FIT Boys Bengels

Foto-album 1 | Foto-album 2 | Foto-album 3

(foto-album 1: René Broekman, foto-album 2 en 3: Maurits Beuling)
4 en 5-jarigen maken vrijblijvend kennis met voetbal

Kinderen van 4 en 5 jaar zijn officieel nog niet speelgerechtigd om bij de KNVB wedstrijden te voetballen, maar kunnen wel bij de Bengels van Fit Boys terecht om leuke en gerichte trainingen te volgen welke passen binnen deze leeftijdscategorie. De beginnende kneepjes van het voetbalspel wordt stap voor stap bijgebracht. Niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar zoals dat in een teamsport hoort. Respect voor elkaar en de tegenstander!

Dit geeft direct een leuke mogelijkheid om alvast te ervaren wat voetbal is en of je het leuk vindt. De training vindt wekelijks op zaterdagochtend plaats en is geheel vrijblijvend. De veldtrainingen beginnen weer op:

Zaterdag 8 maart om 11:00 uur

Wil je meer informatie, dan kan dit op de volgende manieren:

bengels@fitboys.nl

06-46189488

Kom gerust een keer kijken/meedoen en neem je vriendje(s) of vriendinnetje(s) maar mee!!! Ben je 6 jaar en wil je ook graag kennis maken met het voetbal, kom dan ook gerust meetrainen met de Bengels!

Op de foto naast trainers Harald Kamps en Johan Koster in willekeurige volgorde: Delano Kooistra, Jort Abbes, Niels Wiechers, Marijn van der Bijl, Quintin Harmes, Tess van Kesteren, Nout Abbes, Tess Nijwening, Sven Weurding, Dani Koster, Sylvan Kooistra, Maud Kamps en ??? Metselaar.

Bovenste foto: De bengels na afloop van hun eerste wedstrijd op het veld op 8 mei tegen de bengels van HHC uit Hijken/Hooghalen. Onderste foto: en nog een keer, maar nu met tegenstander HHC  (foto's: Maurits Beuling).
De bengels na afloop van hun eerste wedstrijd op 20 februari tegen de bengels van LTC uit Assen (foto: Maurits Beuling).

Thomas, Emiel, Giel, Robin, Koen, Joris, Roan en Jack en de trainers Aljon, Johan en Henk moesten in het begin wat aan elkaar wennen, maar er wordt nu al leuk gevoetbald.