreiking Schijt je Rijk

Het programma is onder voorbehoud en een wijziging van de aanvangstijden is nog mogelijk.

Maurits Beuling.

Vrijdag 15 augustus 2003

Kampioenschap Beilen onbeslist: Beilen - Fit Boys 1 - 1

(Foto's: Gert Datema en Maurits Beuling)

In deze oefenwedstrijd streden Beilen en Fit Boys om de eer. Fit Boys begon goed en domineerde het eerste kwartier. Hierna zakte Fit Boys ver weg, begon slordig en ongeconcentreerd te spelen en hielp Beilen in de wedstrijd. Beilen had het laatste half uur van de 1e helft het betere van het spel en legde een goede pot voetbal op de mat. Het was dan ook volledig terecht dat Beilen op een 1 - 0 voorsprong kwam. Via een goede aanval over rechts kwam de bal bij de rechtsbuiten die een afgemeten voorzet afleverde. De bal werd keurig, met stuit, binnengekopt. Fit Boys bleef tot aan de rust met name met zichzelf worstelen. Na de rust tapte Fit Boys uit een ander vaatje en bijna de gehele tweede helft had Fit Boys een overwicht. Beilen kwam er via spaarzame aanvallen nog wel uit, maar het meeste balbezit was voor Fit Boys. Kansjes kwamen er ook, maar vaak werd de moeilijke oplossing gezocht (door het centrum) en werden de flanken niet benut. Uiteindelijk kwam Fit Boys heel goedkoop aan de gelijkmaker. In een overvolle zestienmeter speelde een verdediger terug op zijn keeper, in plaats van de bal naar voren te schieten. De keeper wilde de bal wegspelen, maar schoot tegen een Fit Boys speler. De bal verdween in het Beilen doel en de stand was weer gelijk. Fit Boys bleef na dit doelpunt het meest in balbezit, maar echte kansen bleven uit, ook voor Beilen. Al met al een matte vertoning, met veel strijd op het middenveld.

Maurits Beuling.

______________________________________________________________________

Bert Oosterhof

Kun je in het kort wat over jezelf vertellen?

Ik ben dus Bert Oosterhof, 34 jaar en al sinds mijn 12e lid van Fitboys.

Hoe is het om lid te zijn van CVV Fitboys? Waarom deze club?

Gezellige Club, ik ben hier gekomen bij deze club omdat al mijn vrienden hier ook al lid van waren. Vroeger woonde ik in Wijster en mijn buurjongen Carl Drenth, heeft mij definitief overgehaald om hier te komen spelen, dus ik ging elke keer op fiets van Wijster naar Beilen om te kunnen voetballen bij Fitboys.

Favoriete voetbalclub na Fitboys?

Feyenoord

Welk elftal speel je nu?

Dreamteam, Fitboys 4 in de zaal.

Wat wil je nog bereiken bij Fitboys?

Wil met Fitboys naar de 2e klasse. Op dit moment ziet het er goed uit bij de senioren de sellectie ziet er zo goed uit dat zowel Fitboys 1 en 2 bovenin zouden kunnen meedraaien.

Wie vind je de beste voetballer bij Fitboys? En waarom.

Robert Vloo, zijn magistrale acties en zijn karakteristieke manier van wisselen!

Wie vind je beste Nederlandse profvoetballer?

Ruud van Nistelrooy

Als je niet meer zou kunnen voetballen door een blessure of door iets anders , zou je dan wat anders willen doen in de voetballerij?

Op dit moment ben ik bestuurslid technische zaken en voorzitter van het stichtingsbestuur .

Kun je wat meer vertellen over het Stichtingsbestuur?

Dit bestuur is de beheerder van het Sportpark, het regelt alle zaken wat ook maar met het sportpark te maken heeft.

Bezoek je de site www.fitboys.nl wel eens? Zo ja wat vind je van de site?

Jazeker, ik ben regelmatig bezoeker van de site. Ook regelmatig bezoeker van het gastenboek wat later uitmond in veel slap geouwehoer. Een groot compliment voor Maurits Beuling , de site is altijd nieuw en up to date!

Wat zou je tegen alle vrijwilligers willen zeggen binnen Fitboys?

Je kunt niet zonder vrijwiligers, zonder die mensen zou er geen Fitboys zijn. Zij verrichten soms ook werk waar wij helemaal niets van zien, kortom ga zo door!

Fitboys is momenteel de grootse voetbalvereniging in Beilen, hoe zou dat komen?

Het jeugdbestuur is hier heel belangrijk in denk ik, deze mensen regelen heel veel activiteiten buiten het voetbal om. De sfeer is hier ook altijd goed, dat is de kracht van Fitboys!!

Tristan Haurissa

Dinsdag 12 augustus 2003

Fit Boys wint oefenwedstrijd tegen Halen met 0 - 8

(foto's: Maurits Beuling)

Fit Boys 1 speelde zijn eerste oefenwedstrijd van het seizoen, voor het eerst onder trainer Jan Smid. De tegenstander was deze avond Halen, onder leiding van een welbekende trainer: Feye Hartzman. Nieuwe trainer, nieuwe gezichten en dat gold deze avond ook voor Fit Boys. Linksback was de eerste helft Erik Jan de Jonge, een meevoetballende linksback dus. Een verder opvallende gezicht was de tweede helft spits Arjan Schepel. Na een jaartje in het 2e, doet hij de voorbereiding in ieder geval weer met het 1e mee.

Dan de wedstrijd. Halen kon het eerste uur nog wel redelijk mee komen. Bij rust was het 0 - 2. Eerste soleerde Alfons Pot van halverwege de helft van Halen langs alles en iedereen en scoorde de 0 - 1. De 0 - 2 was een combinatie tussen Alfons en Aljon Stahlmecke. Aljon schoot beheerst binnen. Na de rust volgde een onvervalste hattrick van Ronald van Waardhuizen. Vorig jaar was hij nog 2e selectielid, maar al tijdens de Fiat Sanders Midden Drenthe Cup toonde hij aan het niveau van het 1e makkelijk aan te kunnen. Ook vanavond was Ronald weer sterk op dreef. Na de 0 - 5 brak er iets bij Halen en zaten ze er doorheen. Fit Boys liep nog uit naar 0 - 8 door doelpunten van Berry van der Giezen (na gemiste kans Arjan Schepel), een kopbal van Maurits van der Hoest (voorzet Berry van der Giezen) en Aljon Stahlmecke (in de rust naar de kant gegaan, maar voor het laatste kwartier ingevallen voor Alfons Pot).

Vrijdagavond zal Fit Boys oefenen tegen plaatsgenoot Beilen, aanvang 19:00 uur.

Maurits Beuling.

Zaterdag 2 augustus 2003

In de maand Juli is het vakantie op de Fit Boys-site

In de maand Juli was er duidelijk sprake van vakantie-stilte en zakten de gemiddelden van 170 (juni 2003) naar 138. Door het aankomende jubileum kwam het gemiddelde dus toch nog op 138 en dat is in de vakantietijd niet slecht. Onderstaand weer enkele kerncijfers. Door op de maanden te klikken (bv. Apr 2003) zie je de detailcijfers van die maand:

Per Maand
Maand Dagelijks gemiddelde Maandelijkse totalen
Hits Files Pages Visits Sites KBytes Visits Pages Files Hits
Jul 2003 3759 1640 566 138 1581 531372 4308 17546 50861 116534
Jun 2003 5800 2856 834 170 1939 1009158 5115 25026 85699 174008
May 2003 4867 2285 701 147 1711 840194 4560 21735 70857 150888
Apr 2003 4055 1798 646 134 1485 638710 4045 19395 53949 121659
Mar 2003 9362 2071 724 134 1573 863268 4183 22465 64210 290230
Feb 2003 9203 1667 629 116 1409 585560 3270 17624 46688 257687
Jan 2003 4446 1569 517 100 1395 530625 3119 16036 48658 137833
Dec 2002 3350 1410 475 98 1276 433565 3045 14747 43728 103851
Nov 2002 3602 1366 488 96 1294 434938 2880 14663 40996 108074
Oct 2002 3127 1378 427 77 1149 409382 2394 13248 42730 96953
Sep 2002 1985 947 386 61 1011 353070 1855 11602 28430 59559
Totalen 6629842 38774 194087 576806 1617276

De maand juli 2003 had dus enkele uitschieters, te weten: 18 juli bezochten 223 bezoekers de site (11 juni waren dit 281 bezoekers), 25 juli was met 209 goede tweede (13 juni 2003 werd in juni tweede met 266 bezoekers) en 24 juli werd 3e met 190 bezoekers (10 juni 2003 kwamen er 235 bezoekers).

Onderstaand de nieuwe top 10, waarbij de cijfers van alle verenigingen (behalve Fit Boys, De Weide en Dwingeloo) bijgehouden worden door NedStat. Ook de Fit Boys-site is aangemeld bij NedStat, maar NedStat meet vanaf 2 juni nu 0 bezoekers (klopt dat?).

vereniging gem. aantal bezoekers in de maand juli/augustus
1 (1) Fit Boys 138 (170)
2 (2) ACV 105 (81)
3 (3) Achilles'94 88 (76)
4 (6) De Weide 30 (23)
5 (5) Wijster 20 (28)
6 (7) Smilde'94 15 (12)
7 (8) CSCV 9 (7)
8 (9) SCN 5 (7)
9 (10) Beilen 1 (2)
10 (4) Dwingeloo ?? (29)

De cijfers zijn het gemiddeld aantal bezoekers van de site in de maand april en met bezoekers bedoelen we de visits. Zoals al eerder uitgelegd bij een visit kan iemand op een dag (bv. om 08:00, 12:00 en 20:00 uur) 3 unieke bezoeken brengen maar gaat hij/zij op 08:00 uur via de homepage naar een onderliggende pagina en vervolgens weer terug naar de homepage, telt dit als 1 visit. Bij Hits kan iemand door steeds maar weer de homepage te bezoeken wel 100 Hits maken op een dag. Deze Hits worden dus in bovenstaand schema niet weergegeven!

Fit Boys heeft mede door de bezoekers die de site over het aankomende jubileum (Fit Boys 50 Jaar) hebben bezocht, de 1e plaats gecontinueerd. Dwingeloo zakt met stip naar 10, hun site is onder constructie. Verder weinig veranderingen ten opzichte van vorige maand, behalve De Weide stijgt (door promotie naar 2e klasse?).

Als laatste vermeld ik nog het totaal aantal bezoekers (visits) van de Fit Boys-site te noemen vanaf 8 augustus 2002: 38.774! Totaal aantal bezoekers (visits) vanaf 8 augustus 2002 tot en met 8 augustus 2003 is 39.868 en dit is gemiddeld per dag 109 bezoekers (visits)!

Webmaster.

Zaterdag 2 augustus 2003

Alfons Pot

Kun je in het kort wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Alfons Pot 22 jaar . Ik ga dit jaar verpleegkunde studeren in Groningen, mijn doel is om later met psychiatrische patienten te werken.

Hoe is het om lid te zijn van CVV Fitboys? Waarom deze club?

Ik ben nu 5 jaar lid van Fitboys, bij deze club ligt mijn voetbalhart en hier voetballen mijn vrienden. De 3e helft je weet wat dat betekend…..

Favoriete voetbalclub na Fitboys?

Geen voorkeur.

Welk elftal speel je nu?

Waarschijnlijk in het 1e.

Wat wil je nog bereiken bij Fitboys?

Ik voetbal om te winnen, Met dit team is het mogelijk om het kampioenschap te halen!

Wie vind je de beste voetballer bij Fitboys? En waarom.

Klaas Sanders, hij legt altijd tomeloze inzet op de mat, verzaakt nooit, ondanks zijn werk traint hij toch 2x in de week.

Wie vind je beste Nederlandse profvoetballer?

Jaap Stam! Hij doet niet meer dan wat die moet doen, das meestal goed!

Als je niet meer zou kunnen voetballen door een blessure of door iets anders , zou je dan wat anders willen doen in de voetballerij?

Nee, ik voetbal liever zelf.

Bezoek je de site www.fitboys.nl wel eens? Zo ja wat vind je van de site?

Hij staat bij mijn favorieten. Goed initiatief van Maurits Beuling en Ronny Koeling! Goeie Site!

Wat zou je tegen alle vrijwilligers willen zeggen binnen Fitboys?

Ik hoop dat ze de waardering krijgen die ze verdienen!

Fitboys is momenteel de grootse voetbalvereniging in Beilen, hoe zou dat komen?

Ik wist helemaal niet dat  zo was, dat komt misschien omdat de jeugd uitgaan belangrijker vindt dan op zondag zo vroeg te gaan voetballen.

Mensen vergelijken jou wel eens met Ajax sterspeler Rafael van der Vaart, wat vind je daarvan?

Ik vind het een groot compliment!

Tot slot, wil je nog ergens op terug komen?

Ik vind het een goed initiatief van jou, omdat het jou bedoeling was, zei je, om de mensen van de Fitboysfamilie ook minder bekende mensen voor te stellen via deze weg aan de Fitboysfamilie. Zo creeer je een echt famlie gevoel! Het lijkt de Tros wel! 

Tristan Haurissa

______________________________________________________________________

Wie zal de Coach van het Jaar 2003/2004 worden in de subleague BEILEN?

Ook dit jaar weer organiseert het Dagblad van het Noorden weer de Coach van het Jaar. Heb jij je al ingeschreven?

Nee, klik dan op deze link >>>

Ja, meld je dan aan voor de subleague 'BEILEN'.

De  te winnen prijzen zijn als volgt:

Hoofdprijs voor de eindwinnaar: Etentje voor twee personen bij pizzeria Picola Roma (beschikbaar gesteld door de gelijknamige pizzeria)

2e prijs: tegoedbon van € 20 beschikbaar gesteld door Foto/Video Britstra.

3e prijs: tegoedbon van € 20 beschikbaar gesteld door de Computerwereld.

Daarnaast iedere maand een maandprijs voor degene die in die maand het beste heeft gespeeld: Tegoedbon t.w.v. € 10 beschikbaar gesteld door C1000.

En tenslotte iedere week  2 consumptiebonnen voor de kantine van Fit Boys of Beilen, voor degene die in die week het beste heeft gespeeld ,beschikbaar gesteld door Administratie & Belastingadviesbureau Wim Stevens. 

Prijzen worden alleen ter beschikking gesteld aan degene die deelnemen met een naam waarvan het de spelleiding duidelijk is om wie het gaat. Deelnemers die bijvoorbeeld alleen een voornaam gebruiken of een verzonnen naam worden geadviseerd zich nogmaals aan te melden bij dagblad vh noorden, maar dan met een bestaande naam.

C1000 Piccola Roma

Kortom, Ben jij klaar voor de aftrap? Schrijf je nu in voor

Vrijdag 1 augustus 2003

Kleis Lageveen in ziekenhuis na ongelukkige val tijdens fietsen

Kleis Lageveen heeft tijdens een zondagmiddag fietsen zijn been en enkel gebroken. De zadelpen van zijn fiets brak af, waardoor Kleis lelijk kwam te vallen. Op weg naar het ziekenhuis werd er nog gedacht aan een 'simpele' beenbreuk, maar eenmaal in het ziekenhuis viel dit even tegen. Naast het been was ook de enkel gebroken en het waren geen mooie breuken. Met platen en schroeven is de zaak weer aan elkaar gezet en op dit moment ligt Kleis nog in het Ziekenhuis en zal hiermee nog wel een tijdje zoet zijn. Voor Kleis verschrikkelijk sneu en ook voor de Fit Boys-familie een enorme aderlating. Kleis zou naast de D-pupillen ook Fit Boys 3 en 4 gaan trainen.

Vanaf deze plaats wens ik je heel veel sterkte toe en ik hoop dat je snel weer op de velden beschikbaar bent.

De Webmaster.

Zondag 27 juli 2003

Vrijgezellenfeest van Der Aljon Stahlmecke

(foto's: Erik Weurding)

Commentaar overbodig en ook niet aangeleverd.

Zaterdag 5 juli 2003

Drentse bierreiger en Heavy Metal-fan

De Fit Boys-familie is naast het voetballen ook erg actief. Zo ook tijdens Waldrock en wie het gastenboek regelmatig heeft gelezen, zal zich het raadsel van de Drentse bierreiger (let op zijn witte huid) nog wel herinneren. Ronny Koeling wist de man achter de Drentse bierreiger te raden, na enkele kleine aanwijzingen. Nu ook een foto van deze reiger met zijn vrouwtje. De andere foto is die van een bekend Fit Boys-familielid, te weten Hans Leegstra. Commentaar overbodig.

Dinsdag 1 juli 2003

In de maand Juni bij vlagen topdrukte op de Fit Boys-site

In de maand Juni werd natuurlijk de Fiat Sanders Midden Drenthe Cup gespeeld en op de site was dagelijks het laatste nieuws, de laatste uitslagen, verslagen, standen en het programma te lezen. Het gemiddeld aantal bezoekers ging daarom van 147 omhoog naar 170. Onderstaand weer enkele kerncijfers. Door op de maanden te klikken (bv. Apr 2003) zie je de detailcijfers van die maand:

Per Maand
Maand Dagelijks gemiddelde Maandelijkse totalen
Hits Files Pages Visits Sites KBytes Visits Pages Files Hits
Jun 2003 5800 2856 834 170 1939 1009158 5115 25026 85699 174008
May 2003 4867 2285 701 147 1711 840194 4560 21735 70857 150888
Apr 2003 4055 1798 646 134 1485 638710 4045 19395 53949 121659
Mar 2003 9362 2071 724 134 1573 863268 4183 22465 64210 290230
Feb 2003 9203 1667 629 116 1409 585560 3270 17624 46688 257687
Jan 2003 4446 1569 517 100 1395 530625 3119 16036 48658 137833
Dec 2002 3350 1410 475 98 1276 433565 3045 14747 43728 103851
Nov 2002 3602 1366 488 96 1294 434938 2880 14663 40996 108074
Oct 2002 3127 1378 427 77 1149 409382 2394 13248 42730 96953
Sep 2002 1985 947 386 61 1011 353070 1855 11602 28430 59559
Aug 2002 1162 600 266 41 561 239248 1119 7192 16218 31389
Totals 6337718 35585 183733 542163 1532131

De maand juni 2003 had dus enkele uitschieters, te weten: 11 juni bezochten 281 bezoekers de site (20 mei waren dit 199 bezoekers), 13 juni was met 266 goede tweede (16 mei 2003 werd in mei tweede met 198 bezoekers) en 10 juni werd 3e met 235 bezoekers (5 mei 2003 kwamen er 194 bezoekers).

Onderstaand de nieuwe top 10, waarbij de cijfers van alle verenigingen (behalve Fit Boys, De Weide en Dwingeloo) bijgehouden worden door NedStat. Ook de Fit Boys-site is aangemeld bij NedStat, maar NedStat meet vanaf 2 juni nu 0 bezoekers (klopt dat?).

vereniging gem. aantal bezoekers in de maand Mei
1 (2) Fit Boys 170 (147)
2 (1) ACV 81 (158)
3 (3) Achilles'94 76 (96)
4 (6) Dwingeloo 29 (21)
5 (5) Wijster 28 (39)
6 (4) De Weide 25 (48)
7 (8) Smilde'94 12 (16)
8 (9) CSCV 7 (11)
9 (10) SCN 7 (11)
10 (7) Beilen 2 (2)

De cijfers zijn het gemiddeld aantal bezoekers van de site in de maand april en met bezoekers bedoelen we de visits. Zoals al eerder uitgelegd bij een visit kan iemand op een dag (bv. om 08:00, 12:00 en 20:00 uur) 3 unieke bezoeken brengen maar gaat hij/zij op 08:00 uur via de homepage naar een onderliggende pagina en vervolgens weer terug naar de homepage, telt dit als 1 visit. Bij Hits kan iemand door steeds maar weer de homepage te bezoeken wel 100 Hits maken op een dag. Deze Hits worden dus in bovenstaand schema niet weergegeven!

Fit Boys heeft mede door de bezoekers i.v.m. de Fiat Sanders Midden Drenthe Cup en de bezoekers die de site over het aankomende jubileum (Fit Boys 50 Jaar) hebben bezocht, ACV van de 1e plaats verdreven. Dwingeloo stijgt, De Weide zakt. Verder weinig veranderingen ten opzichte van vorige maand.

Als laatste vermeld ik nog het totaal aantal bezoekers (visits) van de Fit Boys-site te noemen vanaf 8 augustus 2002: 35.585!

Webmaster.