Jeugdnieuws

<<<terug>>>

Zaterdag voetbaldag in Smilde

Voor de eerste wedstrijd werden we de kleedkamer in gestuurd om de wedstrijd bespreking te doen. We moesten vandaag winnen anders konden we de 1e plek wel vergeten. Dus gingen we er weer tegen aan. De eerste wedstrijd moesten we dan tegen BSVV. Een moeilijke tegenstander. Dus moesten wij aan de bak. De wedstrijd begonnen we slecht. We kwamen namelijk na 10 minuten al achter met 0-1. Maar een poosje later kwam de gelijkmaker.  Toen waren we echt wakker geschut en maakten we de 2-1 gauw. Weer een paar minuten later werd het 3-1. BSVV probeerde toen terug te komen en dat lukte. 3-2. BSVV ging toen meer in de aanval en dus kwam in de achterhoede van BSVV gaten en daar profiteerden wij van. 4-2. Het is dan nog niet afgelopen en het werd dus ook 5-2.

Een halfuur later moesten we voetballen tegen SVH. Daar hadden we de vorige keer met 5-1 van gewonnen. SVH had de verloren partij nog in de kop zitten en wilden dan ook iets rechtzetten. SVH begon ook goed want al vroeg in de wedstrijd kwamen ze met 1-0 voor. Niet veel later werd het zelfs 2-0 voor SVH. Toen gingen de kopjes naar beneden maar we kwamen weer terug. 2-1. Een poosje later werd het zelfs 2-2 door een schitterend doelpunt van Jermo Verbeek in de kruising. De kopjes gingen weer omhoog en gingen we weer net zo voetballen als de vorige wedstrijden. We kwamen zelfs op 3-2 voorsprong. Een poosje later werd het ook nog 4-2. Maar SVH had het nog niet opgegeven en scoorden de 4-3. Maar wij gingen gewoon door met scoren en wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 7-3.