Jeugdnieuws

<<<terug>>>

Fit Boys E3 – Veenhuizen/Een E2 (0-20)

Op zaterdag 27 november stond er de laatste wedstrijd voor de E3 voor op het veld op papier.

Deze wedstrijd was niet makkelijk, want et was de koploper die op bezoek kwam op het sportpark. Leider Rense stuurde een heel verdedigd Fit Boys in het veld, maar dat zou niet veel helpen, want binnen een minuut had Veenhuizen al een doelpunt. Na deze eerste doelpunt zouden er nog 9 doelpunten volgen in de eerste helft dus een 0-10 ruststand. In de tweede helft probeerde Fit Boys de eer nog te redden om een doelpuntje te scoren, maar dat zat er vandaag niet in. Veenhuizen scoorde de tweede helft ook 10 keer dus er stond een 0-20 eindstand op het uitslagformulier. PS:  De leiders weten niet wat er met de afgelaste wedstrijd tegen Stanfries E3 word gedaan. We gaan nu lekker de zaal in met zijn allen en hopelijk gaan we in de zaal ook een leuke competitie draaien en veel plezier beleven.