Jeugdnieuws

<<<terug>>>

FC Assen E2 – Fit Boys E3 (16-0)

Op zaterdagmorgen de dertiende van de elfde maand stond er een uitwedstrijd voor de E3 gepland. Om 9 uur vertrokken wij richting Assen, en na een klein 20 minuutjes kwamen wij aan op het vernieuwde sportpark van FC Assen. Na het omkleden eventjes wat met de bal over trappen. Over deze wedstrijd kan ik kort zijn: we begonnen vrij slap aan de wedstrijd en stonden binnen kwartiertje 6-0 achter. De laatste 10 minuten waren vrij aardig, maar er kwamen geen doelpunten. De leiders wouden dat de tweede helft net zo gespeeld moest worden als de laatste 10 minuten. Maar de tweede helft werd er bijna niet meer verdedigt, dus liep de score uit tot 16-0. Er kwamen nog kleine kansjes op de ere treffer te scoren maar het zat vandaag tegen. Volgende week spelen wij thuis tegen Stanfries E3 hopelijk zetten wij dan een beter resultaat neer.