Jeugdnieuws

<<<terug>>>

Hattrick Struunert brengt A's de overwinning

De A-junioren moesten zaterdag aantreden tegen het stugge en wisselvallige Asser Boys. De ploeg had onder andere van concurrent Marum gewonnen maar ze verloren van laagvlieger Zevenhuizen. De A's verkeren daarin tegen in een goede vorm er werd maar 1 duel verloren en de rest van de wedstrijden werd gewonnen.

Fit Boys begon erg slap aan de wedstrijd. Veel duels werden verloren en vooral de slag op het middenveld werd niet gewonnen. Dit resulteerde na 10 minuten al in de 1-0: een corner werd niet goed uitverdedigd en kwam prompt voor de voeten van een van de spelers van Asser boys die met deze kans wel raad wist 1-0.
Na de treffer kwam fit boys beter in de wedstrijd. Er werden meer duels gewonnen en de combinaties liepen steeds beter. dit resulteerde al snel in de 1-1: een diepe pass van Gerald werd slecht verwerkt door de verdediging van Asser Boys. Kevin Liep achter de bal aan en stond prompt alleen voor de keeper, en zoals vaak wist hij hier wel raad mee 1-1

Na de gelijkmaker ging fit boys meteen op zoek naar de voorsprong.
Na een goede combinatie over rechts kwam de bal voor de voeten van Marijn. Hij leverde op zijn beurt een perfecte voorzet op Kevin die net iets eerder bij de bal was dan de keeper. Kevin tikte de bal beheerst in het lege doel 1-2!
In de eerste helft kreeg Fit Boys nog een aantal goede kansen om de voorsprong uit te breiden maar Kevin en Marijn hadden het vizier niet op scherp. Een goede vrije bal van Tim werd door de keeper nog ten nauwer nood uit de goal geranseld. Zo bleef het 1-2 bij rust.

De tweede helft was een goed voorbeeld van werkvoetbal. Veel Balverlies, veel overtredingen en een aantal hilarische momenten voor beide goals.
Asser boys was in eerste instantie het dichts bij een doelpunt. Maar de penalty werd door mark goed naast gekeken. Een vrije trap van Tim ging via de keeper en de lat over. De beslissing viel laat in de tweede helft. Een goede actie van Rene op links, hij hield het overzicht en passte de bal op Struunert kevin die zoals vaak wel weer raad wist met dit buitenkansje 1-3. de rest van de wedstrijd werd goed uitgespeeld en zo kunnen de A junioren weer drie punten toevoegen aan het totaal!

Volgende week spelen de A's een thuis wedstrijd tegen BSVV. de Wedstrijd begint om 12.30 uur Be There!!!